3 seria będzie bez Demi Lovato... żałujecie? Nie jestem wielką fanką tego serialu (w ogóle seriali DC, oglądam jak nic nie mam do robienia), ale bez Demi to chyba nie będzie to samo... zresztą polski tytuł ''Słoneczna Sonny''...
3 seria ma opowiadać o pozostałych postaciach... może będzie fajne, ale szkoda mi Demi...
Według mnie to będzie bez sensu. Demi odgrywała główną postać przez 2 sezony, pewnie już wszyscy się do tej postaci przekonali i ją i polubili. Do tego SPOILER jej związek z Chadem, dopiero się zaczyna rozkręcać SPOILER. To już nie będzie to samo bez niej. Ja bym była za tym żeby poczekali, aż Demi wróci i wtedy zaczeli kręcić nową serie. ;)
Koledzy i koleżażnki rozczaruje was. Showbiznes jest okrutny i nie ma taryf ulgowych. Każdy kto miał w listopadzie styczność z portalami plotkarskimi, wie już że w wizerunku Debi Lovato pojawiła się skaza. A ktoś taki raczej nie będzie promowany przez stacje produkującą seriale dla dzieci.
Niekoniecznie. Vanessa Hudgens po aferze też miała nie wrócić do HSM ale jakoś się pojawiła ;p
Także myślę, że jak wszystko ucichnie, wyjaśni się i wgl. Demi wyzdrowieje to wróci. ; )
Sądze, że mimo wszystko po problemach osobistych, dojdzie w trakcie 3 sezonu. Jakby nie było jest to serial o bohaterce, którą gra. Ciekawi mnie za to, jak uzasadnia w serialu jej nieobecność. W każdym razie ja trzymam kciuki za jej szybki powrót i do zdrowia i do serialu :))
No właśnie, może będzie wręcz przeciwnie i wykorzysta serial jako poprawę wizerunku lub podtrzymanie dotychczasowego. Chociaż z punku widzenia stacji wątpię, że dadzą się tak wykorzystywać. Chyba, że będzie to działać na zasadzie symbiozy, bo bez wątpienia Słoneczna Sonny jakiś tam sukces odniosła i opłaca im się dalsza emisja, bo wg. mnie bez Demi raczej im się nie uda.
Bez Demi to już nie będzie "Słoneczna Sonny".. więc sorry, ale ten serial nie istnieje bez niej.
ona znika tylko na jakis czas z serialu wiec nie panikujcie, wroci pewnie w polowie sezounu ; / Inaczej musieli by zdjac ten serial z anteny. Owszem szkoda ze przez jakis czas nie bedzie Demi... ale zanim z Polsce pojawi sie 3 sezon to ona juz dawno bedzie nagrywac na planie, bo stanach wszystko pol roku wczesniej emituja :p dlatego ja ogladam na bierzaco z napisami :P cya!