Widziałam pierwsze 4 minuty 6B, które można zobaczyć na You Tubie. Później też oglądałam innego sneak peeka i czytałam parę spojlerów od ekipy serialu wywnioskowałam z nich, że:
- Ali wybaczyła CeCe i ciągle ją odwiedza,
- Chce ją wyciągnąć z więzienia/psychiatryka i prosi dziewczyny, żeby przyjechały do Rosewood i zeznawały w tej sprawie,
- Chce, żeby o czymś kłamały, ale nie wiem czy chodzi tylko o to, że już się nie boją CeCe, czy o coś innego,
- Kiedy dziewczyny wracają zaczyna je prześladować ktoś nowy. Widziałam Sarę, więc pewnie na nią też padnie podejrzenie,
Co do życia dziewczyn po 5 latach:
- Ali jest nauczycielką literatury w szkole w Rosewood, ma męża, ale to nikt z dotychczasowych postaci,
- Aria jest wydawcą książki Ezry (o ile dobrze zrozumiałam) sama też chyba pisze i ogólnie pracuje w branży wydawniczej,
- Spencer pracuje w polityce i mieszka w Waszyngtonie, nie jest z nikim związana, bo jak typowy Hastings, poświęca się tylko pracy,
- Emily pracuje jako barmanka gdzieś w tropikach, podobno ma najcięższe życie ze wszystkich Kłamczuch.
- Hanna pracuje w branży modowej, jeździ po całym świecie, a na stałe mieszka w Nowym Jorku, nie jest już z Calebem.
- Ali+Emily podobno na zawsze są połączone jakąś dziwną relacją (ale nie wiem, co dokładnie autor tych słów miał na myśli)
Chciałam tylko zaznaczyć, że nie są to jakieś spojlery z bloga, czy z YT, które ktoś sobie sam wymyślił, tylko to, co wywnioskowałam z zapowiedzi odcinków i oficjalnych tekstów na stronie PLL ;)