Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

„Jestem lesbijką.” „Jestem gejem.” „Jestem biseksualny/a.” „Nie, nie mam męża, mam dziewczynę.” „Nie, nie ożeniłem się. Mieszkam z moim partnerem.” „To nie mój kuzyn, to mój chłopak.” „Chciałabym wam przedstawić moją partnerkę.”

tak z ciekawości jak wyglądał wasz coming out jeżeli nastąpił oczywiście a jeżeli nie to jak zamierzacie o tym powiedzieć.. jeśli w ogóle kiedykolwiek zamierzacie (",)

serenoma

Ktos tu poruszyl powazny temat

ocenił(a) serial na 10
toujers

mój nie odbył się z własnej woli, bo moja mama ma w zwyczaju czytanie cudzych smsów.

serenoma

a Ty kiedy zamierzasz?!... pfff

ofca23

to trzeba było pilnować telefon O_o ... ja mam jeszcze czas wystarcza mi to, że tylko zaufani przyjaciele wiedzą ;]

ocenił(a) serial na 8
serenoma

Chciałabym powiedzieć, jak najszybciej.
Są takie chwile, kiedy już zaczynam: Mamo..
A ona wtedy ze standardowym tekstem-przerywaczem w stylu: posprzątaj tę szafę albo co tam leży, kiedy to wreszcie podniesiesz itd. Nawet, kiedy jest idealny porządeczek, ona zawsze coś znajdzie.
My raczej nie rozmawiamy w sumie.

Mówię sobie, że powiem jej dopiero, kiedy bedę kogoś naprawdę mieć.
Ostatnio kuzynka uświadomiła mi, że muszę zrobić to najpóźniej w drugiej liceum xd bo później stódniowka, wiadomo. żeby miała czas ochłonąć.

Z resztą ona i tak wie.
Ciągle żali się, że moje koleżanki mają chłopaków, a ja nie, poza tym zmusza mnie do oceniania facetów w filmach, tych realnych również.

Podsumowując: Znajomi wiedzą, prawie wszyscy, coming out przy nich przyszedł naturalnie, mama nie wie, tata też, ale on z pewnością by tego nie zaakceptował. Trudno się mówi xd

Ionlylookhetero

Nie przejmuj sie na wszystko przychodzi pora i czas.. A kiedy juz przyjdzie na pewno bedzie o wiele lzej.I nie zakladaj z gory ze nie zaakceptuja.Wiesz ze wiele zalezy od Ciebie.. :) Twoje nastawienie odgrywa tu spora role.

toujers

' Ciągle żali się, że moje koleżanki mają chłopaków, a ja nie, poza tym zmusza mnie do oceniania facetów w filmach, tych realnych również. ' omfg ; O to zdanie mnie zabiło buhahah xd

Nie rób nic na siłę jak przyjdzie odpowiednia pora powiesz rodzicom ;)

ocenił(a) serial na 10
serenoma

moja zachowuje się okropnie, mimo, że minęło 1,5 roku. Ma do mnie wiele żalu, czasem bywa agresywna i zaborcza. Nic się nie poprawiło. Ale to zależy od jednostki. Niektóre matki na pewno szybciej się z tym godzą.