Dobry serial ale czy nie uważacie, że z sezonu na sezon jest coraz gorszy ?? Pierwszym i drugim sezonem byłam zachwycona a później zaczeło się już robic coraz nudniej...
Chociaż nadal bardzo mi się podoba i niektóre wątki i odcinki są naprawdę bardzo, bardzo dobre ( wszystkie z Bette ;D ) to jednak czuję, że nie jest tak jak na początku...
A co wy o tym myślicie ?
I czy to prawda, że na 6 sezonie serial ma się zakończyc? (Tak wyczytałam ostatnio na onecie)
6 sezon ma być ostatnim, i do tego bardzo krótkim, bo czeka nas tylko 8 odcinków;/ Nie do końca zgadzam sie z tym, że jest coraz gorszy, ale to fakt, że niektóre odcinki są robione "na siłę" i czasem bywają po prostu nudne.
Odwołuję to co napisałam. Dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek 4 serii i powiem, że większośc jej odcinków była świetna (szczegołnie ten z grą w koszykówkę) to chyba tylko ten 3 sezon mnie tak wynudził...
Ps. to szkoda, że na 6 sezonie chcą skończyc...:( Taki dobry serial, cieszący się dużą popularnością i tylko 6 sezonów ? :( ;(
Hej, faktycznie jak dla mnie pierwsza polowa 3 sezonu była całkiem fajna, zabawna, wciągająca... ale już ostatnie odcinki tego sezonu nie miały tego "czegoś"... Może dlatego, że bylo za dużo dramatów i negatywnych motywów, śmierc Dany, później rozstanie Shane i Carmen.. Najciekawszy był chyba sezon 2 ( ze względu na super wątek Shane-Carmen, i Alice-Dana )
druga połowa 5tego też fajna, jak jenny się rozkręciła, jej związek z nikki, bitwa w oleju i wielki come back heleny:) ale ostatni odcinek to schrzanili (tu chciałabym użyć innego wyrazu, ale nie będę wulgarna)
hmmm....
Ja oglądam od niedawna ten serial (kończę sezon2) i wydaję mi się że jest spoko jak narazie, gdyż są super wądki, a dalej to zobaczę czy są dobre ;)
Szkoda, że 6 sezon już koniec.... :(
PS także bardzo lubię Bette moim zdaniem najlepsza i także Tina ;D;D