PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

To jest serial o lesbijkach akobiety to oglądają

ocenił(a) serial na 8
Baiken_aka_Serpico

A lesbijki to nie kobiety?! Zresztą dziwnie rozumujesz, orientacja nie determinuje tego, co oglądamy. Przecież homoseksualiści oglądaja filmy i seriale o związkach heteroseksualnych.

ocenił(a) serial na 10
Baiken_aka_Serpico

A dlaczego kobiety nie powinny oglądać tego serialu? Nie rozumiem w ogóle tego topicu :/

ocenił(a) serial na 8
calisha_88

Bo generalnie takie filmy powinni oglądać tylko napaleni faceci, którzy nie potrafią nic innego jak tylko siedzieć i gapić się w tv... :/
Szkoda, że czasem TLW przez niektórych oglądany jest tylko ze względu na rozbierane sceny, a nie ze względu na treść...

sharonn

co nie zmienia faktu że bez rozbieranych scen nie byłby taki interesujący ;>

ocenił(a) serial na 9
Baiken_aka_Serpico

ja oglądam ten serial a jestem zwykłym heteroseksualnym facetem. nie (tylko:) ze względu na to że 99% czasu zajmują kobiety ale po prostu dlatego że jest świetny. powinni go sprzedawać w aptekach jako lek na homofobię dla tych co ciągle żyją w średniowieczu. mam nadzieję że niedługo zdecyduje się na niego tvn bo po californication i dexterze idą w dobrym kierunku.

ocenił(a) serial na 8
Roger88

Zdrowie tego dżentlemana wypijmy drogie panie :)

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Racja wypijmy ;p

ocenił(a) serial na 7
Roger88

Roger jestes zajebisty =)

za krótki
za krótki
za krótki

ocenił(a) serial na 10
Roger88

Roger!! jak milo wiedziec,ze sa jeszcze na swiecie tacy faceci jak Ty,az sie cieplej na serduchu robi :)) pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 8
Baiken_aka_Serpico

ja również oglądam ten serial ze względu na treść i przesłanie jakie niesie. poza tym polubiłem te bohaterki i ich historie heh :) dodam, że jestem 100% hetero i nawet na chwile nie ujawniły się we mnie objawy homofobii. zgadzam się z Rogerem, że ten serial jest idealnym lekarstwem na homofobię. niedlugo pewnie go zobaczymy w polskiej telewizji.
pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 7
Baiken_aka_Serpico

Troche czasu to zajmie... Ale mam nadzieję, że ajk najmniej ;).

użytkownik usunięty
Baiken_aka_Serpico

Spoko film
Nie rozumiem tego dyskryminowania lesbijek i gejów :(

Baiken_aka_Serpico

skoro uważasz że ti dziwne to chybba jesteś lekko zacofany :)

Brawo Roger!

Baiken_aka_Serpico

bo w każdej kobiecie jest trochę lesbijki... :P