niewiem zobacze dalej ale jak narazie uważam że słąby i naciągany a także troche wtóny !!!! Po po pierwsze kto to jest ta "A" i czemu zawsze dokładnie w momencie w któym któraś z dziwczyn coś zrobi to nagle "A" o wszystkim wie i informuje każdą z nich TROCHE NACIĄGANE bo co ona jest duchem któy zna sie na elektronice czy co? PO DRUGIE Dziewczyny grają drętwo i są raczej słabymi aktorkami może z wyjątkiem tej ARI ( znanej z serialu PRIVILEGED) TE DWIE KREUJĄCE SIĘ NA WIELKIE GWIAZDY SZKOŁY KRADNĄCE W SKLEPIE PORAŻKA !!!!!! a cała fabuła jest nudna jak narazie i wogule niewciąga przypominająca odrobine DESPERATE HOUSEWIVES chociaż jak narazie takie porównania OBRAŻAJĄ SERIAL "GOTOWE NA WSZYSTKO"!!! jeszcze jedno MATKA Arii czyli serialowa PIPPER Z CZARODZIEJEK "CHARMED" jeszcze niewiem czy pasuje do tego serialu narazie niczym niezabłysnęła i jest trochę nudnawa całkiem odwrotnie jak to było w czarodziejkach GDZIE BYŁĄ SUPER W ROLI PIPPER!! Uwielbiałem ją ateraz niewiem troche niepasuje do tego serialu do tej rodziny !! narazie to moja ocena po 1 odcinku zobacze dalej może zmienie zdanie JAK NAPISAŁEM NARAZIE SERIAL NIEWCIĄGA KOMPLETNIE !!!!! LICZE NA ZMIANY OD 2 ODC.
żal, nie będe się wypowiadała. taka krytyka wszystkiego ... nie znalezienie ani jednego plusa. idź na krytyka filmowego, taki/a błyskotliwy/a jesteś. ;)
to jest moje obiektywne zdanie każdy ma prawo do swojego !! takie było moje zdanie po 1 odc teraz jest trocheinne !! myśle że serial jest nieco lepszy troche przyspieszył i coś zaczeło się dziać !!! mohe powiedzieć że jest OK WEDŁUG MNIE ale niepopadajmy w samouwielbienie bo do arcydziełą mu daleko jest troche zaporzyczen ale ok noi nioszukujmy się też serial wysokich lotów to raczej niejest TAKI LEKKI żeby się troche odstersować i sobie obejrzeć w gronie przyjaciół w ciepły letni wieczór TYLE !!!!
tak a my jako polski naród musimy napisac tylko że jest beznadziejny, po co dołączyć zdanie że się poprawił.
bo piszew to co uważam za prawde poczatek taki sobie dalej lepiej ale i ntak nie jest to mistrzostwo !!! taki umiarkowany serialik i tyle i skończ juz !!!!!!!
Ja się z Tobą zgadzam co do tego, że serial strasznie podobny do Gotowych na Wszytko (które uwielbiam). Pierwsza myśl po zobaczeniu odcinka " Jak Gotowe na wszystko dla młodzieży". Ale ogółem serial oceniam dobrze. Dla rozrywki i odstresowania fajnie jest sobie obejrzeć coś takiego. Gra aktorska nie jest taka złą. Aktorzy musieli się rozkręcić i teraz jest dobrze. Jak na razie ocena 6/10, zobaczę jak i będzie finał sezonu i ocenie w górę lub w dół. Mam nadzieje, że w górę :)
No właśnie też mnie to zastanawia, dlaczego ocena to 10/10. Przyznanie 10 - Arcydzieło, a piszesz "niepopadajmy w samouwielbienie bo do arcydziełą mu daleko". O co cho? ;>
moze dlatego 10, że tamte komentarze były pisane we wakacje,a teraz mamy marzec:P Serial widocznie się spodobał (i to bardzo), że taka błyskawiczna zmiana :D:D:D
To zapraszamy londontown do wypowiedzenia się :-) myślę że nie potrzebuje adwokata. Powinna sama się bronić jak zaczęła taki post.
ja nikogo nie bronie :D:D tylko próbuje wam pomóc odp na wasze pytania bo londontown tu chyba nie zagląda :) pozdrawiam