PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9233
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Foxlife

ocenił(a) serial na 9

I jak wrażenia po obejrzeniu odc w TV? Mi lektor w sumie przypasował. Na serio nigdy nie myślałam, ze doczekam tego momentu gdy L Word będzie w polskiej telewizji...

ocenił(a) serial na 10
Mefistoself

Mi też lektor przypasował,pisałam o jednym dobrym tekście w temacie 'do heteroseksualnych dziewczyn' co Dana powiedziała do Alice w The planet:) Też nigdy nie sądziłam,że zobaczę L Word u nas,szok po prostu:D Jak wczoraj obejrzałam reklamę to aż mi serce mocno waliło,siostra sie ze mnie śmiała. Naprawdę miło mi się to dziś oglądało.

baska_89

No lektor się spisał. Mogło być gorzej, tłumaczenie też całkiem niezłe. Jak
zobaczyłem ten odcinek, to opiłem to winkiem XD!!

ocenił(a) serial na 9
olcio1

Zgadzam się z wami co do lektora i tłumaczenia. Jednak jak dla mnie miło jest wyraźnie słyszeć głosy bohaterek - to ma swój urok a moje ucho ma wtedy samą przyjemność ;) dlatego nic nie przebije oglądania w oryginale czy z napisami.

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Ooo tak Acha m,zgadzam się z Tobą,głos Shane,Carmen czy też Bette sprawia,że mam gęsią skórkę:D so hot:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

Masz rację. Zdecydowanie - so hot!! ;)) Ci co oglądają z lektorem nie wiedzą co tracą ;P

ocenił(a) serial na 10
acha_m

nie,to Ty masz rację:) hehe. Ja mam wszystkie sezony nagrane na płytki,z napisami więc teraz dla odmiany pooglądam z polskim lektorem:)

ocenił(a) serial na 9
baska_89

Też sobie nagrałam - tak by mieć pod ręką jak najdzie mnie ochota na oglądanie ;) Z odcinków z lektorem też skorzystam bo serial jeszcze mi się nie znudził - daleko do tego, heh

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Mnie często taka ochota nachodzi,a raczej nachodziła bo teraz nie mam czasu ale pewnie niedługo znów zacznę oglądać od początku każdy sezon:)