Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73540
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Emily i Caleb

ocenił(a) serial na 5

Wyczytalam wlasnie na fb, ze Emily tez wyladuje w wiezieniu a Caleb w jakis sposob umrze. Nie wiem czy wypadek czy jak ale jesli to prawda to na pewno przez A. Wiadomo wam cos o tym?

ocenił(a) serial na 4
rachel20

wszystkie dziewczyny beda jechac do wiezienia, ale A je odbije, wsadzi do domu dla lalek i kaze odgrywac scenki.

ocenił(a) serial na 5
filmowelove

Hahah dobre. Kurde sama juz nie wiem co to ma byc- albo wszyscy pojda siedziec albo wszyscy zgina smiercia tragiczna! Hahah jakies glupie zaczelo sie to robic

ocenił(a) serial na 4
rachel20

akurat fakt, ze pojda siedziec bylby prawdopodobny (za klamanie w sprawie porwania Ali, za utrudnianie sledztwa, cokolwiek), ale najpierw musialyby miec proces sadowy. Bo tak to nie wiem, sedzia wyjdzie, powie "Alison jestes winna morderstwu na Monie, skazuje cie na 25 lat. A i jeszcze te trzy co siedza w drugim rzedzie, je tez wsadzcie."?
Serial byl od poczatku komiczny, ale odkad mamy drugie -A...

filmowelove

Ale one w domku dla lalek mają być podobno w 25 odcinku 5 sezonu, więc chyba w dwa odcinki nagle wszystkich dziewczyn nie oskarża i nie skażą;)

ocenił(a) serial na 4
akima_

serio? myslalam ze po moich wypowiedziach widac, ze uwazam to za bzdure.
ale w tym serialu kazda bzdura sie sprawdzi, wiec nie widze przeszkod ;)

filmowelove

widać, ale napisałam to zanim przeczytałam Twój drugi post;P

rachel20

Marelne udostępniła zdjecie Hanny i emily jak siedzą w więzieniu w pomarańczowych strojach. Zaczynam sie niepokoić o Caleba

ocenił(a) serial na 9
WhiteChocolate58

Możesz podac link?

ocenił(a) serial na 9
kathrinannfy

Mam nadzieję, że ze śmiercią Caleba to plotka.

ocenił(a) serial na 4
kathrinannfy

https://instagram.com/p/0PL3FpFHvD/

ocenił(a) serial na 10
filmowelove

Blablabla zobaczę to uwierze!
Tyle juz spoilerów wyczytałam tutaj czy gdzie indziej i niektóre okazały sie jednym wielkim buuullllshit!

ocenił(a) serial na 5
Devineresse88

No mam nadzieje ze ten z Calebem to tylko podpucha! Uwielbiam Haleb

rachel20

Spoko, w PLL nikt tak naprawdę nie umiera, wszyscy wstają z grobu;P