Wie ktoś może czy są jakieś plany wydania "The L Word" w Polsce na DVD, bo bardzo by mnie to ucieszyło szczerze mówiąc?
też ściągnęłam i to już kilka lat temu, i obejrzałam też już z 6 razy przynajmniej całość ale chciałabym mimo wszystko mieć na DVD, z polskimi napisami i dodatkami czy jakimiś innymi bzdetami.
aha rozumie ..:D nie mam pojęcia czy The L Word jest na DVD...
ale ja mam takie pytanko , bo ja ściągnęłam 6 sezon The L Word i pobrało mi się tylko 7 .. a dokładnie ile ich jest? w 6 sezonie ?
nie licząc tego dodatkowego odcinka, który traktowany jest jak pożegnanie z widzem. W sumie, to tam są jakieś wypowiedzi ekipy, chociaż jak go oglądałam to wydawało mi się, że najwięcej tam Laurel Holloman ( Tina ) i JB ( Bette) i trochę Leishy ( ALice) , co i tak jest fajne bo są moimi ulubionymi aktorkami, i odtwórczyniami ulubionych postaci. :)
ii, wydaje mi się , że warto go obejrzeć :))
aha ! i również bym bardzo chciała DVD z tymi wszystkimi bonusami i wyciętymi scenami ! mrau. ;o
jeśli temat jeszcze aktualny, to wszystkie sezony dostępne na allegro :)
ja nie kupuję, bo musiałabym przez ok 2 lata odkładać swoje kieszonkowe :D
ale polecam.
taakk, ale one są po angielsku , pewnie?
a takie z napisami polskimi, to by były cudne i boskie :D zawsze można sobie zażyczyć na gwiazdkę , albo coś :P
No właśnie... chociaż na dobrą sprawę, to jakby było z angielskimi napisami to bym dała radę .. ;)
a po polsku są chyba 3 sezony, bo kiedyś widziałam w Saturnie czy tam Media Markcie :D
chyba w dzisiejszych czasach nie trudno o kurs angielskiego i większość osób zna ten język i może oglądać bez napisów także dobre i 6 sezonów bez napisów ;))
no przecież powiedziałam , że dałabym radę z tymi angielskimi napisami :D ;))
a bez napisów byłoby trochę gorzej.. chociaż nie . Bo przecież z 5 sezonu to ja pamiętam praktycznie każdy dialog.. co jest trochę chore , ale co tam :D
a z tymi polskimi 3 sezonami, to napisałam apropo polskiego wydania DVD :P
to było tak ogółem nie odwoływałam się co do Twojego poprzedniego posta ;D także nie masz się co tłumaczyć ;)