Jestem ciekaw co myślicie o tym aby nakręcono kolejny, 7 sezon, The l word. Wchodzi w grę taka opcja? Właśnie zakończyłem oglądanie 6 sezonu i bardzo mnie intryguje wiele niewyjaśnionych wątków które teoretycznie można by w jakiś zręczny sposób wyjaśnić w kolejnych epizodach. Niestety nie ma żadnych informacji o przygotowaniach do kolejnej serii(przynajmniej nic o tym nie wiem)dlatego tylko przypuszczam.
i tak jenny nie żyje, więc dla mnie to nie ma sensu:)
a tak poważnie oficjalnie potwierdzono, że 6 jest sezonem ostatnim.
Niestety kolejnych sezonów nie będzie - 6 był ostatnim i twórcy nie zamierzają już kontynuować serii. Szkoda bo zżyłam się z całą ekipą "The L word" ;/
No i o to zżycie mi chodzi:) Dlatego taki temat, liczyłem,że jednak ktoś ma inf. o kolejnych sezonach, że jednak nie skończy się to w taki sposób:|
Eh, też właśnie skończyłam oglądać 6 sezon i myślę,że nie byłoby dużym problemem wymyślić jakichś kolejnych wątków w serialu. Świetnie się go oglądało i nadal mam nadzieję, że powstanie 7 :)
Wiecie co, ja byłbym skłonny,z odpowiednio dużym poparciem, wysłać jakąś petycję do wytwórni Showtime aby jednak nie kończyć tak świetnego serialu. Boże, wiem że u nas nawet ten serial nie leci, ale ma tu naprawdę wielu fanów i z odpowiednim uzasadnieniem nasz głos mógłby się liczyć w świecie:P
Zapewne to tylko gadanie chorego człowieka, ale bardzo bym chciał kontynuacji, tak jak wielu innych, bardzo ciężko rozstawać mi się z moją ulubienicą Shane:P
Może lepiej było by stworzyć inny serial z nową obsadą;) Uważam że 7 sezon byłby bardzo naciągany.Nie mowie że bym nie chciała 7 ale jednak mogło by zepsuć całą dotychczasową atmosferę tlw...
Nie wiem może się mylę.
Albo serial o jednej bohaterce, ale o której tu nakręcić?;>
Ale mimo wszystko nie obraziłbym się na nowy sezon:P
Też o tym słyszałem ale uznałem to za jakieś niepotwierdzone ploty, ale jak tak no to bardzo miło:) Mam nadzieję że pociągną chociaż część The l word dalej:)
Ja znowuż słyszałam ze ten serial z Alice będzie zupełnie inną bajką. Hm... będą grały inne aktorki i ogólnie nie będzie wogole związany z ThL
"The Farm" ma być serialem?
Gdzieś w necie przeczytałam jaka ma być fabuła tego filmu... i się
załamałam. Podobno Alice ma się okazać groźną przestępczynią, która kieruje
jakąś grupą przestępczą na terenie Kalifornii... I to ona zabiła Jenny...
Płacz na sali, jeśli to ma być prawda.
Tylko mam nadzieję, że nie byłaby z tego taka kaszana jak przy "Seksie w wielkim mieście". Dlatego mimo, że bardzo bym chciała zobaczyć pełnometrażowy film jestem za pozostaniem przy serialu.
Pełnometrażowy film przy takiej ilości wątków i akcji chyba nie będzie dobrym rozwiązaniem, już wolałbym serial z Alice w roli głównej.
I o to właśnie chodzi aby w nowym serialu o jednej z bohaterek nie wtryniać pozostałej części ekipy. Jak historia jednej to jednej. Ale mimo wszystko zastanawiam się jak ma wyglądać życie Alice bez jej najbliższych przyjaciółek? Przeprowadzi się? Nie wiem??
Na imdb opisali fabułę tak, że Alice trafi za kratki za zabicie Jenny i w więzieniu zetknie się z ową mega-złą przestępczynią, o jakiej piszesz, sama nią ma nie być. Byłoby beznadziejnie, gdyby zrobili z niej czarny charakter, kompletnie zepsuliby postać, a dla kogo to oglądać jak nie dla Alice? Chciałabym by się okazała niewinna pod koniec.
A tą złą ma grać Famke Janssen.
http://www.imdb.com/title/tt1288495/plotsummary
to jest link do tej informacji z imdb jakby ktoś chciał poczytać
a tu jeszcze jeden
http://www.ontopmag.com/article.aspx?id=3602&MediaType=1&Category=27
Alice jako czarny charakter? To będzie niewypał, a tak w ogóle to obstaje za samobójstwem Jenny a nie domniemanym morderstwem, chociaż kto wie, sprawa ta nie została do końca wyjaśniona. A może by tak nieszczęśliwy zbieg okoliczności pod wpływem którego Alice trafia za kratki? Nie wiem, dziwne to. Już wolałbym aby zakończyli całkowicie jakiekolwiek wątki powiązane z The L Word i rozpoczęli jakiś inny ciekawy projekt.
Kurde;/ Do Alice wogóle nie pasuje czarny charakter. ona taka słodka i zabawna była . Bezsens......daremne ;/