Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Zapowiada się obiecująco :) Jutro premiera na BBC 3, trailer poniżej. Frankie jest niezła :)
http://www.youtube.com/watch?v=6v4iqdZ3xVM

miss_russ

oo nareszcie coś w stylu tlw <3 haha xd po zwiastunach widać ze to coś mocnego ^^

Frankie ('',)

ocenił(a) serial na 10
serenoma

oo , jak fajnie ! ;o :)

aaa , ta blondynka co jest do Shane nieco podobna ( jak dla mnie ) To jak ona się nazywa ? ;> Bo ma zajebiście fajny tatuaż na pleckach ! :D

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

Ruta Gedmintas się nazywa. :)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

o dziękuję . :)

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

nie ma za co. ładna. taka ciekawa.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

najbardziej podobają mi się jej oczy i usta .. Coś jak u Kirshner , tylko że Mia ma ciutkę ciemniejsze ...

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

oczy? Mia ma szare, a tamta chyba niebieskie.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

No nie wiem, dla mnie to taka jakby stal jest, czy coś. I kojarzą mi się z mia :)

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

nie przyjrzałam się, gdy ruszy emisja to się dopatrzę :) mia ma oczy obłędne.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Ja też się wtedy przypatrzę .. Racja, oczy ma wspaniałe.. Można się utopić :)

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

ha! chciałabym....:)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

oj nie Ty jedna .. :)

ocenił(a) serial na 8
siersciuch

Strasznego robicie off topa :)

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

oj tam taki malutki :) Ale przyznam mam do tego tendencję . :P

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

off topem to jest ten temat, powinnyśmy dyskutować na stronie lip service;p

ocenił(a) serial na 10
papusiak

coś mi się zdaję, że masz racje .. ;d

ocenił(a) serial na 8
papusiak

Albo na stronie "Loving Annabelle" gdzie jest cały wielki temat o kinie branżowym :)

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Hm, to w takim razie to co my tu robimy? ;p :)

siersciuch

robicie z igły widły... sami swoi piszcie wszystko co ciekawe xd

ocenił(a) serial na 10
serenoma

haha no tak moderator nie czuwa, ani cała zgraja żądnych krwi lesbijek jak na forum kk

ocenił(a) serial na 10
papusiak

na kk już dawno zostałybyśmy rozszarpane przez tą zgraję żądnych krwi lesbijek .. ;) ale takie off topy są fajne przecież . ;p

siersciuch

bardzo fajne ; )

ocenił(a) serial na 10
serenoma

dlatego się tam nie udzielam, najbardziej śmieszy mnie "taki temat już był, nie wiesz co to wyszukiwarka?!"

papusiak

no niestety tak się zdarza ; ) i oczywiście ktoś zaraz musi Ci sprzedać ripostę abyś dokładnie przeanalizowała wszystkie tematy, bo przecież 'taki temat już był <bije>'

ocenił(a) serial na 10
serenoma

ja zrezygnowałam z tego pomysłu po przeczytaniu kilku wątków ... Taak , te teksty szczególnie są fajne , kiedy jakaś forumowicza już na początku uprzedza , że nie wie czy jest już taki wątek , bo strasznie trudno przekopać się przez forum, a jeżeli był to przeprasza .. A one dalej swoje , i to w dosyć niemiły sposób ..

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

są okropne, albo dziewczyna się zwierza to robią mega off topa na temat tego, że to nie jest forum dla heteryc (bo one mogą oczywiście)

papusiak

są po prostu nie tolerancyjne w jakiś sposób x )

ocenił(a) serial na 8
serenoma

Po obejrzeniu pierwszego odcinka Lip Service muszę powiedzieć, że Frankie bije Shane na głowę :) Przynajmniej z urody :P

miss_russ

kurde a ja czekam aż mi się pobierze ! ;) bo juz się doczekać nie mogęę ;p ale i tak Shane jest dla mnie jak bogini <3

ocenił(a) serial na 10
serenoma

niektórym taka anonimowość daje za duże poczucie bezpieczeństwa .. tzn, świadomość tego, że nawet jeżeli będą nie wiadomo jak niegrzeczne, chamskie itp. nikt im przecież nic nie zrobi . A takie uczucia dziewczyny, którama problem i nie wiem co z nim zrobić są mało istotne , ważne żeby one mogły się wygadać i dogryźć chociaż w małym stopniu .
Właśnie to mnie najbardziej dziwi . Bo przecież chcą żeby je akceptowano , a jak już jakaś heteryca znajdzie w sobie odwagę żeby zapytać je o zdanie to one robią wielkie halo o to , że to przecież jest forum dla LESBIJEK i co ona tu robi ?! A później się jedna z drugą dziwi , że jest sytuacja taka a nie inna .

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

hmm , jak dla mnie ( po obejrzeniu trailera ) to ona jest do niej strasznie podobna , ale ocenie jak zobaczę :) Co jak co , ale takiego głosu jak Shane to nie ma chyba nikt !

siersciuch

oo tak Mmmm.... Shane jest jedyna !

ocenił(a) serial na 8
siersciuch

Głos ma faktycznie inny :)

siersciuch

dokładnie myślą że są anonimowe i moga wszytko ;]

ocenił(a) serial na 10
serenoma

jeżeli chodzi o mnie, to jej głos przyciąga mnie chyba najbardziej . No i to COŚ czego nie potrafię nazwać .. taki głęboki ma tan głos ..

siersciuch

to COŚ ('',) !

ocenił(a) serial na 10
serenoma

mówicie o shane?

ocenił(a) serial na 10
papusiak

tak mówimy o shane :)

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

a to mnie się w Niej nic nie podobało ;p

papusiak

bo się nie znasz :PP hah

ocenił(a) serial na 10
serenoma

3/4 lesbijek się w niej kocha, jestem oryginalna.;p jeszcze powiedzcie, że podoba Wam się Whitney z real l worda...?;p

papusiak

nie !!! ona nie jest zbyt apetyczna ; )

ocenił(a) serial na 8
papusiak

Z "The real L word" podoba mi się tylko Tracy, ale i tak nie oglądam tego scheissu :)

ocenił(a) serial na 10
serenoma

hmm, mi się chyba tylko głos tak bardzo , bardzo . i ma jakiś taki magnetyzm w sobie , tak jak Mia ma boskie oczy . :) ale tak że całokształt to chyba Bette , Alice i Tina od połowy 3 sezonu :P a reszta to taki poszczególne cechy :)
oj no o gustach się nie dyskutuje , przecież ! ;d

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

haha . nie wiem nie oglądałam tego . zaraz sobie wpisze w google , o ;p

siersciuch

też tego nie oglądam ;p i na szybkości sprawdzałam w googlach

ocenił(a) serial na 10
serenoma

ja obejrzałam 2 odc, na jednym zasnęłam...ale moja koleżanka bardzo się nią zachwycała.

ocenił(a) serial na 10
serenoma

no więc po sprawdzeniu w google , stwierdzam że w ogóle mi się ta Whitney nie podoba . :)

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

haha , to musi być to bardzo ciekawe ;p nie w ogóle nie mój typ , że się tak wyrażę .

siersciuch

i dobrze bo jest tragiczna !