PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

pytanie

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie. ponieważ "lubie" strone pretty little liars na facebooku i tam pisze że w marcu zdemaskują A. czy tak się stanie? bo przecież jak dowiedzą się kim jest A to czy to będzie oznaczało koniec słodkich kłamstewek?

ocenił(a) serial na 9
kala996

ponoć tak ma się stać.
i ma być 3 seria, więc raczej to nie koniec;)

kala996

Mogłabyś przed napisaniem, że zdemaskują A oznaczyć to spoilerem, nie każdy chce wiedzieć, kiedy to się stanie...
Ale tak, poznamy tożsamość "A" 19 marca, w finale 2 sezonu i to nie będzie koniec, bo jest już zamówiony 3 sezon.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

W 3 sezonie ponoć mamy dowiedzieć się, kto zabił Ali...

zagubiona_

Raczej w finale 2.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

no chyba, że tak ;))

zagubiona_

To jeśli dowiemy się kim jest A. i kto zabił Ali to co będziemy oglądać w 3 sezonie?

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

w sumie na koniec pierwszej serii też mieliśmy się dowiedzieć, kto jest mordercą. i rzekomo był nim Ian, a później okazało się, że jednak nie...

ocenił(a) serial na 7
wikitoriwikens

Z tego co mówiła Marlene będzie więcej tajemnic do odkrycia. No i w sumie mogą pójść w ślady książki i może pojawić się drugie A. Trudno powiedzieć co wymyślą ale mam nadzieje że nie zrobią z tego takiej Mody na sukces że ciągle nowe wątki i milion sezonów.

czerwona1205

no właśnie ja też mam taką nadzieję, bo póki co, II sezon się kończy, a my nadal nic nie wiemy..

czerwona1205

Ja się obawiam tego bo powstanie 3 sezomu to czysty zysk... a serial już się wypala sam w sobie...

Chile91

zgadzam się, już to kiedyś pisałam

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

sory, ale nie uważam żeby pisać spoiler w miejscu gdzie nie jest to kompletnie potrzebne, bo i tak przeciez nie podałam kto jest tym A. i gdybyś się nie zorienotowała/zorientował to zadałam pytanie czy to prawda że zdemaskują, a nie napisałam że zdemaskują. więc nie sądze by pytanie to można uznać jako spoiler.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

a tak poza tym to dlaczego ty nie napisałaś spoiler? przecież podałaś dokładną datę i nawet sezon w którym to zrobią, więc to ty powinnaś napisać spoiler a nie ja.

kala996

To nie ja założyłam temat z widoczną treścią :D