PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9222
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Witam. Chciałam tylko powiedzieć, że Fox Life wycina wiele scen i współczuje oglądającym właśnie z tego programu. Plus lektor, nie słychać przez niego głosu np Shane :d

gosialee2

a masz możliwość podzielenia się z nami pełnymi odcinkami ??;)

tygrysek4854

Ja ściągnęłam sobie z chomika i są naprawdę super jakości, wszystkie w całości i bez tego głupiego lektora;))). No i oczywiście w każdej chwili można do nich wrócić:D. Pozdrawiam:))

GreHrab87

a nie, ja oglądałam po angielsku, wspomagałam się czasami napisami. i bardzo się z tego cieszę, bo tak zerkam na foxlife czasami to naprawdę .. :D nie ten sam serial !

użytkownik usunięty
gosialee2

ja ogladalam na iitv.... tam byly z fox life?

no tak ;)

ocenił(a) serial na 10
gosialee2

To właśnie pół godziny temu skończyłam ostatni odcinek, ale wszystkie z FOX, więc już mam motywację, żeby obejrzeć od nowa.
Właśnie nie raz mnie bardzo dziwiło, że sceny takiej i takiej nie było w danym odcinku, a w następnym w 'previously' jest jakiś taki urywek mi nieznany.
Po co niby wycinają? o.O

gosialee2

Gosialee2 ;)
No wiec skąd ściągasz te odcinki w których nie ma powycinanych scen ? ;d

ocenił(a) serial na 10
gosialee2

Racja, ogladalam na FOXlife i to jest masakra.Nie wiem czym spowodowane sa te wyciecia (cenzura???) ale traci na tym film np. sezon 05 odcinek 06 - najlepsze sceny powycinane.To jest bez sensu!!!! Naprawde lepiej sciagnac z internetu w wersji angielskojezycznej a potem dopasowac napisy.