Jak myslicie ktoo to jest "A"
I czy Hanna przeżyję . ; DD
Według mnie tak, bo to jest jedna z głównych bohaterek, ale nie powie im kto to jest "a" bo to dopiero 10 odcinek, więc pewnie jakieś zaniki pamięci . xd
W książce,tak słyszałam bo nie czytałam,Hanna też miała wypadek jak się dowiedziała kim jest "A",ale straciła pamięć.I pewnie tak zrobią też w serialu.To by było najlepsze rozwiazanie.
A kim jest "A" to nie mam pojęcia.Ktoś nieznany dla dziewczyn,albo znany,z kim rozmawiały.Kurde,ten serial jest świetny.I to niesprawiedliwe,ze trzeba czekać az tak długo...;( Ale muszą te odcinki nakręcic,wieć musimy czekać.
Hanna raczej przeżyje bo raczej nikt by nie chciał zabić jedną z głównych bohaterek.Pewnie właśnie straci pamięć moze jeszcze coś tam dodadzą (jakąś chorobe) dla niej. Ale żyć to ona raczej bedzie.
Ja to jestem najlepsza bo myślę ze A to jest Alison, i że ona zyje i wcale nie zgineła. Ale pewnie się mylę.
A ze to Ian był z nią przy tym kamieniu to było do przewidzenia jak dziewczyny gadały w kuchni o nim.
No właśnie, wydaję mi się że "A" to Ian bo pewnie Alison mówiła mu te wszystkie sekrety tych dziewczyn i teraz o wszystkim wie, nie wydaję mi się że tą osobą którą widziała Hanna to Ian, ale np. Melissa i że razem współpracują, bo Melissa chce się zemścić na Spencer. Ale tylko tak mi się wydaję . ; DD
Już gdzieś wcześniej pisałam o Melissie, nie wiem ale ona +Ian wydają mi się w tej sprawie podejrzani ;)
Hanna przeżyje. "A" to Mona, później jako "A" będzie faktycznie Alison, która przejmie tą grę od Mony. Alison żyje, a zabiła swoją siostrę bliźniaczkę, którą pochowano jako Alison.
Tak było w książce.Aktorka grająca Arie powiedziała w wywiadzie że w serialu zrobią to inaczej.