PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Myślałam,że w finale 1 sezonu będzie wiadomo kto to A. I oni ciągną to wszystko do 7 sezonów?? I co wiadomo po 6 sezonach kto to ten A i po co to robi?
Jeżeli ktoś wie,niech piszę,bo jestem ciekawa kto nim jest

ocenił(a) serial na 7
ManiaMularska_123

W finale 2. sezonu dziewczyny odkrywają pierwsze A (Monę), potem kto inny przejmuje grę i jak na razie wiemy, że jest to starszy brat Ali i Jasona, Charles. Ale Marlene powiedziała, że jest to ktoś, którego twarz już widzieliśmy w serialu, więc to nie powinna być zupełnie nam obca osoba (a przynajmniej taką mamy nadzieję).

TarTelpelome

Mona była A? Przecież po 2 sezonie normalnie z nią gadały(wnioskuje po urywkach na które trafiałam podczas oglądania TV)

ocenił(a) serial na 7
ManiaMularska_123

Tak, to było dosyć niedorzeczne, ale w finale 3 sezonu jest jasne, że Chares prześladuje też Monę, więc jest ona z Kłamczuchami tak jakby w jednej grupie. Oczywiście, one nadal mają co do niej wątpliwości, ale jakoś się dogadują. Po tym, jak Mona została zdemaskowana, poszła do Radley; i nawet wtedy Hanna ją odwiedzała, bo trudno jej było rozstać się z - mimo wszystko - przyjaciółką. Teraz zwłaszcza Hanna i Mona sobie pomagają.

ManiaMularska_123

Poza tym Mike, brat Arii, zaczął chodzić z Moną, więc wkrótce będą wszyscy jedną wielką walniętą rodziną ;P