PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73258
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Czy tylko ja mam wrażenie, że Sasha Pieterse czyli serialowa Alison DiLaurentis przytyła? W tym 5. sezonie jest jakaś okrąglejsza, na początku pomyślałam sb, że pewnie mi się wydaje, ale z każdym odcinkiem coraz bardziej widać, że trochę jej przybyło. Czy tylko ja zwróciłam na to uwagę?

ocenił(a) serial na 9
MissRasberry

Ej, no ludzie, serio, tylko ja to zauważyłam?

ocenił(a) serial na 7
MissRasberry

Tak to prawda przytyła, nie tylko ty to zauważyłaś (było to poruszane już w jakimś innym temacie... nie pamiętam w jakim... mniejsza). We wcześniejszych sezonach wygląda jak laleczka a w obecnym sezonie jak świnka morska :) Z początku wydawało mi się, że zaciążyła, bo tak nagle nie tyje się z byle powodu (chyba, że o czymś nie wiem), nie wiem co o tym myśleć...

ocenił(a) serial na 7
_AGENT_NSA_

Duże prawdopodobieństwo, że jednak jest w ciąży, ...choć sama aktorka nie zaprzecza i nie potwierdza tej niby rzekomej plotki (wyczytane gdzies tam na zagranicznych str)

ocenił(a) serial na 9
_AGENT_NSA_

Ale porównanie z tą świnką morską haha xD Moim zdaniem nadal jest bardzo ładna, no ale wydaje mi się, że ie da się zauważyć, że to już nie ta "idealna" Alison, co z pierwszych sezonów. Z tą ciążą, jeśli to prawda, to nieźle... Chociaż nwm, nie widać jej brzucha, ani nic...

ocenił(a) serial na 9
MissRasberry

* miało być "nie da się nie zauważyć", sorry, pisałam na telefonie ;)

ocenił(a) serial na 10
MissRasberry

jak już to 'dorosła' :D dopiero co skończyła 18 lat :d wcześniej to dziecinka była :D
Aria też przytyła ogromnie :)

ocenił(a) serial na 9
duperak3

No Aria też, tylko już wcześniej. A Ali dopiero jakoś w tym 5. sezonie właśnie :)

duperak3

Nie wiem co uważasz za ogromnie? o.O bo widziałam sesje w bikini i dziewczyna ma ładną zgrabną figurę.
Może zamiast analizować wagi aktorek polecam przejść się na siłownie :)

Chile91

Sesje to przecież sam photoshop, zobaczcie zdjęcia z TCA, bez kitu jest już GRUBA

http://www. prettylittleliars.com.pl /wp-content/ uploads/ 2014/08/ sasha-pieterse-with-surfboard.jpg

(bez spacji ofc)

_AGENT_NSA_

Po pierwsze nagłe przytycie może nastąpić od : zmiany diety, zaprzestania treningów, problemów hormonalnych, zmiany stylu życia... To Widzą się wydaje że to tak nagle a jej nie było dłuższy czas widać .... albo przygotowuje się do innej roli. To showbisnes tam co 2 gwiazda ma problemy z narkotykami, bulimią itd.... może np zaczęła jeść więcej fastfood i tyle bo nie ma czasu i nic nie trenuje.....

Gdyby była w ciąży ogłosiliby to twórcy serialu bo by na tym zarobili.... żeby aż tak przybrać na masie musiałaby być w ponad 4 miesiącu ciąży, a szczerze na twarzy aż tak nie przybrała i na biuście żeby mówić że to ciąża. Nie każda szczupła dziewczyna tyje w ciąży.

ocenił(a) serial na 9
MissRasberry

ludzie, serio? ogarnijcie się, nie wszystko kręci się wokół tuszy aktorów, a Sasha i tak jest piękna

Szejni

sama sie ogarnij skoro aktorka podejmuje sie roli idealnej laski to taka powinna być! okrutne ale taki jest show biznes

ocenił(a) serial na 9
Szejni

Ja nie twierdzę, że ona jest brzydka, zresztą parę komentarzy w górę napisałam, że moim zdaniem ona nadal jest bardzo ładna, ale zwracam uwagę na to, że to Ali, która ma być "idealna" ;)

ocenił(a) serial na 6
MissRasberry

Zgadzam się z Szeini też macie problem. Moim zdaniem to w ogóle nie kwestia wagi a właśnie tego, że dorosła - w 1 sezonie przecież miała zaledwie 14 lat - czyli jak ktoś słusznie zauważył dziecinka a teraz już młoda kobieta i tyle, naturalne, że się zmienia.

MissRasberry

Fakt trochę się roztyła! Zwłaszcza ramiona ma takie jakieś za grube!Jesli nie jest w ciazy to powinna lekko schudnąć. W serialu gra idealną piekność, która smiała się z nadwagi Hannah, a sama zaczyna przypominać kluseczkę. Aktor powinien mieć warunki do roli jaka odgrywa. Aria może sobie tyć, bo gra zwykła nastolatkę, a nie rasową piekność jak Ali.

ocenił(a) serial na 9
milenasy

Dokładnie :)

MissRasberry

All też zależy od stroju popatrzcie w wuja google zdjęcia z promo sezonu 2 i w 1 sukience wygląda na okrąglejszą.
Sasha nawet nie jest aktorką, szkoły nawet aktorskiej nie skończyła. Gdyby producentom przeszkadzało że lekko przytyła to by zmienili aktorkę albo kazali jej schudnąć, a to nie jest główne zmartwienie serial jest robiony jak jest robiony i nikogo to nie obchodzi ! ! On ma się tylko sprzedać i być absurdalny.
I Logika ta dziewczyna 2 lata ucieka chowa się nie wiadomo gdzie żywi na szybko i byle jakich barach no kto by nie przytył? ja tam uważam dobrze że jakoś się zmieniła nawet przez dojrzewanie....
Jakoś o tej kwestii zapominacie :)
Ja się zgodzę że aktor - profesjonalny aktor jest w stanie zrobić dużo dla roli by być w niej ideałem... ale na litość boską to jest durny serial dla nastolatek i na pewno większym problemem powinno być to, kim jest "A " i czemu zapomniano o tylu wątkach niż to że tyłek sashy przytył 2 rozmiary.
Tak się bulwersujecie bo Hannah była pokazana za kluseczkę - ok była znacznie większą niż teraz Ali - Ali jej pomogła wyjść z otyłości ale who's Care ? To taki najważniejszy wątek ?
Ps. porównywanie PLL do prawdziwego kina gdzie aktorzy na prawdę dobrzy potrafią się poświęcać dla roli to obraza. Poziom aktorstwa w PLL jest minimalny.

ocenił(a) serial na 9
Chile91

Nie mówię, że to jest jakiś wielki problem, po prostu zwróciłam na to uwagę i chciałam się dowiedzieć czy inni również :) Z tymi barami no to faktycznie, jest to jakoś logicznie uzasadnione i tutaj muszę się z tb zgodzić, mój błąd, nie wzięłam tego pod uwagę. Ale nie powiedziałabym, że Ali pomogła Hannie wyjść z otyłości, już prędzej Mona. I nikt tutaj nie porównuje PLL do prawdziwego kina, i myślę, że też się nie ma tutaj co bulwersować, oczywiście są o wiele ważniejsze sprawy, ale przecież można chyba poruszyć i taki temat? ;)

MissRasberry

Hannah stałą się bulimiczką i taką metodę - chorobę - pokazała jej Ali - w pierwszym sezonie Ali ją wzięła do łazienki i było zdanie pokażę Ci jak z tym sobie radzić czy jak ja sobie radzę. Mona dopiero wzięła się za Hanne jak ta była szczupła .
Nie zabraniam ale po prostu pokazywanie że aktorka powinna.... że o przytyła a miała być cudna w szkole ta idealna... :) a tylko profesjonalni aktorzy w dobrym kinie poświęcają dużo do ról.

ocenił(a) serial na 4
Chile91

Jak Ty wpędzenie w bulimię nazywasz pomocą w wyjściu z otyłości to Ci współczuję..

Ale poza tym się zgadzam.

rose_fw

Ja mogę za to Tobie zacząć współczuć braku czytania ze zrozumieniem ...

"Hannah stałą się bulimiczką i taką metodę - chorobę - pokazała jej Ali - w pierwszym sezonie Ali ją wzięła do łazienki i było zdanie pokażę Ci jak z tym sobie radzić czy jak ja sobie radzę"
Zaznaczyłam że jest to choroba.... a słowo pomoc była użyte ironicznie, nie wiem czy wiesz że w dzisiejszych czasach nastolatki robią gorszę rzeczy dla sylwetki i tyle ... cała moja wypowiedź była nawiązana do sytuacji z serialu.
Radzę czytać ze zrozumieniem i współczucia nie przyjmuje pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 4
Chile91

Cóż, to nie zmienia faktu, że nazwałeś bulimię metodą odchudzania. Poza tym nie uznałabym tych Twoich myślników za ironię. Czytać ze zrozumieniem potrafię, nie musisz mi współczuć ;)

rose_fw

Przecież Ci nie współczuje ... więc jednak problem jest ze zrozumieniem ?
Ale nie mam zamiaru kontynuować dyskusji na ten temat :)

MissRasberry

Też na to zwróciłam uwagę w pewnym odcinku ale trzeba przyznać że w serialu mają dobre stylizacje i ona się zaokrągliła jako kobieta :)

użytkownik usunięty
MissRasberry

Sprawa wyjaśniona!

Okazało się, że Sasha "specjalnie" przytyła do swojej nowej roli w filmie "Burning Bodhi" (premiera dopiero w 2015 roku). Gra tam szesnastoletnią dziewczynę, Arię, która jest w szóstym miesiącu ciąży.

Pojawiło się nawet zdjęcie Sashy z brzuszkiem:
http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/10499128_551415294987011_100222 8626_n.jpg

Natomiast zainteresowanych filmem odsyłam tutaj:
http://www.imdb.com/title/tt3770426/

Arię? :D

użytkownik usunięty
P_Halliwell

Tak, jej bohaterka ma tak na imię. Na IMDb (link powyżej) jest wszystko napisane. :)

Szkoda tylko, że przez nową role postać Alison w PLL straciła swój urok. Mnie lepiej się ja oglądało wcześniej. Teraz jest bezbarwna i nijaka. Oczywiście nie mam nic przeciwko osobom, które figury modelek nie mają, a grają w filmach. Chodzi mi tu o samą postać Alison, która od 1 sezonu była kreowana na doskonałą.

ocenił(a) serial na 7
Arlett_a

Masz trochę racji. Ali kiedyś byłą śliczniutka. Teraz nadal jest ładna, ale raczej nie wybija się wśród pozostałych dziewczyn.

ocenił(a) serial na 8
magnolia_

Zdecydowanie najładniejsza jest Emily, Alison jest słaba strasznie. W pierwszym sezonie dy pojawiała się we flashbackach faktycznie sprawiała wrażenie 'magicznej'. Teraz jest wiecznie knująca kluską z jednym wyrazem twarzy i tonem głosu.

MissRasberry

Nawet jeśli przytyła, to co z tego? Osoba, która nie ma figury jak modelka nie może grać?

użytkownik usunięty
Angeelaa

Nikt tak przecież nie napisał. Sasha jest śliczna i moim zdaniem świetnie wygląda. A zresztą sprawa się wyjaśniła, przytyła dla roli, wiele aktorek tak robi. :)

ocenił(a) serial na 9
MissRasberry

też to zauważyłam ! Nadal jest b. ładna, ale jednak z tymi kilkoma kg więcej to nie ta sama Ali ;)

ocenił(a) serial na 4
lenena

Zgadzam się niestety. Nawet nie chodzi o figurę tylko o twarz, bo i po twarzy widać.

ocenił(a) serial na 10
rose_fw

jest straszna, w ogole mizerna jakas i na dodatek w okropnych ciuchach

MissRasberry

w ciąży https://pbs.twimg.com/media/BtqW3rxCQAAO8LK.jpg:large

ocenił(a) serial na 5
MissRasberry

Na którymś ze swoich oficjalnych profili napisała, że ma problemy zdrowotne, bodajże hormonalne. Niestety nie mam linku na potwierdzenie.

individuel

a mi to odpowiada że Alison tak wygląda. Trzeba pamiętać że wiele przeszła i zmieniła się, mam tu na myśli jej mentalność. W związku z czym jej postać nie odnosi się juz do tego ze ma być tak zwaną idealną "queen B", tylko młodą dojrzałą kobietą. BTW pamiętajcie że to jest 5 years forward - ta postać potencjalnie mogla przez te 5 lat wizualnie się zmienić, bo nie jest już dla niej istotny wygląd i owijanie sobie ludzi wokół palca.

MissRasberry

http://fandoms.pl/322010/sasha-pieterse-i-jej-choroba
Opowiedziała przez co przechodzi:
"Przytyłam około 30kg w przeciągu 2 lat. Bardzo bolały mnie reakcje ludzi. Mówili: ona jest w ciąży, jest grubasem. Okazywali złość, wściekłość przez to jak wyglądam. To jedno z najgorszych doświadczeń przez jakie przechodziłam. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje, nie wiedziałam w jaki sposób z tym walczyć. (...) Bardzo szybko zostało zdiagnozowane u mnie PCOS: zespół wielotorbielowatych jajników - zaburzenie hormonalne. W końcu wiem co mi dolega.To nie jest łatwa droga, ale fakt, że jestem w stanie się leczyć i już widzę rezultaty terapii to wszystko czego mogłabym sobie życzyć."