Piszcie, czego oczekujecie w ostatniej serii "The L Word".
Ja chciałabym, zobaczyć jeszcze Papi w serialu, wielki come back Carmen, może jakiś happy end z Shane? No i oczywiście Bette i Tinę razem.
Ja chyba oczekuję trochę nudnej 6 serii, bo chciałabym zobaczyć w końcu Tinę i Bette razem, szczęśliwe. Shane i Carmen razem. Bo to, ze będzie wielki powrót Carmen to jestem pewna. Tylko z kim połączyć Alice? Bo w to, że będzie nadal z Tashą to raczej nie wierzę. No i Helena pozostaje, ale mam przeczucie, że będzie z tą blondynką z SheBaru. No, ale jak mają być takie happy endy to może niech Dylan powróci! No i dalej zostaje mi Alice. Może z Papi, bo też ją uwielbiam i chciałabym, żeby wróciła. No i została specjalnie pominięta przeze mnie Jenny... a co do reszty to wyszła mi sielanka!:)
Nie wiem czy Tina i Bette bada szczesliwe bo gdzies na YouTubie znalazłam zapowiedzi i napisane jest tak:
Expect more drama!
(Scene)
Bette: Don't you dare tell here
Alice: I think she deserves to konow...
Czyzby Bette znowu cos wywineła i Alice ja przylapała?
A Alice moze bedzie z ta projektantka ubran!?!?
http://pl.youtube.com/watch?v=GjwbtzeaOSg
chyba jednak zobaczymy Papi w 6 sezonie. Aktorka brała udział w kręceniu pierwszego odcinka :D
Taaak, ja też chcę Papi!
I marzy mi się wielki powrót Mariny, chociaż z Jenny jej nie widzę, ale chcę Marinę <3
Shane widziałabym raczej z Paige, niż z Carmen. Wydaje mi się jakieś.... 'nieżyciowe', żeby Carmen jej wybaczyła.
I nie chcę Tiny i Bette razem. Jestem jedyną fanką Jodi? ;P
Alex Hedison potwierdziła na swojej oficjalnej stronie, że Dylan pojawi się w 6 sezonie TLW. Yuppi :)
mam pytanie... jestem złamana bo nie wiem skąd wziąć 5 sezon!:/ pomocy bo nie mam już co oglądać:(
http://peb.pl/seriale/231777-rapidshare-the-l-word-sezon-5-a.html
Proszę tu masz dwa pierwsze odcinki resztę wyślę Ci na maila, tylko go podaj ;]
agata_lukasiewicz@yahoo.co.uk
bardzo Ci dziękuje i przepraszam ze dopiero teraz odp. :))
Przede wszystkim Carmen + Shane ;)
Więcej zdrady, namiętności. Śmiesznych tekstów Alice :)
Czy 6 sezon będzie ostatnim?
Tak, 6 sezon ma być ostatnim, ale myślę, że to rozsądna decyzja. Nie wyobrażam sobie kręcenia serialu w nieskończoność, jak w przypadku "Mody na sukces" xD
też tak myślę ;) to super, jestem ciekawa, jak to wszystko będzie wyglądało. Mam nadzieję, że ten sezon będzie można łatwo zdobyć ;)
P.S Śniła mi się Marina :D wyglądała tak... SEXY! Ah! Ciekawe, czy znów się pokaże.
Pozdrawiam fanki TLW :*
a pamietacie ten motyw z helena u wrozki? moze ona jednak bedzie z alice, bo ten watek pozostal jakby nierozwiazany ...
Hm, z jednej strony nie pasują, z drugiej wątek wypadałoby rozwiązać...
Chociaż bardzo mi się spodobał pomysł z Dusty i wyjazdem, więc jestem w stanie nawet wybaczyć brak rozwiązania ;D
jesli chodzi o dusty i helene, to chyba niewiele osob sie zdziwi, jak ten zwiazek sie skonczy, przeciez pod koniec piatego sezonu helena "prowadzala sie" juz z jakas blondyna (imienia nie pamietam) i wogole czesto zmieniala partnerki ...
no tak, Helena w ostatnim odcinku 5 sezonu zaczęła coś kręcić z tą całą Cindy ^^
tak, alice dlugo nie pociagnie z Tash, a ta projektantka to tez jakos mi nie pasuje. Alice i Dana byly swietna para. a co byscie powiedzieli na to ze przyjazn alice z shane nagle przeradza sie w uczucie? alice bylaby jedyna ktora zatzyamala by shane przy sobie. a powrot carmen i papi, moze one by cos skleily?;D tak, abstrakcja ale wszystko jest mozliwe...;]
Shane i Carmen, nie wiem dlaczego ale lubialam je... chociaz to byl lekko toksyczny związek.
Bette i Tina.. hm, nie przepadam ani za jedną ani za druga, obojetne mi to ;)
Alice i Tasha - tak tak tak.. uwielbiam Tashe nie wiem dlaczego :P
Jenny, ni ziębi ni chlodzi... moze byc sama i zacząć bawić sie jak Shane kiedys :P
a co powiecie o siostrze Bette ?:>
bette i jodi i basta !!! ;) (tiny, nie wiem czemu, jakos nie trawie)
co do shane i alice to juz predzej jenny i shane
swoja droga jak mozna nie lubic bette ... ? ^^
mnie na przyklad strasznie denerwowale bette w 1 sezonie,ale teraz uuu ahhh bette...to spojrzenie, te oczy...;]
bardzo mnie ciekawi jakby to bylo aice z shane, z jenny moze i by cos bylo ale nie...
poza tym na youtube znalazlam kiedys fimik ze spotkania TLW z fanami gdzie na pytania odpowiada leisha i kate, mozna zauwazyc ze leisha w bardzo charakterystyczny sposob patrzy na kate, nawet gdy ta na nia nie patrzy, jest dziwnie wpatrzona takie oczka maslane, sprawdzcie duzo osob to zauwazylo, poczytajcie komentarze ;)szkoda ze nie sa razem w prawdziwym zyciu,ale widac ze sa przyjaciolkami:)
oto link do fimiku http://pl.youtube.com/watch?v=e4rYfojdcCg
Ja myślę, że na Kate nie można patrzeć inaczej, niż maślanymi oczkami ;)
A Jenny i Shane pasują mi zdecydowanie bardziej niż Alice i Shane. ;D
Też chcę Bette i Jodi :D ale to raczej niemożliwe, bo Bette będzie z Tiną i znów staną się najnudniejszą parą. Jennifer Beals jest przepiękna <3
Ale chcę Jodi w 6 sezonie :) z kimkolwiek by była.
Co do Shane i Alice... niee, są najlepszymi przyjaciółkami i myślę, że związek mógłby wszystko popsuć. Carmen może tu zdziała ;)
Alice & Tasha! :)
Co z Max, Phyllis i Papi?
Kurcze... tyle przypuszczeń ^^
Chcialabym zobaczyc Papi, bo bardzooo mi jej brakowalo ...Osobiscie uwielbiam postac Alice wiec mam nadzieje ze bedzie z nia jakis ciekawy watek.
no moze w koncu dadza spokoj Bette i Tinie... moja ulubiona para!!! wielki happy end mile widziany a w 5 sezonie dobrze sie na taki zapowiada... :D
Shane skopala sprawe z Jenny i powinna za to oberwac!
a tak na marginesie to moja ulubiona bohaterka tego serialu jest Dana!
Piekna, zabawna, blyskotliwa!!! jej postac poprostu mnie rozbrajala!!!
hmmm.... myslac logicznie ... ;) bardzo bym sie zdziwila, gdyby nastapil happy end (taki totalny, zreszta ja wogle nie lubie happy endow)
ten serial jednak jest zyciowy, a w zyciu malo jest szczesliwych zakonczen.
(i zero dylan, a tina jest paskudna, ble)
ja też nie lubię happy endów, ale tutaj to wcale nie pogardzę, jak się wszystko ładnie poukłada...
...tylko błagam, nie TiBette, w nich naprawdę coś jest nie tak! ;P
TiBette
Sharmen
Al + Paige ;) i znów by nie wychodziły tydzień z łóżka..
Helena z Dylan (a co!)
Papi poderwie Paris Hilton :D
Max... hmmm... on styknie się z tłumaczem Jodi
Jodi będzie z kimś nowym :D
Phyllis - wróci do prawniczki
a Jen wyjedzie ;p
koniec..
JA BYM CHCIAŁA SIEBIE ZOBACZYC W 6 SEZONIE !! Jako np. nową dziewczynę Heleny !! Ahh marzenia :))
A tak poważnie to chcę, żeby :
- Alice zostawiła Tashę dla tej nowej dziewczyny którą pozanała (pasują do siebie)
- Jenny wróciła do Mariny
- Shane wróciła do Carmen albo do Molly ! Bo ona też była bardzo fajna (ps. spójrzcie na filmwebie na zdjęcie Cybill Shepherd i przypomnijcie sobie Molly - ależ one podobne !!)
- Papi się zakochała :))
- Kit wróciła do tego muzyka (nie pamiętam imienia)
- Bette i Tina razem ? Hmm...no niech już będzie, chociaż Tina jest irytująca...
- Max/Moira była z...znowu zapomniałam imienia z tym tłumaczem (gejem)
- Joyce z Phyllis żyły długo i szczęśliwie...
- No i żeby Helena znalazła sobie kogoś fajnego !!
To chyba wszystko...
ja widzę Alice z Helenką,lub Alice z Larą Perkins, Jenny nie mam pojęcia, na pewno nie z Shane (może z Nikki się pogodzą?), TiBette rulez, Shane i Molly fajna para, na Carmen Shane nie zasługuje po tym co jej zrobiła, Kit jest mi obojętna. I życzę sobie powrotu Papi. Tęsknie też trochę za współlokatorem Shane i Jenny, to był jedyny przystojny mężczyzna w serialu.
A może Jenny i Paris? ;D
A Alice mogłaby być z Larą, ale później jednak wrócić do Tashy. Albo nawet jeśli nie, to niech Tasha się jednak pokaże w 6, ona ma taaaaaaaaki śliczny uśmiech... ;)
Dziś są moje urodziny więc, podobnie jak Yoga(przepraszam), życzę sobie rolę nowej dziewczyny Heleny(boska jest...), ewentualnie Alice :) , a tak poważnie:
Shane i Molly razem -ładna para,
PAPI WRÓĆ!!! -będzie zabawa,
Carmen -bez niej trochę pusto jest
Helena i Alice -byłoby napewno ciekawie
Bette i Tina -ta chemia z 5 sezonu...
Jenny wreszcie zginie, może wpadnie pod autobus... (sorki ale nie lubie jej postaci)
Zastanawia mnie jeszcze Adele(?) co się z nią stanie.
Dana Resurrection -ale to tylko takie pobożne nierealne marzenie.
"(ps. spójrzcie na filmwebie na zdjęcie Cybill Shepherd i przypomnijcie sobie Molly - ależ one podobne !!) "
Być może wiesz, a może nie, że aktorka która gra w serialu Molly jest naprawde córka Cybill Shepherd.
Trochę poźno ale dzięki :)
Wiadomo już coś na temat Spin-off'u ? Kiedy powstanie? Czy będzie można zobaczyć inne bohaterki L word prócz Alice...?