A lesbijki to nie kobiety?! Zresztą dziwnie rozumujesz, orientacja nie determinuje tego, co oglądamy. Przecież homoseksualiści oglądaja filmy i seriale o związkach heteroseksualnych.
A dlaczego kobiety nie powinny oglądać tego serialu? Nie rozumiem w ogóle tego topicu :/
Bo generalnie takie filmy powinni oglądać tylko napaleni faceci, którzy nie potrafią nic innego jak tylko siedzieć i gapić się w tv... :/
Szkoda, że czasem TLW przez niektórych oglądany jest tylko ze względu na rozbierane sceny, a nie ze względu na treść...
ja oglądam ten serial a jestem zwykłym heteroseksualnym facetem. nie (tylko:) ze względu na to że 99% czasu zajmują kobiety ale po prostu dlatego że jest świetny. powinni go sprzedawać w aptekach jako lek na homofobię dla tych co ciągle żyją w średniowieczu. mam nadzieję że niedługo zdecyduje się na niego tvn bo po californication i dexterze idą w dobrym kierunku.
Roger!! jak milo wiedziec,ze sa jeszcze na swiecie tacy faceci jak Ty,az sie cieplej na serduchu robi :)) pozdrawiam!
ja również oglądam ten serial ze względu na treść i przesłanie jakie niesie. poza tym polubiłem te bohaterki i ich historie heh :) dodam, że jestem 100% hetero i nawet na chwile nie ujawniły się we mnie objawy homofobii. zgadzam się z Rogerem, że ten serial jest idealnym lekarstwem na homofobię. niedlugo pewnie go zobaczymy w polskiej telewizji.
pozdrawiam :)