Z tego co czytałam w google w pierwszej serii tylko iskrzy i nie należy się
spodziewać niczego więcej.A szkoda.
Od ostatniego odcinka I serii (jak występowali w TV) są parą, ale powiedziane to będdzie dopiero na początku II serii. :)
W pierwszym sezonie odc 13 Chad przyznał że Sonny mu się podoba... ale to w
drugim będą. Prawdopodobnie odc "Falling 4 the falls"
A jak nie, to nie warto oglądać? Obejrzyj serial od początku do końca, a nie jakiś tani spoiler tutaj :C najlepsza przyjemność, to oglądać jak się między nimi rozwija < 3
Ja chcę już 7 maja i DVD *_*
nom to pewnie będzie kosztować 100 zł bo dzisiaj sprawdzałam wydania
seriali wielopłytowych i tyle kosztowały
cóż .
czytałam gdzieś .
już nawet nie pamiętam gdzie ...
że Chad i Sonny będą razem .
2 lub 3 sezonie . i to podobno ma być pewne . = ))
polecam wam oglądanie słonecznej Sonny na
youtube.pl !! : D
oceniam : 8/10
aa i jeszcze chciałam podać wam to co mi się nie podoba w tym serialu i dlaczego daję 8/10 a nie 10/10 .
dlatego , że Sonny ( Demi ) zawsze wszystko wychodzi .
dajmy na to odc. w którym ściągała . udało jej się zdać ten test i mogła grać w swoim "przedstawieniu".
to mi się oooookropnie nie podoba . : //
ale fabuła jest genialna ; ]
mój ulubiony odc. jest ten co Selena w nim jest (nie pamiętam nazwy ;p)
i .
Słoneczna Sonny - randka z Chadem . ; D
polecam wam serial ! < 3
W ostatnim odcinku pierwszej serii Chad powiedział że mu się podoba,dopiero w drugiej serii będzie coś między nimi.
teraz w najnowszym odc amerykańskiej sonny z innej beczki i mackenzie falls jadą na camping... legandarny potwór wraca a sonny się boi i czad ją przytula :) "Legeng of candy face" 2 maja 2010 będzie można zobaczyć na youtube :) mój ulubiony odcinek to "Chad z innej beczki"
serial rewela :D
W ,,Zakochaj się w Fallsach część2" zostają parą a ja nie mogę sie doczekać najnowszego odcinka(18 lipca na YT),, Sekret Sonny" kiedy Sonny wylatuje z programu i wraca do domu.
w sumie już w pierwszej części zostają parą...
Kocham ten odcinek... mam go cały czas na YT otwarty ^^
Na tyoutobie poszukaj sobie odcinków z tym że są jedyie po ang. ale da się wiekszość zrozumieć a więc poszukaj sobie tych odcinków : Falling for the Falls , Falling For The Falls Part 2 , Sonny With a Secret i tam jest wyraźnie pokazane jak już są parą tzn. w Falling for the falls w pierwszej części ejst tylko raczej jak on ja zaprosił a zresztą obejżyj sobie.