PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=852949}

Słodkie magnolie

Sweet Magnolias
2020 -
6,4 4,5 tys. ocen
6,4 10 1 4459
Słodkie magnolie
powrót do forum serialu Słodkie magnolie

Ciekawa jestem, czy powstanie sezon 2... Trochę jak dla mnie schrzanili wątek Annie i Ty'a. W sensie był ciekawy, ale miałam nadzieję, że oni jednak się zejdą na sam koniec. Chociaż Simon też jest fajny, to jednak Ty jak dla mnie wygrywa. Ale może zamysł twórców był taki, jak w sztuce Kyle'a, że wszyscy są z niewłaściwymi osobami i ten, który namieszał, to odkręci. Mam w sumie nadzieję.
Cała reszta sezonu była dość przyjemna, jednak trochę nudnawa przyznam szczerze. Ale chętnie chciałabym zobaczyć, co stanie się dalej...

potrzebuje_przestrzeni

Jestem tego samego zdania co do wątku o Ty'u. Chciałabym obejrzeć drugi sezon o ile powstanie.

ocenił(a) serial na 6
potrzebuje_przestrzeni

serial jest na podstawie serii książek. zawsze można przeczytać i dowiedzieć się, jak ten wątek wygląda (;

manowce

Książka nieco różni się od serialu. Wątek Annie jest zupełnie inny.

**Spojler dot. książki**

Właśnie to pozwala przypuszczać że to Annie jest pasażerką w rozbitym samochodzie. W książkach Annie ma zaburzenia odżywiania i z ich powodu przechodzi zawał serca po czym trafia do szpitala. Skoro twórcy serialu pominęli ten wątek to może Annie trafi do szpitala w wyniku wypadku samochodowego. W książce to pobyt w szpitalu zbliżył ich do siebie. Może tutaj będzie podobnie :)

ocenił(a) serial na 10
Poolaxoxo

A co z trenerem Calem i Maddy? Czekam na książki po obejrzeniu serialu, który dla mnie jest rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 6
Poolaxoxo

a ja poproszę spojler dotyczący Annie i tylera. mam nadzieję, że będą ze sobą heh

agviki

Cześć. Annie i Tyler w książkach zostają parą. Tak jak pisałam wyżej czas kiedy Annie jest w szpitalu zbliża ich do siebie :) Zobaczymy co twórcy serialu planują, bo jednak nie trzymają się kurczowo tego co w książce.