PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73312
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wielkie WOW super sie zapowiada i już by się chciało ogl pierwszy odc a tu do czerwca trzeba czekać...

ocenił(a) serial na 7
Akwamaryna_66

No nie powiem zwiastun świetny tyle pytań się nasuwa,oby cały sezon taki był. ;)

ocenił(a) serial na 6
Akwamaryna_66

A co było w zwiastunie?

ocenił(a) serial na 5
Akwamaryna_66

A ja sie zastanawiam w jaki sposob Hannah ma nagle krotkie wlosy. Alison na wolnosci!

ocenił(a) serial na 10
rachel20

pewnie i tak nie dowiemy się :D

rachel20

Jeśli chodzi o te krótkie włosy Hanny, to zauważyłam też (albo mi się tylko zdawało), że Aria miała różowe pasemka, czyli wyglądała tak, jak w momencie zaginięcia Ali, Hanna też miała wtedy krótsze włosy. Być może Charles zmusił dziewczyny, żeby wyglądały tak, jak w chwili zaginięcia Ali? Tak samo, jak każe Monie nosić tę żółtą bluzkę i perukę.

akima_

podobno dziewczyny będą odgrywać różne scenki, w tym noc zaginięcia Ali, więc to by się zgadzało

teoyaomqui

Teraz, jak widziałam tę zapowiedź w lepszej jakości i większym oknie, to stwierdzam, że zdecydowanie Aria ma różowe pasemka, dokładnie takie, jak w "tamto lato". Tyle, że aktorka ścięła sobie włosy na krótko i chyba trochę popsuła szyki scenarzystom ;P

rachel20

Alison na wolności, bo jak Tanner zobaczyła na filmie Monę wyszło, że Ali jest niewinna. A co do krótszych włosów Hanny,to krótsze ma też w ostatnim odcinku sezonu piątego - myślę że mogło to umknąć bo przez cały czas jak jest w więzieniu ma związane...

Akwamaryna_66

zwiastun czadowy, zobaczymy, czy cos sie w koncu rozwiaze
tak swoja droga, kiedy w koncu jest premiera 6 sezonu? bo natrafiam na rozne info i juz nie wiem :/

teoyaomqui

2 Czerwca :) Chodzą plotki, że 16 ale to NIE prawda. Marlen King Potwierdziła ;)

Agusia25

uff :) czerwiec to jednak piekny miesiac bedzie

Agusia25

A skąd wiadomo, że 2.06? Na filmwebie jest, że 16 i jest już całe 6A rozpisane na daty.

akima_

Po promie sezonu 6 , Aktorzy z obsady i reżyserka mówią ,,Nie przegapcie premiery sezonu 6- 2 czerwca,, Jak to nie jest wystarczająco wiarygodne to zerknij na Instagrama lub Twittera PLL (albo Marlen King albo obsady) A Tak w ogóle to prawda miało być na 16.06 ale Zmienili na 2.06 :)

Agusia25

Czyli teraz wszystkie odcinki się przesuną o 2 tygodnie, czy zamierzają później jeszcze jakąś przerwę zrobić? Dziwne, że tak zrobili. Ale dla mnie, to lepiej, bo szybciej się zacznie :)

akima_

Z Tego co wiem to zrobią krótką przerwę, ale nie wiem ile będzie trwała dokładnie :)

akima_

na fw jest zła data i chyba też nazwa pierwszego odcinka, ale to w sumie mniej istotne. grunt, że premiera już 2! :)