Witam. Chciałam tylko powiedzieć, że Fox Life wycina wiele scen i współczuje oglądającym właśnie z tego programu. Plus lektor, nie słychać przez niego głosu np Shane :d
Ja ściągnęłam sobie z chomika i są naprawdę super jakości, wszystkie w całości i bez tego głupiego lektora;))). No i oczywiście w każdej chwili można do nich wrócić:D. Pozdrawiam:))
a nie, ja oglądałam po angielsku, wspomagałam się czasami napisami. i bardzo się z tego cieszę, bo tak zerkam na foxlife czasami to naprawdę .. :D nie ten sam serial !
To właśnie pół godziny temu skończyłam ostatni odcinek, ale wszystkie z FOX, więc już mam motywację, żeby obejrzeć od nowa.
Właśnie nie raz mnie bardzo dziwiło, że sceny takiej i takiej nie było w danym odcinku, a w następnym w 'previously' jest jakiś taki urywek mi nieznany.
Po co niby wycinają? o.O
Racja, ogladalam na FOXlife i to jest masakra.Nie wiem czym spowodowane sa te wyciecia (cenzura???) ale traci na tym film np. sezon 05 odcinek 06 - najlepsze sceny powycinane.To jest bez sensu!!!! Naprawde lepiej sciagnac z internetu w wersji angielskojezycznej a potem dopasowac napisy.