Hej, jak uważacie?która z dziewczyn jest najlepszą aktorką? mi sie wydaje, że najlepiej gra Lucy Hale czyli Aria :)
Arię uwielbiam jako postać, ale jeśli chodzi o samą grę aktorską, plasuje się u mnie na drugim miejscu. Pierwsza jest Spencer ^^
Nie wiem jak w innych produkcjach, ale w "PLL", Hale gra najgorzej ze wszystkich młodych aktorów. Jest strasznie drętwa i sztuczna niczym taka lalka. Najlepiej jak dla mnie gra Troian Avery Bellisario.
zgadzam się aktorka grająca Arię jest bardzo sztuczna i drętwa, najlepiej gra Troian
dla mnie Aria jest the best ale tak z innej beczki mnie w tym serialu zadziwia to, że aktorzy grający ludzi w tym samym wieku głównie 16-latków dzielą taaakie różnice wieku np. sasha grająca Allison ma dopiero 14 lat a odtwórczyni roli Mayi 31!
Uch, nie sądziłam, że jest taka młoda! Maya jest straszna wg. mnie ;P. Lucy Hale nie gra wg. mnie drętwo, ma po prostu taką role do odegrania i dobrze sobie z tym radzi. Troian jest najbardziej autentyczna, fakt, ale to pewnie też w jakimś stopniu zawdzięcza racjonalnej postaci.
Maya to znaczy aktorka ja grajaca ma az 31 lat??O kurde,nie sądziłam to znaczy nie podoba mi się jako dziewczyna i nie lubię jej postaci,nie jest aż tak stara,ale do jasnej gra nastolatkę.A aktorka grająca Allison ma 14?Nie wygląda...
mi się najbardziej podoba gra Spencer i Hanny i tyle;)
zastanawiał skąd ja już wcześniej znałam aktorkę grającą May'e...i bingo, ona dobre 10 lat temu grała nastolatkę w "Jeziorze Marzeń", wtedy wyglądała jeszcze młodziej
No co ty.. nie pomyślałabym, że Maya jest taka "stara" ;D
Wg mnie najlepsza jest Emily ale zaraz potem Spencer.
A taka ciekawostka:
Spencer ma naprawdę lat: 25,
Hanna i Aria mają po 21,
Toby, Wren i Jenna mają 27,
Mona ma 22,
Ali ma 14 O.o, Alex ma 20,
Emily ma 23.
Dla mnie najładniejsza jest ta, która gra Spencer ; ) ale wszystkie widać, że nie potrafią grać. To sztuczne przerażenie xD haha, ale kocham ten serial. Jest cudowny! : ))
Spencer!
Jako jedyna jest Aktorką
Aria- drętwota i recytowanie z mizdrzeniem do kamery
Emily - wciaż mina zbitego psa, chociaż ma wdzięk
po Spencer jest Hnna - do Spencer: "So, you say, I attract flys?" boaskie, w tym lesie. właśnie skończyłam 6 odc jakby co
ja sam przecierałem oczy ze zdumienia jak zobaczyłem, że aktorka grająca Alison ma 14 lat, wygląda na co najmniej 20 lat.
Hanna i Spencer! Potem Aria i Emily(jak dotąd ma dla mnie prawie niezmienny wyraz twarzy we wszystkich odcinkach)
hmm .. jako aktorki to dobrze grają wszystkie ale najbardziej lubię Hanne i Spencer .. Hanna mi przypomina z wyglądu Taylor Momsen .. XOXO