PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Znalazłam na yt fragment 11 odcinka w którym Hanna rozmawia z . . . Ali. Prawdopodobnie jest to tylko sugestia, a jeśli jednak nie? To rodziłoby zupełnie nową hipotezę, na temat tego, kim jest A. Chociaż... jak to w PLL bywa scenenarzyści tak wszystko pogmatwali, żeby wyprowadzić nas w pole. Ok juz sie zamykam:) Oto link:
http://www.youtube.com/watch?v=5MKWd9Q8FyA

HollyShannen19

no, rzeczywiście intrygujący ;)
czyli, że Alison nie umarła? czy tylko Hanna po wypadku ma zwidy?
bo z moim angielskim nie za dobrze ;p

ocenił(a) serial na 6
smiles

Diabeł wie... Albo żyje albo Hanna ma zwidy. Moim zdaniem jednak żyje. I wygląda na to, że to nie ona jest A....

HollyShannen19

Żyje i A. ją odwiedziła. Próbowała ją wypytać o wszystko, ale ona nic nie mówiła. Jednak to równie dobrze mogą być zwidy. ;p

ocenił(a) serial na 8
szachrajka

Ja z tym serialem mogę zgłupieć, raz Ali nie żyje, potem odwiedza Hanna, w innych urywku (SPOILERY), dziewczyny dowiadują się że Aria była w samochodzie w Fitz'em i dokładnie wtedy przerywają urywek, co chwile coś się zmienia, co chwilę jakiś szantaż czy nowy sekret, ale mimo to siedzę i czytam fan fiction za fan fiction w oczekiwaniu na kolejny sezon.

rubi_rubinek

@rubi_rubinek zamiast czytać fan fiction czemu nie spróbujesz książek? Naprawdę polecam, trzymają w napięciu, o niebo lepsze niż serial.
PS W styczniu wracać sezon 1., wciąż tkwimy w jednym i tym samym ;)

vixen89

rubi_rubinek masz rację że wszystko jest poplątane, nie wiem jak twórcy mają zamiar to wszystko później wyjaśniać -.-

ocenił(a) serial na 8
HollyShannen19

Opcja, że Ali żyje jest. Oczywiście, że jest. Byłoby to bardzo zaskakujące gdybyśmy nagle dowiedzieli się, że wcale nie umarła. Natomiast co wtedy z ciałem ? Bliźniaczka ? Myślę, że to jest zbyt banalne i wgl. bez sensu. Oddanie drugiego dziecka czy jakiś błąd czy cokolwiek jest przereklamowane i wgl. bez jakiegokolwiek sensu. Zresztą nawet jeśli to szansa na to, że się spotkały jest jak jeden do miliona a nawet jeśli to czemu miałyby takie coś zrobić. Zresztą czy Alison miała powód żeby tak teraz "atakować" przyjaciółki ? Myślę, że nie. Dlatego też uważam, że to zwid Hanny. Została potrącona więc ma prawo do takiego czegoś. A producenci żeby zaintrygować widza ujawnili ten kawałek, żeby pojawiły się pytania "Czy ona żyje ?" "Jak to możliwe ?" "Co tu się wgl. dzieje ?" "Co będzie dalej ?" itp. Czekamy na nowe odcinki ! ; )

katarzyna15

Też uważam, że to byłoby głupie.