PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73436
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Oglądałam już Dextera, Słodkie kłamstewka, Magię Kłamstw, Detektywa Monka, Dr. House, The
Lying Game, American horror story, Gotowe na wszystko,Grę o tron, oczywiście Mentaliste, i
wieksząść CSI itp, poszukuj e serialu, który będzie skrywał w sobie mroczną tajemincę typu Red
John, lub kim jest A, oczywiście, będzie trzymał w napięciu i będzie równie dobry jak te.

ocenił(a) serial na 10
Arien22

Internat ;D nie oglądałam jeszcze ale tematyka podobna

ocenił(a) serial na 7
megaami

no tak, zaczęłam Internat, ale muszę powiedzieć, że średnio do mnie przemawia.

ocenił(a) serial na 10
Arien22

Każdy lubi co innego :P
Anatomia prawdy? :P Lie to me?

ocenił(a) serial na 10
megaami

O wybacz, nie zauwazyłam tej magii kłamstwa :P

ocenił(a) serial na 7
megaami

widziałam Magie kłamstwa,jak już wyżej napisałam świetny.... do Anatomii prawdy też już miałam podejście, bardziej chodzi, o rozwiązywanie zagadki długoterminowo.:)

ocenił(a) serial na 10
Arien22

Ah, no oczywiście, tylko już nic mi na myśl na razie nie przychodzi :P

ocenił(a) serial na 10
megaami

Może Veronica Mars? Uwielbiałam ten serial :D ma dużo zagadek bo ona jest córką detektywa ^^

ocenił(a) serial na 7
megaami

o, to może być ciekawe, dziękuje bardzo :)

ocenił(a) serial na 10
Arien22

Jest ciekawe, oprócz jednej głównej zagadki kto zabił jej przyjaciółkę, ciągle są jakieś nowe, poboczne :)

ocenił(a) serial na 7
Arien22

Na początku mnie też się średnio podobał, ale potem jest coraz lepiej.

ocenił(a) serial na 10
Arien22

Przede wszystkim polecam Revenge i El Barco a później Arrow , Once Upon a time, 666 Park Avenue :) jak jeszcze mi się coś przypomni to napisze :)

ocenił(a) serial na 7
Arien22

Revenge też jest dobrym serialem

ocenił(a) serial na 8
ilovecinema

Revenge nie polecam, na początku dobry później flaki z olejem.
A moze coś starszego? Gotowe na Wszystko. Dziki niemu poznałem PLL, nawet pisano że PLL to gotowe 20 lat wcześniej. Serial bardzo znany. W ameryce oglądalnosć miał kilka razy wiekszą niz PLL

ocenił(a) serial na 7
Wonderlife

a zapomniałam Zemste widziałam. Gotowe na wszystko również

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

Pierwszy sezon Revenge genialny , drugi już troszkę naciągany , ale nie na tyle , żeby nazwać go "flaki z olejem" :)
Po za tym oglądam równiez Revolution pomimo jego ogromnej krytyki , gdyż również jest tam wiele "tajemniczych wątków" oraz Bauty and the Beast ale to tak dla zbicia czasu , choć nie najgorszy serial :) to chyba wszystkie seriale z taką nutką tajemniczości :)

Natalie_x3

Polecam Veronice Mars dosyć podobna tematyka zabójstwo młodej dziewczyny nierozwiązana sprawa fajny wątek miłosny swojego czasu byłam wielka fanką tego serialu .

Arien22

Zabójcze umysły