Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Nie wiem jakim cudem,ale Nikki sprawiła, że pokochałam J. (naszą słodką <od niedawna>, naiwną..... i zakochaną Jenny)! Nie mogę oderwać oczu od tej pary...they are so sweet <Mmmm>!!! Ale TLW nie obyłoby się bez Złej Jenny,więc mamy teraz Adell=Jenny2!!!

PS1 Czy tylko mi się zdaje czy ten sezon tak szybko ucieka??? Gdy pomyślę że zostało jeszcze tylko 5 odcinków,to aż łezka mi się w oku kręci ;(

PS2 Nikki's so hot!!!

7sin

Jenny na prawde mnie *&%!# na poczatku tej serii, jednak jak poznala Nikki to zaczela znow normalniec (nawiasem mówiąc Jen jest jedną z moich ulubionych bohaterek ale ostatnio na prawde...wrr).

caly czas zastanawiam sie co odpierdzeli Adelle, ciekawi mnie to nawet bardziej niz co dalej wyniknie z zwiazku TiBette;)->wiekszosc z Was zaraz powie, ze bluznie:]

ale najbardziej zal mi mojej ukochanej parki czyli Al i Tash! jednen z najgoretszych zwiazkow znowu sie rozpadnie?!?

aha i opowiadajac na PS1: dopiero dzis sie skapnelam ze ogladnelam 7. odcinek, tragedia! i nie lezka tylko morze lez!

7sin

cos na prawde HOT w odcinku 7.- walki w oleju
||
||
||
\ /
\/

kto widzial, ten rozumie (aha aha;)

hej_ka

Hej_ka nie bój się o Alice i Tashe :) Jak obejrzysz 8 odc. to zrozumiesz ;)

hej_ka

||
||
||
\/
Blisko,ślisko i przyjemnie, z elextryzującą muzyczką w tle!!!
SiSi ;D

ocenił(a) serial na 7
7sin

Adel zabije Jenny i nie bedzie kolejnych serii...

to tylko tak hipotetycznie :)

ocenił(a) serial na 10
Anouk_4

NIE NIE NIE !

Skąd wiesz że ma ją zabić, już jakiś anglik pisał na YT że Adelle ma zabić Jenny. Nie wiem co mam o tym myśleć, ale co najwyżej Jenny przywita Danne w niebie i pograją sobie w Tenisa...

ocenił(a) serial na 7
sensual

<hahaha> no ale to tak hipotetycznie tylko ale nie zdziwiłabym się gdyby tak było. to ograny scenariusz może jej nie uśmierci ale na pewno będzie próbować :)

ocenił(a) serial na 10
Anouk_4

Wszystko jest możliwe, mam wkręty w Hollywood, więc jak coś mi się nie spodoba to zmienię to.
<<>><<<>>><<<>>><<<>>><<<>>><<>>

sensual

ej to ja mam propozycje (z happy endem, zeby nie bylo tak przerazajaco): okazuje sie, ze Adelle od poczatku w planach miala zabicie Nikki <-nieprzewidywalny watek! zrozpaczona Jenny po smierci swojej dizewczyny postanawia sie zabic podpalajac studio filmowe- ginie w plomieniach wraz z Adelle i Jodi (nie zebym jej nie lubila, ale mnie juz nudzi), Max zostaje kaleka z powodu poprzazenia 3/4 powierzchni ciala (mialo byc dramatycznie) a Tina bankrutuje i od teraz musi mieszkac pod mostem. ale jak juz mowilam musi byc happy end, wiec Bette przygrania T i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie!

sensual

aha i jeszcze ciekwostka- Shane w 7 odcinku (kiedy to probuje podrywac Molly, ale o dziwo jej sie nie udaje) ma bluzke z napisem UH HUH HER;)

ocenił(a) serial na 10
hej_ka

DrAmat...Moja osoba zmieniłaby to w komedie, jak będę mieć wenę twórczą to coś stworze.
<<<>>><<<>>>><<<<>>><<<>>>><<<<>>> <<<>>><<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<>>><<>>>

ocenił(a) serial na 9
hej_ka

Shane ma często koszulki z napisami promującymi projekty muzyczne Leishy Hailey, w poprzednich seriach częso miała koszulkę Gush, teraz Uh Huh Her:)