Jenna to ta niewidoma dziewczyna, która zrobiła wielkie wejście w kościele, na pogrzebie (była w ciemnych okularach).
No tak, tak, ale co się stało z nią? Myślicie, że dziewczyny przyczyniły się do tego, że jest niewidoma czy coś?
Przyznam, że mnie też to nawet wciągnęło ;d
To już byłby spoiler, dlatego nie napisałam, dlaczego jest niewidoma, ale jesteś na właściwej drodze. Z resztą trzeba przyznać, że ten serial nie pozostawia szerokiego pola do popisu, dla szarych komórek, nie pozostawia wiele miejsca na snucie domysłów, od razu serwuje banały w fabule i oczywiste oczywistości.
Nie zgadzam się z opinią poprzednika. Ten serial wcale nie bije w banał. Może oparty jest na schematach, ale nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi z Jenną. Oczywiste jest, ze dziewczyny mają z tym coś wspólnego, ale co z tego.
Dla mnie oczywiste jest, że gdy przychodząca na pogrzeb osoba wywołuje ogólne poruszenie i falę szeptów to znaczy że nikt by nie podejrzewał, że akurat ona przyjdzie na pogrzeb Alison. Więc skoro wszyscy są tak zdziwieni, że Jenna przyszła na pogrzeb Ali, to kto mógł się przyczynić do jej ślepoty? No litości. Oczywiście, że nie zgadzasz się z opinią Divine, skoro po jednym odcinku już wydałaś ocenę serialowi. Śmieszne. Niektórzy mają bardzo niskie standardy.
Na podstawie jednego odcinka nie ma co oceniać czy serial jest dobry czy zły. Póki co szału nie ma, ale może się jeszcze rozkręci. Za to muzyka świetna(;
Hahahah. Dlaczego się od razu kłócicie, co? Można spokojnie podyskutować o swoich domysłach, a nie wyzywać, bo akurat komuś wydało się coś oczywiste, a drugiej osobie nie. Jejku, chill out dziewczyny! Przecież obie oglądacie to samo, można porozmawiać o motywach zainteresowania serialem. LOL. Ależ na tym filmwebie kłótliwie bywa..