Wielkie WOW super sie zapowiada i już by się chciało ogl pierwszy odc a tu do czerwca trzeba czekać...
No nie powiem zwiastun świetny tyle pytań się nasuwa,oby cały sezon taki był. ;)
A ja sie zastanawiam w jaki sposob Hannah ma nagle krotkie wlosy. Alison na wolnosci!
Jeśli chodzi o te krótkie włosy Hanny, to zauważyłam też (albo mi się tylko zdawało), że Aria miała różowe pasemka, czyli wyglądała tak, jak w momencie zaginięcia Ali, Hanna też miała wtedy krótsze włosy. Być może Charles zmusił dziewczyny, żeby wyglądały tak, jak w chwili zaginięcia Ali? Tak samo, jak każe Monie nosić tę żółtą bluzkę i perukę.
Teraz, jak widziałam tę zapowiedź w lepszej jakości i większym oknie, to stwierdzam, że zdecydowanie Aria ma różowe pasemka, dokładnie takie, jak w "tamto lato". Tyle, że aktorka ścięła sobie włosy na krótko i chyba trochę popsuła szyki scenarzystom ;P
Alison na wolności, bo jak Tanner zobaczyła na filmie Monę wyszło, że Ali jest niewinna. A co do krótszych włosów Hanny,to krótsze ma też w ostatnim odcinku sezonu piątego - myślę że mogło to umknąć bo przez cały czas jak jest w więzieniu ma związane...
zwiastun czadowy, zobaczymy, czy cos sie w koncu rozwiaze
tak swoja droga, kiedy w koncu jest premiera 6 sezonu? bo natrafiam na rozne info i juz nie wiem :/
Po promie sezonu 6 , Aktorzy z obsady i reżyserka mówią ,,Nie przegapcie premiery sezonu 6- 2 czerwca,, Jak to nie jest wystarczająco wiarygodne to zerknij na Instagrama lub Twittera PLL (albo Marlen King albo obsady) A Tak w ogóle to prawda miało być na 16.06 ale Zmienili na 2.06 :)
Czyli teraz wszystkie odcinki się przesuną o 2 tygodnie, czy zamierzają później jeszcze jakąś przerwę zrobić? Dziwne, że tak zrobili. Ale dla mnie, to lepiej, bo szybciej się zacznie :)