Zapowiada się obiecująco :) Jutro premiera na BBC 3, trailer poniżej. Frankie jest niezła :)
http://www.youtube.com/watch?v=6v4iqdZ3xVM
oo , jak fajnie ! ;o :)
aaa , ta blondynka co jest do Shane nieco podobna ( jak dla mnie ) To jak ona się nazywa ? ;> Bo ma zajebiście fajny tatuaż na pleckach ! :D
najbardziej podobają mi się jej oczy i usta .. Coś jak u Kirshner , tylko że Mia ma ciutkę ciemniejsze ...
No nie wiem, dla mnie to taka jakby stal jest, czy coś. I kojarzą mi się z mia :)
nie przyjrzałam się, gdy ruszy emisja to się dopatrzę :) mia ma oczy obłędne.
Ja też się wtedy przypatrzę .. Racja, oczy ma wspaniałe.. Można się utopić :)
Albo na stronie "Loving Annabelle" gdzie jest cały wielki temat o kinie branżowym :)
haha no tak moderator nie czuwa, ani cała zgraja żądnych krwi lesbijek jak na forum kk
na kk już dawno zostałybyśmy rozszarpane przez tą zgraję żądnych krwi lesbijek .. ;) ale takie off topy są fajne przecież . ;p
dlatego się tam nie udzielam, najbardziej śmieszy mnie "taki temat już był, nie wiesz co to wyszukiwarka?!"
no niestety tak się zdarza ; ) i oczywiście ktoś zaraz musi Ci sprzedać ripostę abyś dokładnie przeanalizowała wszystkie tematy, bo przecież 'taki temat już był <bije>'
ja zrezygnowałam z tego pomysłu po przeczytaniu kilku wątków ... Taak , te teksty szczególnie są fajne , kiedy jakaś forumowicza już na początku uprzedza , że nie wie czy jest już taki wątek , bo strasznie trudno przekopać się przez forum, a jeżeli był to przeprasza .. A one dalej swoje , i to w dosyć niemiły sposób ..
są okropne, albo dziewczyna się zwierza to robią mega off topa na temat tego, że to nie jest forum dla heteryc (bo one mogą oczywiście)
Po obejrzeniu pierwszego odcinka Lip Service muszę powiedzieć, że Frankie bije Shane na głowę :) Przynajmniej z urody :P
kurde a ja czekam aż mi się pobierze ! ;) bo juz się doczekać nie mogęę ;p ale i tak Shane jest dla mnie jak bogini <3
niektórym taka anonimowość daje za duże poczucie bezpieczeństwa .. tzn, świadomość tego, że nawet jeżeli będą nie wiadomo jak niegrzeczne, chamskie itp. nikt im przecież nic nie zrobi . A takie uczucia dziewczyny, którama problem i nie wiem co z nim zrobić są mało istotne , ważne żeby one mogły się wygadać i dogryźć chociaż w małym stopniu .
Właśnie to mnie najbardziej dziwi . Bo przecież chcą żeby je akceptowano , a jak już jakaś heteryca znajdzie w sobie odwagę żeby zapytać je o zdanie to one robią wielkie halo o to , że to przecież jest forum dla LESBIJEK i co ona tu robi ?! A później się jedna z drugą dziwi , że jest sytuacja taka a nie inna .
hmm , jak dla mnie ( po obejrzeniu trailera ) to ona jest do niej strasznie podobna , ale ocenie jak zobaczę :) Co jak co , ale takiego głosu jak Shane to nie ma chyba nikt !
jeżeli chodzi o mnie, to jej głos przyciąga mnie chyba najbardziej . No i to COŚ czego nie potrafię nazwać .. taki głęboki ma tan głos ..
3/4 lesbijek się w niej kocha, jestem oryginalna.;p jeszcze powiedzcie, że podoba Wam się Whitney z real l worda...?;p
Z "The real L word" podoba mi się tylko Tracy, ale i tak nie oglądam tego scheissu :)
hmm, mi się chyba tylko głos tak bardzo , bardzo . i ma jakiś taki magnetyzm w sobie , tak jak Mia ma boskie oczy . :) ale tak że całokształt to chyba Bette , Alice i Tina od połowy 3 sezonu :P a reszta to taki poszczególne cechy :)
oj no o gustach się nie dyskutuje , przecież ! ;d
ja obejrzałam 2 odc, na jednym zasnęłam...ale moja koleżanka bardzo się nią zachwycała.
no więc po sprawdzeniu w google , stwierdzam że w ogóle mi się ta Whitney nie podoba . :)
haha , to musi być to bardzo ciekawe ;p nie w ogóle nie mój typ , że się tak wyrażę .