PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73441
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak myslicie ktoo to jest "A"
I czy Hanna przeżyję . ; DD
Według mnie tak, bo to jest jedna z głównych bohaterek, ale nie powie im kto to jest "a" bo to dopiero 10 odcinek, więc pewnie jakieś zaniki pamięci . xd

ocenił(a) serial na 7
ola2568

W książce,tak słyszałam bo nie czytałam,Hanna też miała wypadek jak się dowiedziała kim jest "A",ale straciła pamięć.I pewnie tak zrobią też w serialu.To by było najlepsze rozwiazanie.
A kim jest "A" to nie mam pojęcia.Ktoś nieznany dla dziewczyn,albo znany,z kim rozmawiały.Kurde,ten serial jest świetny.I to niesprawiedliwe,ze trzeba czekać az tak długo...;( Ale muszą te odcinki nakręcic,wieć musimy czekać.

plistek43

Świetny to mało powiedzianee . ; DD

ocenił(a) serial na 10
ola2568

Hanna raczej przeżyje bo raczej nikt by nie chciał zabić jedną z głównych bohaterek.Pewnie właśnie straci pamięć moze jeszcze coś tam dodadzą (jakąś chorobe) dla niej. Ale żyć to ona raczej bedzie.

Ja to jestem najlepsza bo myślę ze A to jest Alison, i że ona zyje i wcale nie zgineła. Ale pewnie się mylę.

A ze to Ian był z nią przy tym kamieniu to było do przewidzenia jak dziewczyny gadały w kuchni o nim.

ocenił(a) serial na 7
Emma004

a może Hannę potrąciła ta sama osoba co "zabiła" Alison czyli Ian

Emma004

No właśnie, wydaję mi się że "A" to Ian bo pewnie Alison mówiła mu te wszystkie sekrety tych dziewczyn i teraz o wszystkim wie, nie wydaję mi się że tą osobą którą widziała Hanna to Ian, ale np. Melissa i że razem współpracują, bo Melissa chce się zemścić na Spencer. Ale tylko tak mi się wydaję . ; DD

ocenił(a) serial na 8
ola2568

http://prettylittleliars.feen.pl/viewtopic.php?t=207

ocenił(a) serial na 10
Luis_94

Już gdzieś wcześniej pisałam o Melissie, nie wiem ale ona +Ian wydają mi się w tej sprawie podejrzani ;)

ola2568

Hanna przeżyje. "A" to Mona, później jako "A" będzie faktycznie Alison, która przejmie tą grę od Mony. Alison żyje, a zabiła swoją siostrę bliźniaczkę, którą pochowano jako Alison.

ocenił(a) serial na 7
NinaDark

Tak było w książce.Aktorka grająca Arie powiedziała w wywiadzie że w serialu zrobią to inaczej.

NinaDark

Wątpie, mają rzeczywiście zrobić inaczej niż w książce . ; )

ola2568

Największym zaskoczeniem byłoby gdyby "A" była jedna z głównych bohaterek, albo Maya :)

NinaDark

no ;d

NinaDark

zanim napiszesz cos takiego zaznacz, ze piszesz zakonczenie fabuły ;]