PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73436
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Zakończenie?

ocenił(a) serial na 10

Mi osobiście rzuciła się w oczy postać Katherine Daly. Wydaję się trochę bezużyteczne wprowadzanie nowej postaci na dziesięć odcinków przed końcem jeżeli chodzić ma tylko o jakieś sukienki. No i jeszcze fakt że postać została wprowadzona do życia Hanny przez Monę...Katherine jest uderzająco podobna do tańczącej dziewczyny z domku dla lalek (gra ją inna aktorka). Moim zdaniem może ona odegrać kluczową rolę w serialu (A?).
Co do Alison, szczerze mówiąc brakowało mi sukowatej Ali :D Podoba mi się pokręcona teoria dziecka Emison, chociaż to już chyba trochę przegięcie. Paige jest idealna dla Emily, ale to Emison ma w sobie to coś co większość chce zobaczyć.
Hanna i Caleb to raczej pewna para, Aria i Ezra po wielu zamieszaniach tez skończą razem. Wątpie by Spencer i Toby byli razem.
Zastanawia mnie też, czy uśmiercą kogoś z głównych bohaterów (Spencer?).

Alex1331

Ani Spencer, ani reszta dziewczyn na pewno nie zginą, w internecie są zdjęcia z ostatnich scen, gdzie są wszystkie razem. Nigdy nie lubiłam Alison, była największą s**ą w szkole, sfingowała własną śmierć, narażała najbliższe jej osoby na niebezpieczeństwa, a nawet na śmierć, a teraz zgrywa ofiarę. "Ojej, jaka to ja jestem biedna, mój mąż mnie okradł i zrobił mi bachora, pocałuję naiwną Emily i pokażę swoją zazdrość, to ze mną będzie" A Emily mimo, że jest starsza o 5 lat, nie jest o 5 lat mądrzejsza. Jak można być tak naiwnym? Jeżeli chodzi o teorię dziecka Emison, to ono i tak nie będzie ich wspólnym dzieckiem, tylko Emily i jakiegoś faceta. Alison jest tylko "inkubatorem", dziecko nie będzie z nią w żaden sposób biologicznie związane.

ocenił(a) serial na 5
Tina_93

Czytalam na insta, ze To niby Page jest A.D. Ile w tym prawdy a ile prowokacji sie okaze.

rachel20

https://mobile.twitter.com/beccabearrr_/status/860000385745928192/photo/1?ref_sr c=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.wetpaint.com%2Fpretty-little-liars-lindse y-shaw-paige-ad-1588220%2F

ocenił(a) serial na 2
Alex1331

JAk dla mnie to serial powinien zakończyć się tak, że w końcu dowiemy się kto jest AD i dlaczego zastąpił A. A po drugie to dziewczyny powinny iść do więzienia. Sporo mają na sumieniu a ciągle uchodzi im to na sucho.