Wyczytalam wlasnie na fb, ze Emily tez wyladuje w wiezieniu a Caleb w jakis sposob umrze. Nie wiem czy wypadek czy jak ale jesli to prawda to na pewno przez A. Wiadomo wam cos o tym?
wszystkie dziewczyny beda jechac do wiezienia, ale A je odbije, wsadzi do domu dla lalek i kaze odgrywac scenki.
Hahah dobre. Kurde sama juz nie wiem co to ma byc- albo wszyscy pojda siedziec albo wszyscy zgina smiercia tragiczna! Hahah jakies glupie zaczelo sie to robic
akurat fakt, ze pojda siedziec bylby prawdopodobny (za klamanie w sprawie porwania Ali, za utrudnianie sledztwa, cokolwiek), ale najpierw musialyby miec proces sadowy. Bo tak to nie wiem, sedzia wyjdzie, powie "Alison jestes winna morderstwu na Monie, skazuje cie na 25 lat. A i jeszcze te trzy co siedza w drugim rzedzie, je tez wsadzcie."?
Serial byl od poczatku komiczny, ale odkad mamy drugie -A...
Ale one w domku dla lalek mają być podobno w 25 odcinku 5 sezonu, więc chyba w dwa odcinki nagle wszystkich dziewczyn nie oskarża i nie skażą;)
serio? myslalam ze po moich wypowiedziach widac, ze uwazam to za bzdure.
ale w tym serialu kazda bzdura sie sprawdzi, wiec nie widze przeszkod ;)
Marelne udostępniła zdjecie Hanny i emily jak siedzą w więzieniu w pomarańczowych strojach. Zaczynam sie niepokoić o Caleba
Blablabla zobaczę to uwierze!
Tyle juz spoilerów wyczytałam tutaj czy gdzie indziej i niektóre okazały sie jednym wielkim buuullllshit!