PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73321
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

O której? (w nocy, z poniedziałku na wtorek?)
Trzeba sobie wcześniej tą stronę włączyć, żeby się "rozgrzała"?
Jeżeli kanał obecnie nie działa, to istnieje szansa, że ruszy kilka minut przed pll?
Czy strony tego typu lubią się zacinać?
A-day jest blisko, więc chcę być przygotowana ; D

accidenti

Wiem tylko, że z pon/wt. Dołączam się do pytania. O której to w ogóle będzie? O północy?

ocenił(a) serial na 9
accidenti

http://nowwatchtvlive.com/2011/07/watch-abc-family-live-stream-abc-family-channe l-online-twit-live/
Ja korzystam z tej strony, tu akurat jest juz kanał Abc family :)
Ja zawsze włączam wcześniej godzinę bo leci powtórka poprzedniego odcinka i sobie oglądam a dopiero później nowy. A przed A day ma być chyba maraton więc już wcześniej zacznie lecieć :D
No u mnie raz się zaciął ale zresetowałam kompa, wszystko odświeżyłam i dziaiała ta strona :P
I Pll leci o 8/7 w US więc u nas to jest 2 w nocy ;]

ocenił(a) serial na 7
anusialka94

Dzięki ; D

anusialka94

Jezu, jak późno. Nie wiem, czy oglądać, czy iść np. spać na 3 godziny i wstać, czy co Oo

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

Ja mam we wtorek dosyć lekkie lekcje, więc napiję się duuużo kawy i zarwę noc z Pll ; D

accidenti

Ja właśnie nie. A jak pójdę o 24 spać i wstanę o 6.30 to już mi się oczy na lekcjach zamykają :D ale może położę się wcześniej spać i wstanę na 2 :D

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

hah, moja koleżanka też tak ma i niestety nie mam w nocy z kim dzielić wrażeń.. Ja zazwyczaj czekam do 2 i po 3 idę spać.. A jak następnego dnia nie mam sprawdzianu to kładę się spać o 24 na 2h i wstaję.. Choć staram się tak nie robić, bo ciężko jest mi wstać po tych dwóch godzinach snu i raz było tak (ale to w ferie), że zwlokłam się o tej 2, włączyłam tą stronę (to był wtedy czwartek więc oglądałam Pamiętniki wampirów i później Secret Circle) położyłam się na łóżku, pooglądałam Pamiętniki chyba z 10, 15min i usnęłam po czym obudziłam się na końcówkę secret circle xd .. i poszłam spać dalej hehe :D
Ale, ponieważ będzie to odc, w którym dowiemy się kto jest A to na 100% będę oglądać :D

ocenił(a) serial na 7
anusialka94

Ciekawe czy tym razem forumowicze, będą na bieżąco wymieniali spostrzeżenia dotyczące odcinka ; D

accidenti

Ja sobie od razu kliknę "dodaj nowy temat". Tylko zobaczymy po odcinku, czy wpiszę 'wielkie rozczarowanie', czy może 'a nie mówiłam?' czy coś innego :D

anusialka94

To będzie trochę takie... 'creepy' oglądać ten odcinek o 2 w nocy :)

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Ja już się nie mogę doczekać .. Taki nastrój haha :D

accidenti

http://www.firstrowsports.eu/watch/48137/1/watch-abc-family-%5Bgeneral%5D.html
Znalazłem wczoraj, 3 streamy ; )

Bazko

Ej, a trzeba coś ściągnąć, żeby móc to oglądać, czy tak po prostu włączę i już?

Hmm_Ciastko

Teraz znalazłem problem. Na tej stronie - nadaje ABC, a nie ABC FAMILY ;/
Odtwarzacz od anusialki94 nie chce mi się otworzyć, więc szukam dalej innego streamu

Bazko

Jak znajdziesz, to podziel się z nami linkiem.

Hmm_Ciastko

http://www.onlinetvjunction.com/view/362/abc-family-channel-live-streaming-onlin e-from-usa-free.html
Na tej stonie jest onilne ABC Family. Mam nadzieję, że wszystkim się otworzy. U mnie nie ma żadnych problemów. ;)

pink_daga

O, Harry <3

pink_daga

Ale z pon/wt wystarczy, że wejdę w ten link i PLL będzie na tym kanale lecieć? Kurczę, nie chcę czegoś zepsuć :/

ocenił(a) serial na 7
pink_daga

Dzięki ; D Już nie mogę się doczekać ♥

pink_daga

Dzięki wielkie ;)

ocenił(a) serial na 10
pink_daga

sprawdzałam przed chwilą link i niestety u mnie nie działa ;/ macie może jakiś inny ?

strawberry_dream

Teraz u mnie też nie działa, pewnie włączą go w nocy, bo wczoraj też tak było, że popołudniu nic, a wieczorem wszystko grało ; )

ocenił(a) serial na 10
Bazko

mam nadzieję! :))

ocenił(a) serial na 10
strawberry_dream

przeważnie tak jest, że wieczorem włączają stream więc liczę że tym razem też tak będzie! nie będę siedzieć na marne do 2 w nocy :D już się nie mogę doczekać!

ocenił(a) serial na 10
ineek06

uff ;)) już działa ;)