PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

5 sezon...

użytkownik usunięty

może za wczesnie jeszcze na to pytanie ale czy ktoś wie coś o planach na 5 sezon? bo 4 sezony po 12-13 odcinków to niezbyt dużo patrząc na inne sławne (l word jest sławny) seriale które mają po 20 odcinków :P tu piszcie o wszystkich domysłach informacjach na temat następnych sezonów :) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8

przemilcze te wypowiedź :]] nie warta zachodu :P

ocenił(a) serial na 8
Lara_Perkins

Jednym słowem cieszysz się, że dałaś się namówić na Bad Girls :)))) Podpisuję się pod tym co napisałaś o chemii między Nikki i Helen, proponuję byś to wrzuciła wiesz gdzie, to może gonzo też się skusi :P

użytkownik usunięty
miss_russ

dlaczego nie chcecie sie leczyc? HOMOSEKSUALIZM JEST ULECZALNY!

ocenił(a) serial na 8
miss_russ

specjalnie dla gonzo.. copy and paste ;]

ocenił(a) serial na 8
miss_russ

ciesze? to naprawde za mało powiedziane :D ....aż brak mi słów!!!!

ocenił(a) serial na 8
Lara_Perkins

Taniej chyba kupisz na www.amazon.co.uk (okolo 11 funtow za sezon) :
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_w_h_/202-6483251-2884614?url=search-alias%3D aps&field-keywords=bad+girls

ocenił(a) serial na 8
miss_russ

już namawiam kumpele co ma konto w paypal żeby zrobiła mi zakupy :) piękna pozycja w kolekcji ;] już mi dosłownie ślinka cieknie :P

Lara_Perkins

Zastanawiam sie czemu gadamy o BG na forum The L Word :))) Na forum BG cisza i spokoj . Moze przeniesiemy imprezke na umieszczonego tam (jedynego) posta Miss Russ . Czy dalej wolicie robic tutaj reklame :))

ocenił(a) serial na 8
Lady_M

hehe nie uwierzysz, ale dzisiaj sama sobie te pytanie zadawałam popołudniu :]]]] jestem za, czekamy na akceptacje miss.russ czy działamy odrazu :P??

Lara_Perkins

Wlasnie nie wiem :)))) W sumie pozna godzinka juz ,wiec moza sie wstrzymac z decyzja do jutra. Wtedy tez zapewne poznamy zdanie Miss Russ

ocenił(a) serial na 8
Lady_M

oki jestem jeszcze zatym aby przeniesc wszystkie linki z dodatkami i innymi bajerami do nowego forum o BG bo przede mna jeszcze calosc do obejrzenia :]] i jakiś ład/porzadek bedzie przy okazji dla innych (przyszlych fanow tego serialu)... -ale to juz jutro - bo dzisiaj juz zmykam spać :) papatki dobranoc Niki.. słodkich snów!

ocenił(a) serial na 8
Lara_Perkins

Popieram, trzeba pokopiowac posty do forum BG :) Taki swietny serial, a jest tam chyba tylko 1 post, mooj w dodatku :P Drogie Panie, naprawde nie musicie sie mnie o zgode pytac, macie przeciez swietne wyczucie :)

ocenił(a) serial na 8
miss_russ

hmmm to trzeba sie jakos umowic o tej samej porze na forum BG i pokopiowac wszystkie posty w takim układzie jak je pisałyśmy, w sumie wasze są same na poczatku, więc możecie zaczynać beze mnie ;]

Lady_M

Ja sie pozegnam :) DOBRANOC

Lady_M

Oki jutro ci tam linki wrzuce,jakos wieczorkiem jak wroce z uczelni.
DOBRANOC

ocenił(a) serial na 8
Lady_M

co studiujesz? :] no dobra leć spać - jutro odpiszesz jak będziesz chciała - papaty też znikam...

ocenił(a) serial na 10
Lara_Perkins

Porozmawiałabym z wami o BG tylko kurczę...nie widziałam ani jednego odcinka :( A z waszych relacji wydaje się być tak dobry jak TLW, więc może czas najwyższy poszperać troszkę w necie i odszukać BG :) Na TLW trzeba jeszcze dłuuuugo czekać także mogę nadrobić zaległości w BG ^^

ocenił(a) serial na 8
calisha_88

Tutaj link do całych 3 sezonów:
http://www.youtube.com/profile_vide...

A Tutaj do samych kompilacji Helen i Nikki (czyli same sceny z obiema Paniami - dla leniwych oglądaczy:)
http://www.youtube.com/profile_vide...

Miłego oglądania :]]]]]]]] serial na mnie zrobił 'piorunujące' wrażenie!!! sam wątek Helen+Nikki wydaje mi sie o niebo lepszy od kazdego z TLW, z tym, że w BG jest tylko jeden rodzynkowy :P

Heyka!
Ja widziałam wszystkie odcinki 3 serii BG, serial jest swietny.... Nikki i Helena.... wzajemnie się uzupełniaja... szkoda ze ten watek miał tylko 3 serie...ale nie dziwie się w nieskonczoność nie mogli go dalej ciągnąć...

ocenił(a) serial na 8
madeline2

madeline2 gdzie ty nam koleżanko uciekłaś z forum Loving Annabelle :P

hej,piszę pierwszego posta na tym forum.pozdrawiam wszystkich-).
odnośnie 4 sezonu to mam jedno pytanie: co się stało z ciążą Kit?moze ja oglądałam niezbyt uważnie,może między wierszami to zostało powiedziane,w każdym razie umknął mi ten wątek.Głowię się nad tym od jakiegoś czasu. proszę o odpowiedź-).

ocenił(a) serial na 8
kath_6

Dobra obserwacja, prawdę mówiac sama przegapiłam ten motyw...

miss_russ

Wątek przecież dość istotny.Jak sobie przypominam to w pierwszym czy drugim odcinku był poruszony ten temat,akcja w klinice.Potem cisza,Kit miała swoje przejścia,no i wróciła do nałogu.To gruby nietakt pominąć taki wątek.