PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493952}

Słoneczna Sonny

Sonny with a Chance
2009 - 2011
6,0 9,1 tys. ocen
6,0 10 1 9076
4,5 2 krytyków
Słoneczna Sonny
powrót do forum serialu Słoneczna Sonny

Czemu ona nosiła męskie imię? Nie oglądałam tego serialu bo raczej jestem za stara ,żeby taki
humor mnie bawił ale miałam styczność z serialem przez młodsze rodzeństwo. Nurtuje mnie jej
imię, czy tam pseudonim. Mieszkam w kraju anglojęzycznym i dziwi mnie to jeszcze bardziej. Są
imiona ,które pasują do obu płci ale to jest typowo męskie ze względu na pochodzenie od słowa
"son". Z resztą na starych filmach tak wołają do młodych chłopaków co ma znaczyć tyle co "ej
synek". Ktoś wie co myśleli sobie producenci serialu nadając jej te imię? Po prostu jestem ciekawa

FearTheRipper

To zdrobnienie od Alison.

CrazyCry

Nie. Short form(s) Ali, Alley, Alli, Allie, Ally, Aly, Alys - To tak jak na kogoś o imieniu Zdzisława mówić Sławek. Dla mnie taka sama logika

użytkownik usunięty
FearTheRipper

masz napisane w obsadzie przy osobie Demi Lovato, że bohaterka nazywała się Allison "Sonny" Munroe, więc widac CrazyCry ma rację ;)

ocenił(a) serial na 7
FearTheRipper

Chyba zabawa językowa. "Sunny" jako słoneczna, radosna, wesoła. Bohaterka jest taką właśnie osobą, więc może stąd ksywka Sonny. Przetłumaczyli też to jako "słoneczna sonny", więc może coś w tym jest :D

FearTheRipper

w stanach Możesz nazwać dziewczynkę James tak nazwała córka aktorka która grała w potkarze Serene