Mam pytanie. ponieważ "lubie" strone pretty little liars na facebooku i tam pisze że w marcu zdemaskują A. czy tak się stanie? bo przecież jak dowiedzą się kim jest A to czy to będzie oznaczało koniec słodkich kłamstewek?
Mogłabyś przed napisaniem, że zdemaskują A oznaczyć to spoilerem, nie każdy chce wiedzieć, kiedy to się stanie...
Ale tak, poznamy tożsamość "A" 19 marca, w finale 2 sezonu i to nie będzie koniec, bo jest już zamówiony 3 sezon.
w sumie na koniec pierwszej serii też mieliśmy się dowiedzieć, kto jest mordercą. i rzekomo był nim Ian, a później okazało się, że jednak nie...
Z tego co mówiła Marlene będzie więcej tajemnic do odkrycia. No i w sumie mogą pójść w ślady książki i może pojawić się drugie A. Trudno powiedzieć co wymyślą ale mam nadzieje że nie zrobią z tego takiej Mody na sukces że ciągle nowe wątki i milion sezonów.
sory, ale nie uważam żeby pisać spoiler w miejscu gdzie nie jest to kompletnie potrzebne, bo i tak przeciez nie podałam kto jest tym A. i gdybyś się nie zorienotowała/zorientował to zadałam pytanie czy to prawda że zdemaskują, a nie napisałam że zdemaskują. więc nie sądze by pytanie to można uznać jako spoiler.
a tak poza tym to dlaczego ty nie napisałaś spoiler? przecież podałaś dokładną datę i nawet sezon w którym to zrobią, więc to ty powinnaś napisać spoiler a nie ja.