PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73445
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

promo 16 odcinka

ocenił(a) serial na 7

Chyba dowiemy się kim jest A..

http://abcfamily.go.com/shows/pretty-little-liars/videos-details/featured/je-sui s-une-amie/pl_PL5547529/vd_VD55108509

ocenił(a) serial na 7
kinia207

może, a ja się cieszę że będzie Toby

kinia207

może i tak, ale nie sądzę... serial trochę straciłby sens. Może dziewczyny tylko zobaczą A, ale nie będą wiedziały kim jest. Jakiś kaptur czy coś.... ;p

justka933

Sądzę, że to całkiem możliwe. O "A" dowiemy się pewnie dopiero w ostatnim odcinku. :)

ocenił(a) serial na 10
anymore

Sądzę, że wcześniej. Na końcu dowiemy się jak to było ze śmiercią Ali i kto ją zabił x D

kinia207

Nie wiadomo , ale myślę że dowiemy się więcej niż w poprzednich odcinkach.:)

ocenił(a) serial na 8
mince

Wątpię żeby dziewczyny dowiedziały sie kim jest A . ;) Na pewno czegoś się dowiemy ale zniszczyli by serial mówiąc teraz o tym kto jest A.

ocenił(a) serial na 10
kinia207

Na yt są sneak peaki :D Fajne, zobaczcie.

kinia207

SPOILER SPOILER
A zauważyliście to, że dziewczyny[Aria i Hanna] patrzą przed siebie i mówią coś takiego: This is A!
I nagle zza rogu wychodzi jakiś koleś i je goni?
A. to może dwie osoby? A może kolesiem, który je gonił, był Jason? Podobny wkońcu troszkę.
A może Ian?
Nie wiem co myśleć.
SPOILER SPOILER

youhaveamessage

SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER
ja czytałam, że A i morderca to zupełnie dwie różne postacie i że dziewczyny odkryją kim jest A już niedługo

rozowoczarna

Ja jestem niemalże pewna, że A i morderca Alison to inne osoby. Wydaję mi się, że A tak naprawdę im pomaga (w dosyć chory sposób, ale pomaga). Ale to tylko moje przypuszczenia...