PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73441
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

dokładnie przyjrzyjcie się Alison i tej niewidomej dziewczynie (nie pamiętam imienia). Odnoszę wrażenie, że to jest ta sama osoba. Moim zdaniem to ta "niewidoma" dziewczyna nie żyje a Alison przejęła jej tożsamość. Nie wiem dlaczego, nie wiem po co, ale coś mi w tej "niewidomej" nie pasuje.

ocenił(a) serial na 9
k_wozniak84

Dziwna dedukcja.. Ale chyba trochę nie trzyma się kupy. :D Jej przyjaciółki bez problemu by zauważyły. Mają chociażby inne usta, inne uśmiechy. Poza tym mają różne głosy. Nie można od tak głosu sobie zmienić..

ocenił(a) serial na 6
Gercia

tak wiem, że to jest dziwne, ale mi i tak coś nie pasuje z tą śmiercią Alison. Te dziewczyny mają coś ze sobą wspólnego i to jest coś dużego.

ocenił(a) serial na 9
k_wozniak84

Tam każdy ma z kimś coś wspólnego. :D A wszystko i tak sprowadza się do Ali.

ocenił(a) serial na 10
Gercia

Mi się wydaje .. Może to głupie ale ... Siostra Spencer .. No bo ona niby jest ważna w serialu i jednak się wokoło niej coś kręci ale nie wiadomo co ... Wydaje mi się że ona wiedziala o romansie Alli i Iana i tak się wkurzyła, że ją zabiła .. A wcześniej się zaprzyjaźniła żeby dowiedzieć się o nich jak najw ięcej ... Bo jak się mówi przyjaciół trzymaj blisko ale jeszcze bliżej wrogów. A po drugie ciągle mnie zastanawia coś jescze ... Jej reakcja na to że Ian przyszedł na pogrzeb Alli ... Tak jagby się tego spodziewała i za razem cieszyła się że stało się to na co ma ochotę ..

ocenił(a) serial na 6
ciacho_77

No... coś w tym jest :)

k_wozniak84

A może Allison za życia przyjaźniła się z Jenna (niewidomą) ? i mówiła jej sekrety swoich "przyjaciółek" ?? Nawet jeśli to niby czemu miała by pozbawić przyjaciółkę wzroku, nawet nie chcący ?