Troche za nudnawy jak dla mnie... duzo powtorek z poprzednich odcinkow. A jak Wy myslicie?
Zapowiadał się reweelacyjnie, sneak peek'i, promo genialne ;DD Odcinek już gorzej, ale nie narzekam. Myślałam, że będzie trochę więcej scen Ezra/Aria .. no ale cóż .. ;))
Lucasa od początku nie lubiłam .. jak zrozumiałam to on zepsuł ten 'pomnik' [?] Chociaż głupio zrobili z tym wskazaniem na buty, najpierw Em, potem Lucas, przecież była burza każdy mógł mieć brudne buty.
Jak dla mnie odcinek był niezły. ale jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że Lucas mógłby zniszczyć miejsce pamiątkowe po Alison. Miał powód - owszem , ale każda osoba w szkole równie dobrze mogłaby to zrobić. Osobiście uważam, że zrobił to ktoś kogo zupełnie nikt nie podejrzewa. Mój kolejny pomysł to - gliniarz :D Potrzebował takiej głośnej sprawy, żeby się wybić. Wcale bym się nie zdziwiła gdyby to on to zrobił i miał romans z Alison.. ona mu o wszystkim mówiła - bo starszy przecież, więc zrozumie.. może doszło do jakiegoś porozumienia między nimi.. i tak chciała wcześnie pójść do grobu ;p
mnie ucieszył widok pana Fitza :D ale już "date date" na którą sie wybiera Aria nie bardzo.. też nie sądzę, żeby Lucas zniszczył to miejsce pamiątkowe.. a co do pomysłu fshelle z romansem alison i policjanta - ciekawy pomysł, całkiem realny, a to, że tak mu zależy żeby obarczyć winą jedną z dziewczyn to też byłoby logiczne - może Alison chciała się na nich za coś zemścić? albo sam by ją załatwił i wygodnie byłoby aresztować za to kogoś innego :D ale zobaczymy, nie mogę się doczekać następnego odcinka.
Myślicie, że w 10 odc wyjaśni się kto jest A? Tylko proszę mi tu nie spojlerować :P
Odcinek bardzo mi się podobał, promo też było boskie.
Nie mogę znaleźć promo Season Finale, jak coś to niech ktoś wstawi linka.
Podobno kolejne 12 odcinków pojawi się w styczniu, jak dla mnie powinien to być od razu Sezon 2 - a nie ciąg dalszy pierwszego...
Nie wiem jaki będzie kolejny odcinek - nakręcili go, zanim wiedzieli że wykupią więcej odcinków, czyli możliwe, że pozna tożsamość "A".
Ktoś kiedyś tu pisał(lub gdzieś czytałem), że serial ma różnić się od książki - więc "A" może nie być ta sama osoba.
Jeśli chodzi o akcje - myślę, że fajnie ją poprowadzili w tym odcinku. Szczególnie momenty Elli i Ezry.
Na początku pomyślałem, że ojciec Arii i matka Hanny będą mieli romans - chyba taka opcja jest rozważana:)
Mnie też się nie chce jakoś wierzyć, że Lucas zniszczył pomnik... a Alison i policjant to niezły pomysł w sumie..
Barrrdzo nie mogę doczekać się 10 odcinka ;d
Nie oglądałam jeszcze 9 odcinka - ale nie mogę się doczekać.
Na twitterze Keegana (Toby'ego) ktoś napisał:
"HE IS A.?! " Czyli to będzie chłopak. Myślę, ze Lucas.
Na końcu odc. 8 pomyślałam, że to Em. mogła zniszczyć ten pomnik.
Po obejrzeniu tego promo, wychwyciłam, że w smsie pisało " She knew too much" - A. zabiła kogoś? Może Jennę ?
Edit: Nie Jennę. Może babkę z samochodu, która jest blondynką.. Kto w PLL jest blondynką, oprócz Hanny i .. Alison ?
Wszystkie odc których odbyła się premiera są online tutaj odc 9 http://www.playtube.pl/seriale/prettylittleliars/21546-pretty-little-liars-2010- sez-1-odc-9-eng.html
Odcinek Mega super fajny :) Strasznie trzyma w napięciu. Na początku myslałem, że to Em zabiła Ali, ale teraz już sam nie wiem ....
Jak Ella i Ezra rozmaiwali, to już myślałem, że dojdzie do czegoś więcej XD
Matka Spencer fajnie przysrała temu "gliniarzowi" :D
mi sie odcinek bardzo podobal ,tez myslalem ze dojdzie do czegos miedzy Ella a Fitzem,jestem za zwiazkiem Arii z tym kolesiem i mi sie wydaje ze to Lucas rozwali to wszystko bo chcial cos Hannie powiedziec i zrobil taka mine znaczaca,moim zdaniem Alison zyje i to ona jest A. albo ten policjant...nie wiem serial jak najbardziej trzyma w napieciu...:)
ODCINEK 9 CAŁKIEM CIEKAWY I INTERESUJĄCY !!!!!!! matka Specer dobrze załatwiła tego palnta z policji Brawo !!!!
i dobrze że Lucas zniszczył pomnik , ta głupia alison się na nim wyżywała to dostałą na co zasłurzyła !!! a on jest spoko !!! Matka Spencer jest wporzo babką zaakceptowała Alexa i popiera jego związek ze Specer super a co do Arii to powinna być z tym kolesiem w swoim wieku co grał na gitarze a nie z tym przystarym nauczycielem przez którego moze mieć tylko problemy !!!
zgadzam się Aria już lepiej jakby była z tym chłopakiem, a jej matkę mogłoby coś łączyć z Fitzem
odcinek mi się bardzo podobał, szczególnie wątek Emily i to jak matka Spencer potraktowała tego pożal się Boże policjanta
Fitz przystary? Nie wydaje mi sie, ma może jakieś 25 lat, jest bardzo młody, za młody dla mamy Arii, która pewnie zbliza sie już do 40 ;P
obejrzałem odcinek :) bardzo mi się podobał! przyznam szczerze, że A może być każdy! nie mogę się już doczekać 10 odcinka... tylko co będzie dalej???? kiedy zobaczymy kolejne 12 odcinków??????????? i dlaczego 10 odcinek jest nazywany(finałem)? proszę o odpowiedź!
Odcinek 10 nazwany jest finałem (w oryginale miał być to finał serii, bądź sezonu), ale dokupi 12 odcinków - zobaczymy je najprawdopodobnie w styczniu. Aktorzy niedługo wracają na plan (będą je kręcić) - tak pisała na swoim Twitterze aktorka, grająca Arie (zawsze imię zapominam).