PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73441
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Ej ludzie to jak w końcu jest ? ten 9 odc zamyka ten sezon ? czy dalej trwa ?

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

jest 10 odc, najprawdopodobniej będzie drugi sezon, skoro zaplanowali 22 odc

ocenił(a) serial na 7
jolanda

A nie może ten 1 sezon mieć 22 odcinków?Może przecież.Wiecie jak będzie?

ocenił(a) serial na 7
waniliowo

Pierwszy sezon będzie miał 22 odcinki > http://www.filmweb.pl/serial/Pretty+Little+Liars-2010-556945/episodes#sezon1

Divine

wie ktoś ile będzie sezonów??? bo 1 sezon ma 22 odcinki.

Leo_Wyatt

Ile będzie sezonów to zależy od wielu czynników. Zapewne będzie następny sezon.
I wydaje mnie się, że będzie tylko 10 odc w tym sezonie ;]

Odc 9 zapowiada się nieźle - polecam PROMO ;DD

SPOILER
SPOILER

A wgl Mr Fitz wraca - Nareszcie !

SPOILER
SPOILER

ocenił(a) serial na 7
waniliowo

ten sezon będzie miał 22 odcinki
http://www.filmweb.pl/news/Stacja+ABC+dokupuje+nowe+odcinki+%22Pretty+Little+Lia rs%22-62278

katia_2007

Tak, bo dla Ciebie najwiarygodniejszym źródłem jest filmweb.
Już wiem, że będzie 10 odc. Ponieważ mówią to w PROMIE.
Ten temat właśnie dlatego powstał, ponieważ informacje z filmweb'u nie zgadzały się z tymi z abc.
Chociaż wolałabym żeby były 22 odc.

waniliowo

ale po tych 10 odcinkach będą kolejne? :) bo przyznam szczerze, że tam nie wciągnęło, że chyba bym się załamał!

Leo_Wyatt

No tak, 2 sezon. Ale raczej kolejny odc nie będzie tyg później ;D
Nie załamuj się ;D Jest tyle seriali i filmów do oglądania, że dasz radę ;]]

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

sezon I- 10odc
sezon II- 12 odc

ocenił(a) serial na 7
monji007

No,moze.Zobaczymy.Właśnie Leo_Wyatt,poco sie od razu załamywać.Jest baaaaardzo dużo swietnych,dobrych i (przeciętnych) seriali.Nie narzekaj;)

plistek43

Witajcie :) wiem, wiem jest dużo serialów, nie mniej jednak ten szczególnie mnie wciągnął! Mimo wszystko czekam na kolejne odcinki, zobaczymy co jeszcze się wydarzy!

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Możliwe, że będzie po prostu przerwa po 10 odcinkach i potem powrót. Wiele seriali nie raz miało długą przerwę w sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Bittersweet88

ja chce kolejne sezony! ten serial jest genialny! uwielbiam takie tajemnice (niedomowienia) ... jeny nie moge sie doczekac az wszystko zacznie sie wyjasniac /mam juz pewne podejrzenia/ ...

mam nadzieje, ze beda pracowac nad tym serialem bo jest zarabisty (i nie przerwa go jak pare innych-fajnych zeby moc dalej krecic "setny" niepotrzebny sezon np OTH)

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

Sezon pierwszy będzie miał 22 odcinki, będzie tylko dłuższa przerwa miedzy odcinkami. Jest podane na angielskiej wikipedii.

After an initial order of 10 episodes, on June 28, 2010 ABC Family ordered an additional 12 episodes for season one, bringing the total episode order to 22- Po wyemitowaniu 10 odcinków, stacja ABC zamówiła kolejnych 12 do sezonu pierwszego, dzięki czemu sezon będzie składał się z 22 odcinków (mniej więcej tak jest napisane).

To nie pierwsza taka przerwa w środku sezonu serialu w stanach, takie przerwy miały też Plotkara, One Tree Hill i Glee pod koniec ubiegłego/ na początku tego roku.

ocenił(a) serial na 7
david_dave

może zaczną znów emitować nowe odcinki od września tak jak cała reszte

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

Być może, ale trochę to wątpliwe biorąc pod uwagę, że nigdzie nie ma daty emisji 11 odcinka. No i pozostałe seriale miały z tego co pamiętam 3/4 miesiące przerwy, poza tym twórcy mogą bac się puścić "świeży" serial we wrześniu jak na antenę wrócą "starzy wyjadacze": Gotowe na wszystko, Chirurdzy, Plotkara, One Tree Hill, Glee i nie wiadomo co jeszcze. Wydaje mi się, że z takimi hitami serial może mieć problemy ze zgromadzeniem odpowiedniej widowni przed tv, jak to było z The Beautiful Life w ubiegłym roku. Serial mimo, że był dobry nie udźwignął konkurencji.

ocenił(a) serial na 7
david_dave

to co puszczą dopiero w przerwie tamtych??

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

Tego nie wiem:) nie pamiętam teraz dokładnie, ale w marcu z plotkarą było tak, że byłą puszczana na zmianę z OTH- dwa tygodnie plotkara, dwa OTH i później jakoś to się ustabilizowało.