Witam fani pll;>
I jak tam wrażenia po 22 odcinku(już jest w ang wersji)? Czym jesteście zawiedzeni? I czego oczekujecie po II sezonie?
I co stało się z poprzednim chłopakiem Spencer- tak po prostu zniknął, bo uważał, że gdzieś go zgłosiła? Nawet o siebie nie walczyli?
I myślicie, że Mya wróci do serialu?
Po co zakładasz nowy temat, skoro post dotyczący finałowego odcinka już istnieje??
ten dotyczy chyba tez naszych oczekiwan co do 2 sezonu ;) wiec nie ma co sie od razu denerwowac;)
Ja się wcale nie denerwuję, ja tylko grzecznie pytam:) I może odpowiem na pytanie w temacie - oczekuję przede wszystkim, że uratują ten serial, który genialnie się zapowiadał i w miarę logicznie wyjaśnią tą naciaganą, dziwaczną końcówke - z zaginionym nieboszczykiem:D:P
ja bym zdecydowanie nie chciała powrotu Alexa. powód jest jasny - związek Spence z Tobym :) tyle że faktycznie było dziwne, że tak poprostu zniknął.. no i nie walczyli o siebie.
powrót Mayi też nie jest jakimś specjalnie dobrym pomysłem, bo rozwinęło się tyle wątków, że ten jeden uważam już za zakończony ;p
CAŁKOWICIE SIĘ ZGADZAM!
CO TO DO CHOLERY BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maya- won mi stąd
Alex - won mi stąd !
jak dla mnie mogli jeszcze popróbować ze Spencer i Alex, ale żeby nie wypaliło. Jednak Mayę polubiłam, bo ta Page nie przypadła mi do gustu. Podoba mi się też ta nowa blondynka;)
to fakt, Paige jest straszna! charakter ma poprostu neiznośny. a ta blondynka faktycznie wydawała się fajna i pasowałaby mi do Em;)
Ta, już lepsza jest Maya niż Paige. Choć z tych wszystkich zdecydowanie najlepsza blondynka. Ale jak Emily pojedzie, to w sumie i tak te wątki się zakończą :)
Aaa no i zapomniałąm dodać, że w drugim sezonie oczekuję WIĘCEJ HOLLY MARIE COMBS. Mam nadzieję, że jej wątek się rozwinie, bo dotychczas niezbyt mogła się wykazać poza pierwszymi odcinkami, kiedy dowiedziała się o zdradzie. Holly, pokaż co potrafisz!:)
Niestety muszę się zgodzić . :( Odcinek nie powalił i był rozczarowaniem. A co do Mayi to nie chce żeby wracała . Nie lubiłam jej nigdy, :P na Paige też nie przepadam ale moje ją od Mayi ^^ A blondynka jak już ktoś powiedział jest najlepsza i najbardziej pasuje do Em. :) Co do Alexa to lubiłam go , ale nie chce teraz psuć związku Spencer z Tobym . <3
Czego oczekuję? Żyjącego, zdrowego Caleba, solidnych końcówek z A. (?) w akcji i braku kolejnych absurdów. :)
Zastanawia mnie obecność Noela w końcówce 22. odcinka. Wydawało mi się, że chcieli go tam doczepić trochę na siłę.
SPOILER!
Maya ma podobno wrócić. :/
Też się zawiodłam. Jeżeli Ian rzeczywiście zakończył sw żywot, to nie mogli go w jakiś normalny sposób uśmiercić? Spadł na liny i się udusił - to dosyć naciągane, biorąc pod uwagę, że taki ciężki mężczyzna prędzej by spadł na podłogę; jak na umarlaka to dosyć długo i mocno się bujał - dziewczyny zdążyły dojechać. Ciekawe, dlaczego nie było wstawki z A. I to zaginione ciało - jeżeli A je zabrał, mogli to na końcu pokazać, a skoro tego nie zrobili - Ian mógł przeżyć.
Możliwe też, że Ian myślał, iż dziewczyny znalazły jego filmik z Ali (ten który miał/a "A"), a nie ten na których widać, że ktoś je nagrywał, gdyż moim zdaniem tym podglądaczem jest Garett; Jennie i Garettowi zależy na wykluczeniu dziewczyn, dlatego Jenna wprowadziła Iana w błąd mówiąc o tym, że dziewczyny znalazły video (o istnieniu video podglądacza, Ian pewnie nie miał pojęcia), bo miała nadzieję, iż się na nich zemści. Ian jako zabójca - zbyt proste.