Oglądałam już Dextera, Słodkie kłamstewka, Magię Kłamstw, Detektywa Monka, Dr. House, The
Lying Game, American horror story, Gotowe na wszystko,Grę o tron, oczywiście Mentaliste, i
wieksząść CSI itp, poszukuj e serialu, który będzie skrywał w sobie mroczną tajemincę typu Red
John, lub kim jest A, oczywiście, będzie trzymał w napięciu i będzie równie dobry jak te.
no tak, zaczęłam Internat, ale muszę powiedzieć, że średnio do mnie przemawia.
widziałam Magie kłamstwa,jak już wyżej napisałam świetny.... do Anatomii prawdy też już miałam podejście, bardziej chodzi, o rozwiązywanie zagadki długoterminowo.:)
Może Veronica Mars? Uwielbiałam ten serial :D ma dużo zagadek bo ona jest córką detektywa ^^
Jest ciekawe, oprócz jednej głównej zagadki kto zabił jej przyjaciółkę, ciągle są jakieś nowe, poboczne :)
Przede wszystkim polecam Revenge i El Barco a później Arrow , Once Upon a time, 666 Park Avenue :) jak jeszcze mi się coś przypomni to napisze :)
Revenge nie polecam, na początku dobry później flaki z olejem.
A moze coś starszego? Gotowe na Wszystko. Dziki niemu poznałem PLL, nawet pisano że PLL to gotowe 20 lat wcześniej. Serial bardzo znany. W ameryce oglądalnosć miał kilka razy wiekszą niz PLL
Pierwszy sezon Revenge genialny , drugi już troszkę naciągany , ale nie na tyle , żeby nazwać go "flaki z olejem" :)
Po za tym oglądam równiez Revolution pomimo jego ogromnej krytyki , gdyż również jest tam wiele "tajemniczych wątków" oraz Bauty and the Beast ale to tak dla zbicia czasu , choć nie najgorszy serial :) to chyba wszystkie seriale z taką nutką tajemniczości :)
Polecam Veronice Mars dosyć podobna tematyka zabójstwo młodej dziewczyny nierozwiązana sprawa fajny wątek miłosny swojego czasu byłam wielka fanką tego serialu .