Jak narazie obejrzałam dopiero 3 sezon i właśnie zabieram się za 4 :) Jestem pod wielkim wrażeniem..chyba jeszcze żaden serial nie wzbudził we mnie tylu emocji. Szkoda trochę, że Dana się już więcej nie pojawi bo jej postać była świetna i razem z Alice były niesamowicie zabawną parą. Jestem ciekawa co będzie dalej :)
Moim zdaniem jest piekielnie nudny. Nic ciekawego się nie dzieje, zero przesłania, zero wyszukanych słów, humoru.. Oglądam to tylko dla tych pięknych kobiet chyba ^^
Obejrzyj queer as folk [us]jakoś lepiej do mnie przemawia.
Nudny? Nieee tego bym nie powiedziała. 4 sezon był nudny ale 5 był super i teraz zabieram się za 6 :)
Hm...po obejrzeniu całości w dalszym ciągu uważam, że był trochę wybrakowany. Niemniej jednak przyzwyczaiłam się do postaci i teraz mi ich trochę brakuje..;P
Wiadomo, ze czasami nie maja juz pomyslow i robia nudne sceny ale nie moge sie zgodzic z tym, ze jest bez poczucia humoru. Sceny jak Alice np. z Daina obserwuj dziewczyne albo jak jada z matka samochodem badz gdy robia test na "nude" :) nie no jest co wspominac ... No i niedlugo bedzie mozna ogladac :D
Nie no.. całkowicie pozbawiony humoru nie był.. ale taki no 'bez jaj' ;)
Alice wymiatała jeśli chodzi o zabawne sytuacje
Nio to prawda;) gdyby nie Alice to z serialu mogłaby wyjść kaszana... i gdyby nie urokliwe kobietki to serial poszedł by w niepamięć.