Już w trzecim sezonie dokładniej w 15 odcinku...
pojawi się Andrew Campbell - ten który był na początku książki pll - w książce miłość Spencer ;)
myslicie że w filmie także?
Też tak myśle. Wkońcu jeśli by Tobiemu wybaczyła to bym się nieźle wkurzył. A wiadomo kiedy on dokładnie występuje? Słyszałem ze narazie tylko w jednym odcinku ale widziałem go na zdjęciach z 3x14, ty piszesz o 3x15(też słyszałem ze ma być w tym odcinku) i jeszcze widziałem go jak Spencer rzuciła sie na Mone.
a juz myslalam że jak Spencer dowie się o Tobim to będzie wreszcie z Wrenem :< No ale może ten nowy będzie ciekawy...
Argh, weźcie mnie nie załamujcie, najpierw Wren, potem ten Campbell, pomimo to nie wiem jaki jest, ale jeśli jakiś facet oprócz Toby'ego i Alexa jest w pobliżu Spencer, już go z góry nie lubię xDD
hahaha serio?:D A ja mam to samo tylko z Wrenem <3 chociaż chciałabym zeby wreszcie byli razem to Toby'ego też lubie xD
No, no nie wiem. Tak po prostu xDD. Trochę przez to że zdradził Melissę i przez to że zagraża Spoby i Haleb :DD Nie może sobie znaleźć kogoś wolnego ??? Np. taką Maggie(przyprawę xDD) albo Meredith ??
No mnie też to wkurzyło wtedy kiedy latał przez chwile za Hanną ;/ To było beznadziejne, zupełnie niepotrzebny ten wątek LOL i w sumie chciałabym bardzo zeby byl ze Spencer ale mimo to on ma chyba z 25-26 lat jakos a ugania się za samymi licealistkami xD
Ale wtedy rodzice Spence, Toby, Melllissa i w ogóle ... to by było "Danse Macabre" ... Nie może znaleźć sobie dziewczyny w swoim wieku ??