PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493952}

Słoneczna Sonny

Sonny with a Chance
2009 - 2011
6,0 9,1 tys. ocen
6,0 10 1 9076
4,5 2 krytyków
Słoneczna Sonny
powrót do forum serialu Słoneczna Sonny

0/10, DNO DNA

ocenił(a) serial na 1

Myślałem, że nie ma nic gorszego od Hannah Montana, ale jednak. Serial o Sonny jest tak beznadziejny, sztuczny, plastikowy, nierealny, nieśmieszny, wręcz kretyński i diotyczny.

bydamian

zgadzam się. Fabuła jest żałosna. Ten serial jest nagrywany "na siłę"... 1/10 nie inaczej

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Susannah_Simon

Musisz od razu obrażać? Oni tylko wypowiedzieli swoją opinię (I nawet podali argumenty!) Więc po co obrażać? Nie wszyscy mają taki sam gust. Jednym podobają się seriale typu słoneczna sonny a innym poprostu nie. Ja np. nie oglądałam tego serialu bo nie lubię tej 'słitaśności' i idiotycznego poczucia humoru seriali lecących na disney chanel.

bydamian

Popieram założyciela tematu. Ten serial to wielkie gówno. Moja ocena 1/10.

maxior

dla mnie jest świetny. Jeśli wam się nie podoba to po co go oglądacie ? :/ hehe żałośni jesteście. jeśli wam się nie podoba to znaczy, że nie macie za grosz poczucia humoru ani nic z tych rzeczy.

ocenił(a) serial na 1
olach13

Oglądamy jeden odcinek albo kawałek by zobaczyć czy to co oglądamy jest dobre czy nie.
Ty zamiast oglądać te pierdułki obejrzyj jakiś prawdziwy serial lub film a nie pomyłki XXI wieku.
A jeśli należysz do tej pomyłki to proszę bardzo oglądaj sobie te bzdury.

PS. To takie żałosne, nasi pradziadowie, dziadowie i ojcowie walczyli o prawa, jedzenie, wolność czy po prostu o życie. A co teraz, dzieci dla których sonny posrana to świetny serial. Co będzie w przyszłości to wolę nie wiedzieć.

użytkownik usunięty
Lwie_Serce

ej no nie przesadzaj.
podawanie jako argument przeciwko serialowi wojny - to jest dopiero żałosne.

ocenił(a) serial na 1

Fakt. Chodziło mi oto jak ciężko było naszym przodkom a teraz dzieci tamtych ludzi bronią takich bzdur jak sonny.

Lwie_Serce

Ale co to ma do rzeczy? Może my też mamy iść na wojne albo coś to wtedy zostaniemy odkupieni za oglądanie tego serialu..;/

użytkownik usunięty
Miley_16

" jeśli wam się nie podoba to znaczy, że nie macie za grosz poczucia humoru ani nic z tych rzeczy. " a z czego mam się tam śmiać? chyba z rozdziawionego ryja Demi

Lwie_Serce

Ej wiara czy wy siebie "słyszycie":|?"Nasi dziadkowie walczyli o bla bla blaaa"ziomuś ciebie chyba posrało do reszty.Jest serial jednym się podoba drugim nie.I koniec rozmowy.Chciałem zabrzmieć mądrze tak "literacko" (że pozwolę sobie na takie wyrażenie) a wyszedł ci strasznie słaby tekst ;|

ocenił(a) serial na 10
tomciooo10

Zgadzam się z tobą tomciooo10 !

A co do autora i wszystkich krytykujących serial to przepraszam bardzo,ale według was nie możemy wyrazić swojego zdania,bo zaraz wielka krytyka ,że komuś się serial podoba ;p A teraz pomyślcie ,co jakieś młode dziewczynki mają oglądać? Filmy w których na każdym kroku strzelają do siebie i wszędzie leje się krew???

A tak wgl to po obejrzeniu jednego odcinka albo kilka minut to nie można wyrazić prawdziwej opinii.Ja lubię ten serial,chociaż czasami jest głupi ;'p

ocenił(a) serial na 3
dark_blood

Serial jest kiepski, jednak to tylko serial o pierdołach dla ludzi którzy nie wymagają więcej od filmu/serialu. Niestety taka jest prawda ja dałem 3/10 nic więcej nie mogłem ;p

ocenił(a) serial na 3
PlayTheGame

Aha i jeszcze jedno do ciechaanka i innych ludzi którzy dali 10/10.
Według was to jest arcydzieło?
Współczuję wam ;p

ocenił(a) serial na 1
PlayTheGame

Zgadzam się z założycielem tematu...
'Słoneczna Sonny" to syf jakich mało.
Do tej pory przepraszam moje oczy, iż zmusiłam je do obejrzenia paru odcinków, by móc wydać o tym serialu opinię.
Nie poleciłabym tego nikomu, nawet 5 letnim dzieciom - tak ryje banię;)
Po co mają sobie mózg rozmiękczać shitem...
Disney - twoja marka upada niestety na łeb na szyję;(

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Święta racja. To nie jest ten Disney co kiedyś ;/ Teraz to tylko komercha eh

ocenił(a) serial na 7
PlayTheGame

Obejrzałem nawet dużo odcinków i na początku były nawet dobre żarty. Później serial stał się zbyt kolorowy i przerysowany. 6/10 chyba starczy, bo wyżej się nie da, nie jest to arcydzieło w żadnym wypadku ale zwykły serial dla nastolatek, a że ludzie mają kablówkę to już coś tam obejrzą xD