Czy tylko ja mam wrażenie, że Sasha Pieterse czyli serialowa Alison DiLaurentis przytyła? W tym 5. sezonie jest jakaś okrąglejsza, na początku pomyślałam sb, że pewnie mi się wydaje, ale z każdym odcinkiem coraz bardziej widać, że trochę jej przybyło. Czy tylko ja zwróciłam na to uwagę?
Tak to prawda przytyła, nie tylko ty to zauważyłaś (było to poruszane już w jakimś innym temacie... nie pamiętam w jakim... mniejsza). We wcześniejszych sezonach wygląda jak laleczka a w obecnym sezonie jak świnka morska :) Z początku wydawało mi się, że zaciążyła, bo tak nagle nie tyje się z byle powodu (chyba, że o czymś nie wiem), nie wiem co o tym myśleć...
Duże prawdopodobieństwo, że jednak jest w ciąży, ...choć sama aktorka nie zaprzecza i nie potwierdza tej niby rzekomej plotki (wyczytane gdzies tam na zagranicznych str)
Ale porównanie z tą świnką morską haha xD Moim zdaniem nadal jest bardzo ładna, no ale wydaje mi się, że ie da się zauważyć, że to już nie ta "idealna" Alison, co z pierwszych sezonów. Z tą ciążą, jeśli to prawda, to nieźle... Chociaż nwm, nie widać jej brzucha, ani nic...
jak już to 'dorosła' :D dopiero co skończyła 18 lat :d wcześniej to dziecinka była :D
Aria też przytyła ogromnie :)
No Aria też, tylko już wcześniej. A Ali dopiero jakoś w tym 5. sezonie właśnie :)
Nie wiem co uważasz za ogromnie? o.O bo widziałam sesje w bikini i dziewczyna ma ładną zgrabną figurę.
Może zamiast analizować wagi aktorek polecam przejść się na siłownie :)
Sesje to przecież sam photoshop, zobaczcie zdjęcia z TCA, bez kitu jest już GRUBA
http://www. prettylittleliars.com.pl /wp-content/ uploads/ 2014/08/ sasha-pieterse-with-surfboard.jpg
(bez spacji ofc)
Po pierwsze nagłe przytycie może nastąpić od : zmiany diety, zaprzestania treningów, problemów hormonalnych, zmiany stylu życia... To Widzą się wydaje że to tak nagle a jej nie było dłuższy czas widać .... albo przygotowuje się do innej roli. To showbisnes tam co 2 gwiazda ma problemy z narkotykami, bulimią itd.... może np zaczęła jeść więcej fastfood i tyle bo nie ma czasu i nic nie trenuje.....
Gdyby była w ciąży ogłosiliby to twórcy serialu bo by na tym zarobili.... żeby aż tak przybrać na masie musiałaby być w ponad 4 miesiącu ciąży, a szczerze na twarzy aż tak nie przybrała i na biuście żeby mówić że to ciąża. Nie każda szczupła dziewczyna tyje w ciąży.
ludzie, serio? ogarnijcie się, nie wszystko kręci się wokół tuszy aktorów, a Sasha i tak jest piękna
sama sie ogarnij skoro aktorka podejmuje sie roli idealnej laski to taka powinna być! okrutne ale taki jest show biznes
Ja nie twierdzę, że ona jest brzydka, zresztą parę komentarzy w górę napisałam, że moim zdaniem ona nadal jest bardzo ładna, ale zwracam uwagę na to, że to Ali, która ma być "idealna" ;)
Zgadzam się z Szeini też macie problem. Moim zdaniem to w ogóle nie kwestia wagi a właśnie tego, że dorosła - w 1 sezonie przecież miała zaledwie 14 lat - czyli jak ktoś słusznie zauważył dziecinka a teraz już młoda kobieta i tyle, naturalne, że się zmienia.
Fakt trochę się roztyła! Zwłaszcza ramiona ma takie jakieś za grube!Jesli nie jest w ciazy to powinna lekko schudnąć. W serialu gra idealną piekność, która smiała się z nadwagi Hannah, a sama zaczyna przypominać kluseczkę. Aktor powinien mieć warunki do roli jaka odgrywa. Aria może sobie tyć, bo gra zwykła nastolatkę, a nie rasową piekność jak Ali.
All też zależy od stroju popatrzcie w wuja google zdjęcia z promo sezonu 2 i w 1 sukience wygląda na okrąglejszą.
Sasha nawet nie jest aktorką, szkoły nawet aktorskiej nie skończyła. Gdyby producentom przeszkadzało że lekko przytyła to by zmienili aktorkę albo kazali jej schudnąć, a to nie jest główne zmartwienie serial jest robiony jak jest robiony i nikogo to nie obchodzi ! ! On ma się tylko sprzedać i być absurdalny.
I Logika ta dziewczyna 2 lata ucieka chowa się nie wiadomo gdzie żywi na szybko i byle jakich barach no kto by nie przytył? ja tam uważam dobrze że jakoś się zmieniła nawet przez dojrzewanie....
Jakoś o tej kwestii zapominacie :)
Ja się zgodzę że aktor - profesjonalny aktor jest w stanie zrobić dużo dla roli by być w niej ideałem... ale na litość boską to jest durny serial dla nastolatek i na pewno większym problemem powinno być to, kim jest "A " i czemu zapomniano o tylu wątkach niż to że tyłek sashy przytył 2 rozmiary.
Tak się bulwersujecie bo Hannah była pokazana za kluseczkę - ok była znacznie większą niż teraz Ali - Ali jej pomogła wyjść z otyłości ale who's Care ? To taki najważniejszy wątek ?
Ps. porównywanie PLL do prawdziwego kina gdzie aktorzy na prawdę dobrzy potrafią się poświęcać dla roli to obraza. Poziom aktorstwa w PLL jest minimalny.
Nie mówię, że to jest jakiś wielki problem, po prostu zwróciłam na to uwagę i chciałam się dowiedzieć czy inni również :) Z tymi barami no to faktycznie, jest to jakoś logicznie uzasadnione i tutaj muszę się z tb zgodzić, mój błąd, nie wzięłam tego pod uwagę. Ale nie powiedziałabym, że Ali pomogła Hannie wyjść z otyłości, już prędzej Mona. I nikt tutaj nie porównuje PLL do prawdziwego kina, i myślę, że też się nie ma tutaj co bulwersować, oczywiście są o wiele ważniejsze sprawy, ale przecież można chyba poruszyć i taki temat? ;)
Hannah stałą się bulimiczką i taką metodę - chorobę - pokazała jej Ali - w pierwszym sezonie Ali ją wzięła do łazienki i było zdanie pokażę Ci jak z tym sobie radzić czy jak ja sobie radzę. Mona dopiero wzięła się za Hanne jak ta była szczupła .
Nie zabraniam ale po prostu pokazywanie że aktorka powinna.... że o przytyła a miała być cudna w szkole ta idealna... :) a tylko profesjonalni aktorzy w dobrym kinie poświęcają dużo do ról.
Jak Ty wpędzenie w bulimię nazywasz pomocą w wyjściu z otyłości to Ci współczuję..
Ale poza tym się zgadzam.
Ja mogę za to Tobie zacząć współczuć braku czytania ze zrozumieniem ...
"Hannah stałą się bulimiczką i taką metodę - chorobę - pokazała jej Ali - w pierwszym sezonie Ali ją wzięła do łazienki i było zdanie pokażę Ci jak z tym sobie radzić czy jak ja sobie radzę"
Zaznaczyłam że jest to choroba.... a słowo pomoc była użyte ironicznie, nie wiem czy wiesz że w dzisiejszych czasach nastolatki robią gorszę rzeczy dla sylwetki i tyle ... cała moja wypowiedź była nawiązana do sytuacji z serialu.
Radzę czytać ze zrozumieniem i współczucia nie przyjmuje pozdrawiam :)
Cóż, to nie zmienia faktu, że nazwałeś bulimię metodą odchudzania. Poza tym nie uznałabym tych Twoich myślników za ironię. Czytać ze zrozumieniem potrafię, nie musisz mi współczuć ;)
Przecież Ci nie współczuje ... więc jednak problem jest ze zrozumieniem ?
Ale nie mam zamiaru kontynuować dyskusji na ten temat :)
Też na to zwróciłam uwagę w pewnym odcinku ale trzeba przyznać że w serialu mają dobre stylizacje i ona się zaokrągliła jako kobieta :)
Sprawa wyjaśniona!
Okazało się, że Sasha "specjalnie" przytyła do swojej nowej roli w filmie "Burning Bodhi" (premiera dopiero w 2015 roku). Gra tam szesnastoletnią dziewczynę, Arię, która jest w szóstym miesiącu ciąży.
Pojawiło się nawet zdjęcie Sashy z brzuszkiem:
http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/10499128_551415294987011_100222 8626_n.jpg
Natomiast zainteresowanych filmem odsyłam tutaj:
http://www.imdb.com/title/tt3770426/
Tak, jej bohaterka ma tak na imię. Na IMDb (link powyżej) jest wszystko napisane. :)
Szkoda tylko, że przez nową role postać Alison w PLL straciła swój urok. Mnie lepiej się ja oglądało wcześniej. Teraz jest bezbarwna i nijaka. Oczywiście nie mam nic przeciwko osobom, które figury modelek nie mają, a grają w filmach. Chodzi mi tu o samą postać Alison, która od 1 sezonu była kreowana na doskonałą.
Masz trochę racji. Ali kiedyś byłą śliczniutka. Teraz nadal jest ładna, ale raczej nie wybija się wśród pozostałych dziewczyn.
Zdecydowanie najładniejsza jest Emily, Alison jest słaba strasznie. W pierwszym sezonie dy pojawiała się we flashbackach faktycznie sprawiała wrażenie 'magicznej'. Teraz jest wiecznie knująca kluską z jednym wyrazem twarzy i tonem głosu.
Nikt tak przecież nie napisał. Sasha jest śliczna i moim zdaniem świetnie wygląda. A zresztą sprawa się wyjaśniła, przytyła dla roli, wiele aktorek tak robi. :)
też to zauważyłam ! Nadal jest b. ładna, ale jednak z tymi kilkoma kg więcej to nie ta sama Ali ;)
Zgadzam się niestety. Nawet nie chodzi o figurę tylko o twarz, bo i po twarzy widać.
Na którymś ze swoich oficjalnych profili napisała, że ma problemy zdrowotne, bodajże hormonalne. Niestety nie mam linku na potwierdzenie.
a mi to odpowiada że Alison tak wygląda. Trzeba pamiętać że wiele przeszła i zmieniła się, mam tu na myśli jej mentalność. W związku z czym jej postać nie odnosi się juz do tego ze ma być tak zwaną idealną "queen B", tylko młodą dojrzałą kobietą. BTW pamiętajcie że to jest 5 years forward - ta postać potencjalnie mogla przez te 5 lat wizualnie się zmienić, bo nie jest już dla niej istotny wygląd i owijanie sobie ludzi wokół palca.
http://fandoms.pl/322010/sasha-pieterse-i-jej-choroba
Opowiedziała przez co przechodzi:
"Przytyłam około 30kg w przeciągu 2 lat. Bardzo bolały mnie reakcje ludzi. Mówili: ona jest w ciąży, jest grubasem. Okazywali złość, wściekłość przez to jak wyglądam. To jedno z najgorszych doświadczeń przez jakie przechodziłam. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje, nie wiedziałam w jaki sposób z tym walczyć. (...) Bardzo szybko zostało zdiagnozowane u mnie PCOS: zespół wielotorbielowatych jajników - zaburzenie hormonalne. W końcu wiem co mi dolega.To nie jest łatwa droga, ale fakt, że jestem w stanie się leczyć i już widzę rezultaty terapii to wszystko czego mogłabym sobie życzyć."