PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73445
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

5 lat później.

Zapowiada się z spoilera ciekawie.
Hanna nauczycielką - serio ?? aż tak zmądrzała o.O + jest zaręczona
Spencer oczywiście prawnik.
Em. wiecznie ofiara życiowa.
Mona znowu jakaś zbyt cwana /
Pojawia się Sara.
Aria zapewne jest redaktorem no i chyba coś będzie między nią, a Ezrą tak mi się wydaje, że to ona na koniec zwiastuna mówi "wiem, że zrobiłeś to żeby mnie chronić"
BTW. jeśli się spoilery sprawdzą i Hanna będzie w ciąży to błagam niech nie dadzą znowu przez półtora sezonu ganiania po lasach za A. no nie dorosłę kobiety to przerabialiśmy przez 6 sezonów.

ocenił(a) serial na 7
Chile91

A ta nauczycielką nie jest Alison? :)

Niebi

Tak tak mój błąd widziałam spoiler zanim obejrzałam ostatni ep. ^^

No tak dziewczyny rzucają swoje życie itd, żeby uganiać się znowu za kimś ;p
Ciekawe czy Spencer i Toby są razem

Chile91

czytałaś, co mówiła Marlenka na ten temat? że niby ma się pojawić jakieś Wielkie Zło i dziewczyny będą odkrywać, kto się za tym kryje.. ja mam tylko nadzieję, że to nie była rozmowa z Marlene, tylko jakiś dowcip fanów, bo to się ociera o kretynizm...

poza tym, raz Marlenka mówiła, że nie będzie wątku trans, a tu proszę, w nowym jakimś wywiadzie mówi, że wpadła na ten genialny wątek i oh ah to jest takie super.

na blogu inlovewitchpll znalazłam info o tym wywiadzie właśnie

ocenił(a) serial na 7
teoyaomqui

Dlatego nie warto czytać nic w internecie i po prostu czekać na odcinek. :)
Przez te spojlery zawiodłam się parę razy. :)

Niebi

tak samo, jak nie warto wierzyć twórcom ;) zobaczymy, jak to się rozwikła, gorzej już nie będzie..no nie? ;)

teoyaomqui

Ja się nawet w którymś wątku śmiałam, że Charles lubił ubierać się za dziewczynkę.
Jakoś to było w miarę poukładane z Cece - ale tak rodzina serio nie wiedziała, że z Ali to był wypadek, do tego no sry ale CeCe musiała całować się z bratem (!) Wytyfy!
Do tego wspomnienie mamy Tobiego gdy Ali i Toby są nastolatkami - Marlene skomentowała to tak, że użyli aktorów, żeby widzą było lepiej czy jakoś tak.
Poza tym Mama Tobiego, miała zostać wypchana przez okno, a nie z dachu.
No i pytanie kto otruł Panią D.
I CeCe nie powiedziała mamie, że Ali żyje ?
No i kto normalny pozwoliłby 16 letniemu chłopcu z zakładu psychiatrycznego zmienić płeć.

Chile91

a kto siedzi z Tobym na schodach?