Nie wiem czy ktoś już to tu poruszał nie miałam jeszcze czasu przeczytać wszystkich tematów po finale.
W każdym razie kto umieszcza dzieci w takich ośrodkach bo się przebierały. Tu mamy chłopca w sukienkę mam 3 braci jak byli mali też tak tobili i wyrośli. Też zastanawia mnie kto zostawia dwoje małych dzieci w sumie bez nadzoru bo matka go nie słyszała wiadomo że zwłaszcza jak mamy do czynienia z nimowlakiem to nieszczęście gotow.
I w końcu zmiana płci. Ile on/ona miała lat. Przyznam nie śledzę serialu na bierząco czekam na koniec i nadrobię. Ale wychodzi mi że około nastu. Tego się przecież nie robi zwłaszcza jak człowiek siedzi w ośrodku zamkniętym.
Właściwe wyszło mi że nie tylko jedno mnie złości ale to kwestie najważniejsze.
Znamy Twój ból ;) Tak się nie robi i to jest kompletny bezsens. CeCe, jak zmieniła płeć, miała 16 lat, z tego co wynika z serialu, bo wtedy rzekomo zginął Charles. Tego też się nie robi. Niestety nieścisłości i głupot było więcej. Jak poczytasz inne wpisy, to zobaczysz ;)
Czytałam i tu i na stronach anglojęzycznych i aż się w głowie nie mieści. Serial miał potencjał i czekałam na to aż się zakończy żeby obejrzeć wszystkie odcinki teraz mam mieszane uczucia. Pp prostu niedbalstwo scenarzystów niestety.
Żal tych wszytkich tajemnic sekretów dla takigo błchego powodu prześladowania i postaci tak beznadziejnie napisanej
ale przecież Cece nigdy nie powiedziała,że zmieniła płec... ona dalej ma penisa, ale zaczęła sie malowac, ubierac jak dziewczyna. Umówmy sie, Cece nigdy nie miała dużych piersi, aktorka która ją gra nie przez przypadek ma bardzo niski, lekko męski głos. Moim zdaniem akurat to jest dosc logiczne xD