Drodzy fani serialu, mam do Was pytanie..
Dopiero co zaczełam oglądac ten serial i chciałam sie zapytać czy te listy od A bedą wyjasnione jakos wczesniej czy trzeba bedzie czekać za rowiązaniem do 6 czy tam 7 sezonu?
z Góry dziękuje :)
Witam, serial jest podzielony tak na prawdę na trzy różne "-A", pierwsze "-A" poznasz pod koniec 2 sezonu, drugie poznasz w połowie 6 sezony, zaś trzecie już wtedy "-A.D." poznasz dopiero w odcinku finałowym całego serialu ;)
O jeny.. pod koniec drugiego sezonu to jeszcze rozumiem, ale żeby czekać później aż do szóstego? :)
Trzeba mieć nieziemsko cierpliwość żeby to wytrzymać i obawiam się że nie dam rady i przeskocz to szybciej
Aż do połowy 6 sezonu, z tego co pamiętam to dopiero w 10 odcinku 6 sezonu dowiesz się kto jest Big A ;]
Co do serialu to moim zdaniem powinien się skończyć na 3 sezonach, bo później to już było tylko gorzej, pierwsze 2 sezony jakoś się kleją i trzymają kupy, ale reszta to już czysta abstrakcja ;] Ja oglądałem do końca z sentymentu, zresztą od finału 2 sezonu byłem z serialem na bieżąco, więc wtedy nie wiedziałem że będę musiał czekać 4,5 sezonu na rozwiązanie tak naprawdę głównej zagadki i dowiedzenie się tego co się stało tej feralnej nocy gdy Alison zaginęła. Ale jeśli już zabrałaś się za serial to obejrzyj go w całości, bo przeskakując od razu do rozwiązania całej zagadki z S06E10 to nie będziesz miała kompletnie o niczym pojęci i zakończenie wyda Ci się kompletnie bez sensu ;]
Wiem, wiem że będę musiała raczej dokładnie odcinek po odcinku prześledzić ten serial. :) masz rację.. żeby wszystko miało sens :)
Skończyłam drugi sezon jakis czas temu, w sumie nie spodziewałam sie takiego rozwiązania :)
Mam jeszcze jedno pytanie, orientujesz się mniej wiecej kiedy dziewczyny dowiedziały sie o tym, że Ali może żyć ?
W odcinku 4x13 Ali stanie twarzą w twarzą z Dziewczynami ;) A wiedzieć to wydaje mi się że każda miała jakieś przeczucia że ona nadal żyje szczególnie w tym sytuacjach jak się u każdej z nich osobiście pojawiła a każda z nich myślała że to sen bądź halucynacja ;)
Przepraszam, że Cie tak wypytuje, ale powiedz mi już ostatnia rzecz ;p
Juz nie chodzi o Ali, chodzi o Ezre . Co on tak naprawde ukrywał ?
Nie żartuj, nie ma za co przepraszać. Musiałbym wiedzieć na jakim etapie serialu jesteś ;] Jeśli jeszcze nie skończyłaś 4 sezonu to nie chce Ci strasznie spoilerować, ale On pisze książkę o Ali i dziewczynach.
niekiedy lubie spoilery ;D
ksiązki sie nie spodziewałam ;D
Własnie powoli koncze 4 sezon :)