PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Mam już dosyć tej ''wielkiej'' miłości z Arią

ocenił(a) serial na 7
STOPACTA

Mnie trochę irytuje monotonia w ich związku... jakiś taki nudny dla mnie ten cały wątek, a Ezra jest mało wyrazistą postacią... jedyna rola jaką mam wrażenie że on spełnia w serialu to bycie chłopakiem Arii. Dodatkowo jakoś się nie interesuje specjalnie jej życiem, bo o ile i Toby i Caleb próbowali się dowiedzieć co się dzieje w życiu dziewczyn to Ezra nawet nie zauważył że jest coś nie tak.

użytkownik usunięty
czerwona1205

Zgadzam się. Lubię Ezrę ale cos mnie w nim denerwuje. Czasem mam wrazenie ze ma Arie gdzieś i mu na niej nie zależy. Spotykają się tylko z jej inicjatywy.

czerwona1205

Właśnie przez to dużo osób mówi (ja też), że może być "A". Ale swoją drogą rzeczywiście nudny związek.
Przypomina mi trochę początkową miłość Sereny i Dana z GG. Zieeew

ocenił(a) serial na 8
VanillaCream

Strasznie nudny związek :D Jak jeszcze na początku coś się działo bo to był jednak romans nauczyciela z uczennicą tak co odcinek Ezra stawał się coraz bardziej nijaki. Nie lubię takich postaci dlatego mam nadzieje że właśnie on jest A. Bo tak to tylko wkurza na ekranie i rzygać mi się chce jak dalej oglądam jego związek z Arią od początku serialu.. Powinna sb go dawno odpuścić i brać się za Jasona :D

alexxa

Fakt, scenarzysta chyba nawet się nie wysilił żeby dodać postaci jakąś osobowość. Jest dosyć bezbarwny ale na swój sposób słodki ;)

Juxine

Mam gorącą nadzieję, by to on był A.
Już widzę jego psycho-twarz :D

VanillaCream

Tak ta psycho-twarz byłaby nieziemska:D Dokładnie jak mówicie jego jedynym zadaniem jest "bycie" jej chłopakiem. Nawet Emily go przebija z minami, bo robi ich więcej. On wygląda na wiecznie zdziwionego:P Sam wątek romansu z nauczycielem jest przecież ciekawy a tu jest tak zmaszczony, że aż to woła o pomstę do nieba:P No, ale może to dlatego, że facet nie ma w sobie tego "czegoś" jak dla mnie:P Nie to co Jason, jak tylko patrzyli na siebie z Arią to było takie napięcie między nimi, że powinno korki wywalać w sąsiednich domach:P A Aria jak się całuje z Ezrą, to może i się coś wywala, ale mi w żołądku:P Ja chcę Jasona!:P I jakiś emocji, bo nie dość, że Aria sie zrobiła nudna to jeszcze taka irytująca ciągle tylko ten Ezra i Ezra bleee;/

izka21gramowa

zgadzam się w 100 %, na widok Ezry mam ochotę przewinąć scenę. Aria niech startuje do Jasona ;D

ocenił(a) serial na 4
lonelygirl19

zgadzam się - ujęte wszystko co myślę o ich 'związku'

ocenił(a) serial na 6
Juxine

Aktor jest słodki :) Ale postać, którą gra na prawdę nijaka

ocenił(a) serial na 6
alexxa

O tak! Za Jasona się brać :D

ocenił(a) serial na 8
sad_letter

całkowicie! to najbardziej mdła, żałosna para, jaką od dawna widziałam:d nie znoszę ich. Ezra to takie ciepłe kluchy, że... tylko irytują

ocenił(a) serial na 7
zilustrowana

Ezra jako tako mi nie przeszkadzał ale ostatnio mam go dość, wkurza mnie to, że jest takim tchórzem i wiecznie ucieka, biedactwo, a już w ogóle jak powiedział jej, ze to nie ma sensu w tym samochodzie to pomyślałam: "ale z niego ch*j" xD kijowy jest

ocenił(a) serial na 5
zilustrowana

Och, tak! Naprawdę nie mam pojęcia, co wszyscy zwolennicy (zwolenniczki?) Ezry i jego związku z Arią widzą w tym wątku. Mam wrażenie, że jest tam tylko po to, żeby Aria też była w jakimś trudnym/zakazanym związku.

Gdyby to Ezra był 'A.' byłoby to trochę dziwne, aczkolwiek z pewnością dodałoby mu charakteru.