Myślałem, że nie ma nic gorszego od Hannah Montana, ale jednak. Serial o Sonny jest tak beznadziejny, sztuczny, plastikowy, nierealny, nieśmieszny, wręcz kretyński i diotyczny.
Musisz od razu obrażać? Oni tylko wypowiedzieli swoją opinię (I nawet podali argumenty!) Więc po co obrażać? Nie wszyscy mają taki sam gust. Jednym podobają się seriale typu słoneczna sonny a innym poprostu nie. Ja np. nie oglądałam tego serialu bo nie lubię tej 'słitaśności' i idiotycznego poczucia humoru seriali lecących na disney chanel.
dla mnie jest świetny. Jeśli wam się nie podoba to po co go oglądacie ? :/ hehe żałośni jesteście. jeśli wam się nie podoba to znaczy, że nie macie za grosz poczucia humoru ani nic z tych rzeczy.
Oglądamy jeden odcinek albo kawałek by zobaczyć czy to co oglądamy jest dobre czy nie.
Ty zamiast oglądać te pierdułki obejrzyj jakiś prawdziwy serial lub film a nie pomyłki XXI wieku.
A jeśli należysz do tej pomyłki to proszę bardzo oglądaj sobie te bzdury.
PS. To takie żałosne, nasi pradziadowie, dziadowie i ojcowie walczyli o prawa, jedzenie, wolność czy po prostu o życie. A co teraz, dzieci dla których sonny posrana to świetny serial. Co będzie w przyszłości to wolę nie wiedzieć.
ej no nie przesadzaj.
podawanie jako argument przeciwko serialowi wojny - to jest dopiero żałosne.
Fakt. Chodziło mi oto jak ciężko było naszym przodkom a teraz dzieci tamtych ludzi bronią takich bzdur jak sonny.
Ale co to ma do rzeczy? Może my też mamy iść na wojne albo coś to wtedy zostaniemy odkupieni za oglądanie tego serialu..;/
" jeśli wam się nie podoba to znaczy, że nie macie za grosz poczucia humoru ani nic z tych rzeczy. " a z czego mam się tam śmiać? chyba z rozdziawionego ryja Demi
Ej wiara czy wy siebie "słyszycie":|?"Nasi dziadkowie walczyli o bla bla blaaa"ziomuś ciebie chyba posrało do reszty.Jest serial jednym się podoba drugim nie.I koniec rozmowy.Chciałem zabrzmieć mądrze tak "literacko" (że pozwolę sobie na takie wyrażenie) a wyszedł ci strasznie słaby tekst ;|
Zgadzam się z tobą tomciooo10 !
A co do autora i wszystkich krytykujących serial to przepraszam bardzo,ale według was nie możemy wyrazić swojego zdania,bo zaraz wielka krytyka ,że komuś się serial podoba ;p A teraz pomyślcie ,co jakieś młode dziewczynki mają oglądać? Filmy w których na każdym kroku strzelają do siebie i wszędzie leje się krew???
A tak wgl to po obejrzeniu jednego odcinka albo kilka minut to nie można wyrazić prawdziwej opinii.Ja lubię ten serial,chociaż czasami jest głupi ;'p
Serial jest kiepski, jednak to tylko serial o pierdołach dla ludzi którzy nie wymagają więcej od filmu/serialu. Niestety taka jest prawda ja dałem 3/10 nic więcej nie mogłem ;p
Aha i jeszcze jedno do ciechaanka i innych ludzi którzy dali 10/10.
Według was to jest arcydzieło?
Współczuję wam ;p
Zgadzam się z założycielem tematu...
'Słoneczna Sonny" to syf jakich mało.
Do tej pory przepraszam moje oczy, iż zmusiłam je do obejrzenia paru odcinków, by móc wydać o tym serialu opinię.
Nie poleciłabym tego nikomu, nawet 5 letnim dzieciom - tak ryje banię;)
Po co mają sobie mózg rozmiękczać shitem...
Disney - twoja marka upada niestety na łeb na szyję;(
Obejrzałem nawet dużo odcinków i na początku były nawet dobre żarty. Później serial stał się zbyt kolorowy i przerysowany. 6/10 chyba starczy, bo wyżej się nie da, nie jest to arcydzieło w żadnym wypadku ale zwykły serial dla nastolatek, a że ludzie mają kablówkę to już coś tam obejrzą xD