PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73313
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wydaje mi się, że pierwsza część serialu, która kończy się ujawnieniem A skierowana była głównie do młodzieży, a teraz serial jest jakby bardziej przemyślany , dziewczyny są dorosłe mają swoje kariery, wiadomo wciąż popełniają błędy, ale może nie tak absurdalne , dodatkowo mamy do czynienia z zabójstwem, a to już poważna sprawa , oglądałam poprzednie części bo założyłam sobie wcześniej kto może być sprawcą i sprawdzić czy mi się udało trafić ( nie udało ,ale to już historia jak to mówią ;)) szczerze powiedziawszy teraz nie mam pojęcia kto może być zabójcą, nie mam absolutnie żadnego typu , a jak tam u Was macie jakieś typy?

ocenił(a) serial na 6
kinomanka777

Szczerze, to nie odnoszę takiego wrażenia, bo mamy po prostu powtórkę z rozrywki. A wcześniej też były zabójstwa, więc tu zmiany nie ma. Też się zastanawiałam, kogo by tu obstawiać jako zabójcę (czy też "nowego" prześladowcę), ale chyba nie ma sensu. Albo scenarzyści sami jeszcze nie wiedzą, albo znowu wymyślili jakąś bzdurę. Serial jest fajny, ale ja nie skupiam się tak bardzo na głównym wątku, raczej na pobocznych. Dobrze się to ogląda, jako zwykły serial obyczajowy. ;)
A kogo wcześniej obstawiałaś? :)