Uwielbiam ten serial.Dawno nie widziałam tak dobrego amerykańskiego serialu.Mam nadzięje, że nie skończy się na 1 sezonie
Nie zgadzam się. Pierwszy odcinek mnie nie zachęcił za bardzo...i ta ostatnia scena, jak razem czytają tego smsa - porażka. No ale z braku laku:) Chociaż drugi i trzeci były już lepsze. No ale nie czarujmy się serial jest o nastolatkach dla nastolatek:)
Ja już dawno nastolatką nie jestem, a mi się podoba to zależy kto co lubi."Seks w wielkim mieście" oglądałam jako nastolatka i mi się podobał chociaż to historie kobiet koło 40.Pozdrawiam
No fakt, zależy kto co lubi. No ale jak lubię takie młodzieżówki a ten mnie nie przekonał. Gdyby nie to, że jest sezon ogórkowy to po pierwszym odcinku raczej nie oglądałabym dalej. Strasznie nie podobają mi się te końcówki, gdy one razem czytają smsa, napis z lustra czy coś podobnego. No ale reszta ujdzie:)
Tu się z Tobą zgodzę, że reżyser zapewne chciał ukazać troche grozy w tych "końcówkach", jednak mnie ciarki nie przechodzą po plecach.
na początku też nie byłam przekonana, ale po There's no place like Homecoming po prostu uwielbiam !! <33