Jak myslicie kto zabil Jenny??Nie chce mi sie wierzyc ze ktoras z dziewczyn moglaby ja zabic...stawiam na samobojstwo albo zemste Nikki chociaz slyszalam ze niektorzy podejrzewaja Alice(moja ulubiona postac:P)
raczej jesli juz stawialabym na Nikki ... natomiast caly ten pomysl z zabiciem Jenny uwazam za lekko przesadzony ... mozna to bylo zalatwic w inny sposob np godzi sie i wyjezdza z Timem ale smierc ;/ troszke dziwne zakonczenie watku Jenny
a wracajac jeszcze do ogolnego finalu :P najchetniej widzialabym nastepujace pary :
Dane i Alice - niestety to niemozliwe ;/ , a Tasha w ogole do Alice nie pasuje
Bette i Tine - choc one juz chyba
Helene oczywiscie z Dylan - :D
Shane i Molly ( w ostatecznosci Shane / Carmen)
Jenny i Marina - niestety to rowniez niemozliwe ze wzgledu na usmiercenie Jenny
jak jenny jest zabita, jak w drugim odcinku normlanie gra. i jest na zapowiedziach 3?
ona chyba nie umarla, tylko miala jakiś wypadek
Wiele osób zapragnie zabić Jenny, ale przystaje nadaj za tym że to samobójstwo ;p
też myślę, że to samobójstwo. Jenny była nieprzewidywalna, a w jej głowie działy się takie rzeczy, że myślę, że wątek samobójstwa będzie strzałem w 10.
oglądnęłam pierwszy odcinek, trochę drugiego po angielsku, ale jednak czekam na napisy.
no i kiedy wreszcie pojawi się trzeci!? codziennie sprawdzam i nigdzie nie ma :(
a zapowiada się ciekawie. Najbardziej podobał mi się motyw z Papi i zdziwienie Alice na jej widok.
umarłam ze śmiechu.!
3 odc w niedziele czyli 1 luty. u nas pewnie bedzie jakos w poniedziałek wieczorem...
a co do śmierci Jenny to w drugim odcinku jest ładna podpowiedź kto ją zabił hehehehe. I obstawiam, że to nie było samobójstwo. Pozdrawiam.
W każdym odcinku będzie jakaś podpowiedz i będzie dotyczyła innej osoby. Główna scenarzystka podkreśliła że pod tym względem 6 sezon będzie odstawał od reszty.
No to kicha, bo ja już chcę wiedzieć :D Ten sezon ma być krótki tak słyszałam... A tak nawiasem pisząc heh, czy Bette miała być w ciąży? Skoro tak, to czemu w pierwszym odc gdy "wyłowiono" z basenu Jenny (bez obrazy :D) nie było innego dziecka prócz Angie? Bette też nie wyglądała mi na ciężarną :D Może się czepiam, ale zastanawiam się po prostu czy ta seria nie będzie kończyła się właśnie na śmierci Jenny i nic poza tym...
Tak, w 2 odc Max jest w ciąży ale była mowa, że chcą usunąć, a co do ciąży Bette, to razem z Tiną cos rozmawiały, ale że mój eng. jest niezbyt doskonały więc tak tylko plotki rozsiewam :D
Do końca i tak nie będziemy wiedzieć ponieważ po tym ja Shane i Jenny są razem jestem gotowa niestety na wszystko.
A jednak :D te odcinki są coraz lepsze. Choć moge stwierdzic że z deczka przegięte :D
czekajcie, czekajcie! bo tak teraz analizuję to, co przeczytałam tu i myślę, że ta seria nie może się skończyć śmiercią Jenny tak po prostu, bo ma wystąpić jeszcze jako... duch.
z deczka pogięte? chyba z takiego dużego deka! naprawdę, ale za to chyba mają ten klimat! naprawdę żadnego serialu nie ogląda mi się tak dobrze!
Dana też pojawiała się jako duch, no i było to takie.. sympatyczne xD
kurczę, podesłałabym linka do strony, gdzie to wyczytałam, ale nie umiem znaleźć!
Uff nie pomyślałam o tym w ten sposób. Od razu mi się jakaś zjawa nasunęła na myśl xD To by była przesada :P
ja bym się wszystkiego po twórcach mogła spodziewać...
chcę już napisy do 2 odcinka! :(
While Jenny’s body will be found floating in a swimming pool at the beginning of the show her ghost will continue to surface as the mystery of her death is explored throughout the season. So even though Jenny will change form, she will continue to influence the show, even from the afterlife.
http://blogs.hairboutique.com/index.php/2008/12/08/l-word-jenny-schecters-death- sixth-season/
No i teraz nie wiem jak to zinterpretować. Napisy do 2 by sie przydały heh to prawda, ale słyszałam że są już w trakcie :)
Bette z Tina adoptuja dziecko :) poznaly kobiete,ktora jest w ciazy i parwdopodobnie zrzecze sie ona praw do dziecka na rzecz Tiny i Bette.
Moze dlatego,ze Jenny byla dziwna.....dziwne zycie,dziwna smierc:) pełna konsekwencja realizatorów.Powrot do Tima bylby zbyt banalny jednak.....
Końcówka 2 odcinka...tragedia... :/ Wszystko byłoby dużo lepsze (włącznie z powrotem do Tima) niż para Shane+ Jenny....
już jutro kolejny odcinek, mam nadzieję że Shane i Jenny będą parą... bardzo przelotną.
Nie wiem do czego to przyklejic ale ma pytanko co do 2 odc 6 sezonu chodzi mi o ta byla Jane.Kiedy jest u siebie w domu i kaze wszystkim wyjsc trzyma telefon w reku co to jest za model??wszystko co mozliwe przeczesalam i nic :(
Kiedyś też miałam taki problem z telem Bette :P Niestety nie mogę pomóc... Zasysam teraz 3 odcinek i tak sie ciesze, że musiałam się tym z wami podzielić :D Miłego oglądania każdemu :*
Nie oglądajcie 3 odcinka!!!!!!!!!!!!! Myslałam że umrę podczas gdy przebiegała rozmowa między Philis a Bette... Przesada... :/
hahahaha,niezle sie usmialam z 3-go odcinka.Jaja jak berety a ta rozmowa..........no coz,poczucie humoru i scenarzystow nie opuszcza :))))
Ogólnie śmieszny odcinek, szczególnie jak Philis spadła z krzesła :D ale ciiiiichooo :D jednakże najpierw myslałam ze zwariuje :D
Ale naprawdę musisz pisać w pierwszym zdaniu o tym, co się wydarzy w serialu? Jestem teraz na etapie drugiego sezonu i popsułaś mi w jakimś stopniu dalsze oglądanie. Przecież takiego zdania nie sposób przeoczyć i każdy kto wejdzie na tą stronę i tylko przejrzy listę komentarzy od razu dowie się że Jenny zginie.
dziewczyno to co Ty robisz w tym watku.....przeciez to nieuniknione,ze akurat w tym watku bedziemy pisac na bierzaco co sie dzieje.
No zgoda, w tym wątku - ale zaraz pod jego tytułem można zobaczyć bijące po oczach zdanie "Jak myslicie kto zabil Jenny?". Przecież tego nie da się nie przeczytać...
no tak,ale nic na to nie poradzisz.Ci,ktorzy sa na bierzaco beda o tym pisac.
Obejrzalam 2 raz 3 odcinek i jeszcze bardziej sie smialam :)))Alice to aparatka nie ma co.
Swoją drogą... Nie boicie się co wyniknie z tą starą znajomą Bette? Mam nadzieje, że znów czegoś nie spieprzą... Ech.
witam :) oglądałam niestety ale w wersji ang:(( z kąd ściagacie dziewczynki sezon 6 episode 3? ja nie moge go nigdzie znalesc;/..
mam nadzieje ze nie bd sie dłuugo ściagało:D hehe co odcinek to serialkik lepszy:D
Ja Cie prosze,nawet tak nie mysl ;)
Drugi raz juz takiego ciosu nie przezyje,koniec zdrad raz na zawsze. :))))
a przepraszam,
oglądałyście 3 odcinek po angielsku, czy może ktoś już jakimś cudem ma te magiczne napisy?
w bearsher można tez znalesc niektore napisy albo polecam "napi projekt" chociaż... osttanio mnie zawodzi bo z 6 sezony na razie nie ma napisikow;((
3 odcinek... Niestety odnoszę wrażenie, że Shane + Jenny zrobione na siłę...Gdyby nie Alice (;*) to nic by nie osłodziło tego dziwnego widoku xD
Jodi zachowuje się jak skończona idiotka, Bette? WTF!?
Ogołnie moje wrażenia po 3 odcinkach są...nijakie. Brakuje mi tego klimatu z 3 pierwszych sezonów gdzie sprawy były bardziej prawdpodobne.
Co do Maxa to szczena opada, że się tak wyrażę. Nie przepadam za tą postacią, bo jest trochę nudna...xD Ale teraz to jest jazda bez trzymanki.
Jenny..miałam ochotę jej coś zrobić dawno temu xD Jestem pewna, że nie tylko ja xD
DANA & ALICE :*
tak,tak zgadzam sie,o ile pierwsze serie ocierały sie o realizm to 6-ta seria od poczatku jest S/F ;)Zrobila sie z tego niezla komedia.
Milosc Jenny i Shane pewnie tak szybko sie skonczy jak sie zaczela....i bardzo dobrze ;)
Jodi,powiesilabym na suchej galęzi a obok niej Phylis,ktora nagle odkryla.....biedna Bette,hehe.
Pani rezyser i scenarzysci do kąta jak narazie ;)