I jak wrażenia po obejrzeniu odc w TV? Mi lektor w sumie przypasował. Na serio nigdy nie myślałam, ze doczekam tego momentu gdy L Word będzie w polskiej telewizji...
Mi też lektor przypasował,pisałam o jednym dobrym tekście w temacie 'do heteroseksualnych dziewczyn' co Dana powiedziała do Alice w The planet:) Też nigdy nie sądziłam,że zobaczę L Word u nas,szok po prostu:D Jak wczoraj obejrzałam reklamę to aż mi serce mocno waliło,siostra sie ze mnie śmiała. Naprawdę miło mi się to dziś oglądało.
No lektor się spisał. Mogło być gorzej, tłumaczenie też całkiem niezłe. Jak
zobaczyłem ten odcinek, to opiłem to winkiem XD!!
Zgadzam się z wami co do lektora i tłumaczenia. Jednak jak dla mnie miło jest wyraźnie słyszeć głosy bohaterek - to ma swój urok a moje ucho ma wtedy samą przyjemność ;) dlatego nic nie przebije oglądania w oryginale czy z napisami.
Ooo tak Acha m,zgadzam się z Tobą,głos Shane,Carmen czy też Bette sprawia,że mam gęsią skórkę:D so hot:)
Masz rację. Zdecydowanie - so hot!! ;)) Ci co oglądają z lektorem nie wiedzą co tracą ;P
nie,to Ty masz rację:) hehe. Ja mam wszystkie sezony nagrane na płytki,z napisami więc teraz dla odmiany pooglądam z polskim lektorem:)
Też sobie nagrałam - tak by mieć pod ręką jak najdzie mnie ochota na oglądanie ;) Z odcinków z lektorem też skorzystam bo serial jeszcze mi się nie znudził - daleko do tego, heh