PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73313
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

The girls go glamping for Mona's birthday when A tells them that her party is a scavenger hunt, and A is the prize. The Marins' financial situation is pushing Ashley to the brink. Meanwhile, the FBI arrive when A's threats escalate.

Zapowiada się ciekawie ;d nie tłumaczyłam bo miałam problem z wyrazami 'glamping, brink, threats escalate, scavenger hunt'. Mniej więcej wiem, co oznaczają ale nie mogłam ułożyć poprawnie zdań.

Tu można znaleźć sneek peeki i promo:
http://www.youtube.com/user/prettylittleliarsss
Zapowiada się super.

youhaveamessage

O Jezu.. oglądnął już ktoś? Najbardziej wstrząsający odcinek calego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

właśnie obejrzałam, zajebisty odcinek !

ocenił(a) serial na 10
swann_m

Odcinek naprawdę niezły, naprawdę zastanawiałam się kto może być A. Myślałam w trakcie oglądania 10 odcinka, że to może Melissa z Ianem, Melissa wkońcu nienawidzi swojej siostry (mimo, iż jej wybaczyła, tak jakby), wszystko o dziewczynach może wiedzieć od Iana, który miał pełen zakres informacji od Allyson.

A tak w ogóle co z Lukasem? Te jego brudne buty, pokazane przez kamerę w 9 odcinku, pokazały, że może on mieć coś wspólnego z tą całą sprawą....

Pozdro :);)

ocenił(a) serial na 10
marta5558

Mysle ,że Lucas nie ma nic wspólnego z smiercia Allison. On pewnie tylko zniszczył jej ten pomnik bo ona go nie lubiła i się z niego smiała. A Melisa chyba raczej nie zrobiła by tego siostrze a pozatym jakby była A to by musiała tez wiedziec że Ian całował się z Spencer a raczej tego niewie. pozdro ;d

ocenił(a) serial na 9
swann_m

ja gdzieś przez przypadek wyczytałam kto ponoc w książce okazał się A, ale ja nadal sądzę, że to nieprawdopodobne : D
a odcinek naprawdę dobry! jak Toby pokazał się w samochodzie Em albo książka z wierszem Ezry. A wypadek Hanny to już w ogóle spotęgował napięcie !

ocenił(a) serial na 10
xlullaby

W książce, też Hanna miała wypadek jak dowiedziała się kim jest "A". Ale straciła pamięć...
Bardzo spodobał mi się ten odcinek, szkoda tylko, że zakończyli w taki sposób i trzeba czekać do stycznia...

spyro0

Spyro0, serio mówisz, że trzeba czekać, aż do stycznia ?! o.O Czemu?

amarse

ale byłam wkurzona na dziewczyny, jak wydały policji Toby'ego [prawdopodobnie, ale przecież tylko one wiedziały]
a Em i Spence widziały Alison + Ian, to się domyślą kto jest A nawet jakby Hanna straciła pamięć.

spyro0

A gdzie czytałaś książki ? Są do kupienia w polskiej księgarni ?

Hayere

Są pewnie do kupienia, ale tylko po angielsku. Można też ściągnąć w e-booku.

ocenił(a) serial na 10
pannaziumzium

"Czytałem" :D
Nie, nie czytałem, ale na wikipedii angielskiej są krótkie streszczenia książek - tak się kończy 3 książka, a nawet chyba jeden rozdział, ma taki tytuł jak odcinek.

Jeśli chodzi o premierę kolejnych odcinków to są w fazie kręcenia - pisała o tym aktorka grająca Arie na Twitterze - a na wikipedii pisze, że będą w styczniu.

spyro0

to za dłuuuugo ;d

możesz podać link do jej Twittera ;)

amarse

A ja czytałam, że aktorka grająca Spencer w wywiadzie powiedziała, że jest szansa żeby 12 kolejnych odc było już we wrześniu.

pannaziumzium

mam tylko nadzieję, że masz rację ;);p