PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73312
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Za długo...

ocenił(a) serial na 5

Chodzi o rozwiązanie JEDNEJ zagadki- kto gnębi i szantażuje przyjaciółki- czyli kto jest " A". Spokojnie można by było to przedstawić w 2-3 sezonach. Tymczasem scenarzyści obserwując popularność/ oglądalność postanowili przedłużyć go do..hmm czy to już 7 sezon? Nie wiem bo obejrzałam tylko 3 pierwsze. Serial zwyczajnie zaczął mnie nudzić, nużyć. Wprowadzono kilkanaście bezsensownych wątków,które nic nie wniosły do fabuły; " A" okazało się już chyba z 5 osób, z czego niektóre niepowiązane z główną sprawą ( więc jaki sens w ogóle wprowadzać do serialu i to jeszcze jako domniemane " A"?). Serial zapowiadał się dobrze, ale po 3 sezonach to zwykły tasiemiec w stylu " Mody na sukces". Dobry pomysł, ale nie do końca dobrze zrealizowany ( dlatego moja ocena to 5). Serii książek o tym samym tytule również nie dałam rady dokończyć. Ale może kiedyś powspominam i dokończę serię? Zobaczymy, chociaż sama w to wątpię.

ocenił(a) serial na 5
ewwa11

Wlasnie chcialam pytac czy ktos w ogole jeszcze pamieta Co sie dzialo w 1 Czesci 7 sezonu bo ja nie mam pojecia