Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

1 odcinek 6 sezonu w całości do obejrzenia na stronie
http://wwwstatic.megavideo.com/mv_player.swf?image=http://img3.megavideo.com/2/d /95d444fb20570b88de11ec61679913.jpg&v=Z2ZGMLEE milego ogladania:P

ocenił(a) serial na 8
Blondi_89

Jakie wrażenia po 1 odcinku TLW6? Rozumiem, że Jenny czuła się zdradzona i dotknięta, ale zachowała się podle w kwestii Molly i Nikki. Potraktowała tę ostatnią jak dziwkę. Granica między miłością a nienawiścią nie jest chyba aż tak cienka. Zachowanie godne politowania, zero klasy.

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

podle zachowała się w stosunku do molly (akcja z listem po prostu beznadziejna), ale nikki się należało jedwabiście ją załatwiła.

ocenił(a) serial na 8
papusiak

Nikki co prawda nic sobą nie reprezentuje poza ładną buzią i ciałem, ale uważam, że Jenny przesadziła. Zachowała się jak ostatnia suka w obu przypadkach.

ocenił(a) serial na 7
miss_russ

szczerze to jej nigdy nie lubiłam ale teraz to przesadzila ostro dobrze ze zniknie z tego serialu ale troche za pozno...

Blondi_89

a ktoś zrobi napisy do tego odcinka:) ? :)

ocenił(a) serial na 10
Zoska7

e tam, nikki się należało, zawodziła nie raz jenny.

papusiak

Zna ktoś tytuł i autora piosenki która leci na końcu odcinka?

użytkownik usunięty
agnes_89

ta piosenka to Gabriella Cilmi - Awkward Game :)

ocenił(a) serial na 9

Ma ktoś już może napisy do 1 odcinka? Bo ja mogę oglądać bez, ale mojej żonie są niestety potrzebne;/

Dziękuje bardzo :)

Blondi_89

OK, 1 odcinek xD Ale? Co się stało w Papi? Co się stało z latynoskim dynamitem? xD Chcę carmelitę tropikanę back xD
Nie jest mi jakos baardzo przesadnie przykro, że Jenny nie zyje, ale (narażam się zapewne) nie żal mi Shane WOGULE. Prawda jest taka, że zachowuje sie jak dziwka. Oczywiście pokazała parę razy, że jest lojalna i potrafi się zachować, no i ma super styl xD Ale większość rzeczy spieprzyła brzydko mówiąć...np. z Carmen;( Ech, nie moge się doczekać odicnka nr 2 :)
Alice<3

ocenił(a) serial na 8
The_Battle_of_LA

W 1 odcinku najlepsza jest Lucy Lawless, mimo ze dostala ze 30 sekund czasu ekranowego. Na drugim miejscu Tasha :)

miss_russ

Napisy do pierwszego odcinka sa w tłumaczeniu na napisy24,mysle,ze za kilka dni tłumaczka je umieści.