Po obejrzeniu dwóch (jak narazie) sezonów dołączyłam go do listy moich ulubionych seriali (a nie jest ich wiele). Od jutra zaczynam ogladac 3 sezon. Naprawdę uważam, że nie ma sobie równych. Zdecydowanie moją ulubiona bohaterką jest Alice jest taka urocza no i ma poczucie humoru :) A co do Shane nie mogę sie oprzec wrażeniu, że wyglądem przypomina Meg Ryan ?! Nie wiem czy tylko mi się tak wydaję...? Pozdrawiam fanki serialu ;)
mi też Shane przypomina Meg Ryan :D już w pilocie pierwszej serii mnie to uderzyło :D
ja obstawiam, że w 3 serii najbardziej polubi Carmen :)
Ale Carmelek jest obecny od 2 serii :) Mi w 3 serii pod względem urody podobała najbardziej Dylan :P
ja pod wzgledem urody kocham Carmen,Helen,Dylan i Paige..zreszta kazda z bohaterek tego serialu ma cos uroczego w sobie
Helena jest swietna. mimo ze poczatkowo jest maksymalnie wredna picza dla bette to i tak ja lubie. i ten jej akcent;)
Moje wrażenia po 3 sezonie : teraz najbardziej lubię Carmen i Shane :) no ale Alice nadal pozostaję w czołówce a no i jeszcze Bette...(jak trudno wybrac tą jedną :P )A z wyglądu hmmm...chyba wybrałabym Carmen. Pewnie po 4 sezonie który już niedługo zaczne oglądac znowu coś się zmieni w moim rankingu :)
a ja właśnie oglądam 3 sezon jestem na 3 odcinku i nie lubie Moiry, mam nadzieje ze jak najszybciej zniknie z serialu. Uwielbiam Shane !! Jenny ma śliczne oczy i jeszcze Bett jest świetna.