Odrazu widać że to coś powstało tylko poto aby na siłę wypromować tą kiepską Lovato.
Wszystko z Disney Channel oceniasz na 1 z tego co widzę. Dlaczego w takim razie to oglądasz?
ja obejrzałam z ciekawości.. ale w połowie wyłączyłam.. beznadziejny serial wgl nie śmieszny, beznadziejnt dialogi, aktorzy.. 1/10.
Chyba tylko polskie tłumaczenie (jak zwykle nikomu nie pasujące) można nazwać "kiepskim" jeśli takowe jest. Ja oglądam w oryginale i stwierdzam, że serial jest fajny. Ma braki, ale kurde, nie znam filmu albo serialu, który by ich nie miał xD
To ich nie oglądaj, gwarantuję ci że gdybyś nie włączała/ DC i nie zatrzymywał/a się przy stoiskach z gazetami dla młodziezy to by cie szlag nie trafiał.
Zgadzam się z założycielem tematu. Zresztą moim zdaniem te ogłupiające
seriale powinno się poddać cenzurze.
Popieram założyciela tematu. Ten serial to gówno. W tym serialu nie z czego się śmiać. Również żałosny jak Hannah Montana. Moja ocena 1/10.
Skoro to takie dno, to po co wgl. wchodzisz na jego stronę? ;)
O wszystklich gwiazdach Disneya mówi się, że są takie kiepskie itd, ale tak na prawdę to każdy z nas przyjął by propozycję zagrani w czymkolwiek. Poza tym, to że jej postać nie jest najmądrzejsza nie oznacza, że ona jest głupia. Przecież ten serial nie ma być na jakimą bardzo wysokim poziomie intelektualnym. Rodzina Bountych (czy jakoś tak) była na poziomie niższym niż zero, a zrobiłą taką furrorę.