Pierwszy sezon będzie miał 22 odcinki > http://www.filmweb.pl/serial/Pretty+Little+Liars-2010-556945/episodes#sezon1
Ile będzie sezonów to zależy od wielu czynników. Zapewne będzie następny sezon.
I wydaje mnie się, że będzie tylko 10 odc w tym sezonie ;]
Odc 9 zapowiada się nieźle - polecam PROMO ;DD
SPOILER
SPOILER
A wgl Mr Fitz wraca - Nareszcie !
SPOILER
SPOILER
ten sezon będzie miał 22 odcinki
http://www.filmweb.pl/news/Stacja+ABC+dokupuje+nowe+odcinki+%22Pretty+Little+Lia rs%22-62278
Tak, bo dla Ciebie najwiarygodniejszym źródłem jest filmweb.
Już wiem, że będzie 10 odc. Ponieważ mówią to w PROMIE.
Ten temat właśnie dlatego powstał, ponieważ informacje z filmweb'u nie zgadzały się z tymi z abc.
Chociaż wolałabym żeby były 22 odc.
ale po tych 10 odcinkach będą kolejne? :) bo przyznam szczerze, że tam nie wciągnęło, że chyba bym się załamał!
No tak, 2 sezon. Ale raczej kolejny odc nie będzie tyg później ;D
Nie załamuj się ;D Jest tyle seriali i filmów do oglądania, że dasz radę ;]]
No,moze.Zobaczymy.Właśnie Leo_Wyatt,poco sie od razu załamywać.Jest baaaaardzo dużo swietnych,dobrych i (przeciętnych) seriali.Nie narzekaj;)
Witajcie :) wiem, wiem jest dużo serialów, nie mniej jednak ten szczególnie mnie wciągnął! Mimo wszystko czekam na kolejne odcinki, zobaczymy co jeszcze się wydarzy!
Możliwe, że będzie po prostu przerwa po 10 odcinkach i potem powrót. Wiele seriali nie raz miało długą przerwę w sezonie.
ja chce kolejne sezony! ten serial jest genialny! uwielbiam takie tajemnice (niedomowienia) ... jeny nie moge sie doczekac az wszystko zacznie sie wyjasniac /mam juz pewne podejrzenia/ ...
mam nadzieje, ze beda pracowac nad tym serialem bo jest zarabisty (i nie przerwa go jak pare innych-fajnych zeby moc dalej krecic "setny" niepotrzebny sezon np OTH)
Sezon pierwszy będzie miał 22 odcinki, będzie tylko dłuższa przerwa miedzy odcinkami. Jest podane na angielskiej wikipedii.
After an initial order of 10 episodes, on June 28, 2010 ABC Family ordered an additional 12 episodes for season one, bringing the total episode order to 22- Po wyemitowaniu 10 odcinków, stacja ABC zamówiła kolejnych 12 do sezonu pierwszego, dzięki czemu sezon będzie składał się z 22 odcinków (mniej więcej tak jest napisane).
To nie pierwsza taka przerwa w środku sezonu serialu w stanach, takie przerwy miały też Plotkara, One Tree Hill i Glee pod koniec ubiegłego/ na początku tego roku.
Być może, ale trochę to wątpliwe biorąc pod uwagę, że nigdzie nie ma daty emisji 11 odcinka. No i pozostałe seriale miały z tego co pamiętam 3/4 miesiące przerwy, poza tym twórcy mogą bac się puścić "świeży" serial we wrześniu jak na antenę wrócą "starzy wyjadacze": Gotowe na wszystko, Chirurdzy, Plotkara, One Tree Hill, Glee i nie wiadomo co jeszcze. Wydaje mi się, że z takimi hitami serial może mieć problemy ze zgromadzeniem odpowiedniej widowni przed tv, jak to było z The Beautiful Life w ubiegłym roku. Serial mimo, że był dobry nie udźwignął konkurencji.