Kolejny odcinek PLL za nami. Jak wasze wrażenia?
Znowu - podoba mi się to jak Em i Toby zaczynają swoją znajomość. Widać, że zaczyna go
lubić, a on bardzo się nią interesuje.
Jednakże, z tego promo: http://www.youtube.com/watch?v=OC5E_WeH18E mogę
powiedzieć tylko jedno: Niegrzeczny Toby! :)
Przykro mi z powodu Arii i Ezry. Niezbyt fajnie się to potoczyło. Według mnie świetnie do
siebie pasują. Szkoda tylko, że Aria jest taka młoda, a Ezra to jej nauczyciel...
A co do Spencer... Co z Wrenem? Tak szybko o nim zapomniała? W prawdzie Alex jest
przystojniutki, ale nie ma takiego akcentu ;) No i bardziej podoba mi się Wren :)
I jeszcze jedna sprawa. Pojawił się nowy przystojniak: Hardy. Mam tylko nadzieję, że
zostanie trochę na dłużej i że nieźle namiesza :)
Co wy na to? :)
To był strasznie nudny odcinek... Mało wątku o -A. ... a szkoda, bo to najbardziej podoba mi się w tym serialu i mam nadizeję, że tego nie zniszczą... Chcę więcej Fantasy :)
Hmm co do Arii i Ezry... Hmm... no Ezra mnie zaskoczył, a Aria mogła mu to jakoś wytłumaczyć. No ale może spróbje i Ezra jej przebaczy :)
Oby nie popsuli dalszych odcinków. Chcę więcej akcji, więcej Fantasy i mniej nudnych wątków ;P
Ogólnie serial jeden z najlepszych ;D
Nie było Wrena... :( Odcinek mniej mi się podobał niż te poprzednie. Ja chce Wreeena :D:D
Szkoda, że Ezra tak wybuchnął na Arię... nie przewiduję tu happy endu :/
Podobał mi się wątek Emily i Tobbego. Fajny ten koleś z kortu, ale... ja chciałam Wrena xD
Mogę wiedzieć gdzie oglądaliście 5 odcinek ? ? Próbowałam na playtube ale się nie da ...
Ja wszystkie odcinki ściągam za swojego chomika (w razie potrzeby, tam mam taki sam login ;) )
Uważam , że odcinek ten był najnudniejszy ze wszystkich, które były.
Wątek Ezra/Aria nie sądzę, żeby skończył się dobrze.Coś mi tu nie gra z tym zachowaniem Ezry, że nie dał się jej wytłumaczyć, to było dziwne, bo jeżeli naprawde coś do niej czuł i ryzykował posade spotykając się z nią, to dlaczego tak gwałtowanie zaeragował w stosunku do niej.
Warren-obawiam się, że już się więcej nie pojawi, a nawet jeśli to zagra epizodyczną rólkę.
Zastanawiam się czy przypadkiem Jenna widzi i Toby o tym wie i to jest ten jego sekret.
Jak myślicie kim jest "A", czy naprawde jest to Allison?A może jedna dziewczyna z paczki?Lub są dwie osoby, które współpracują ze sobą np. Molly i Hannah?
Co o tym sądzicie?
Ja obstawiam, że Jenna widzi. Scena w windzie jakoś tak podejrzanie wyglądała...
"Podoba ci się kolor" - tak jakby wiedziała, że Hannah tam była. Nie sądzę, aby Hannah i Molly były jako "A" :D Jak już to sama Molly xD Ale obstawiam Jenne, która widzi, a laska to taka przykrywka... Tobby też mógłby być podejrzanym. Takie celowe zbliżenie się do Emily... żeby wszystko wiedzieć i widzieć... :P
ja obstawaiam jenne ktora jakos zmusza tobby-ego do pomocy
jesli chodzi o odcinek to faktycznie najnudniejszy.
a ezra i aria powinni byc razem.!!
na poczatku lubilam arie najbardziej ale teraz mnie starsznie denerwuje. emily jest ok
ja ogladam na serialeifilmy.pl
ja już zaczynam wszystkich podejrzewać xd no może oprócz czterech głównych bohaterek...
moze to być Jenna, Toby, ale równie dobrze też Mona. w końcu Mona ma motyw. we wspomnieniach Arii, Aria i Allison uciekają przed nią, ona zawsze była taką szarą myszką, a teraz, kiedy nie ma już Allison (którą być może zabiła) może rozprostować skrzydełka i się zemścić. na wszystkich czterech dziewczynach.