Nie wiem jakim cudem,ale Nikki sprawiła, że pokochałam J. (naszą słodką <od niedawna>, naiwną..... i zakochaną Jenny)! Nie mogę oderwać oczu od tej pary...they are so sweet <Mmmm>!!! Ale TLW nie obyłoby się bez Złej Jenny,więc mamy teraz Adell=Jenny2!!!
PS1 Czy tylko mi się zdaje czy ten sezon tak szybko ucieka??? Gdy pomyślę że zostało jeszcze tylko 5 odcinków,to aż łezka mi się w oku kręci ;(
PS2 Nikki's so hot!!!
Jenny na prawde mnie *&%!# na poczatku tej serii, jednak jak poznala Nikki to zaczela znow normalniec (nawiasem mówiąc Jen jest jedną z moich ulubionych bohaterek ale ostatnio na prawde...wrr).
caly czas zastanawiam sie co odpierdzeli Adelle, ciekawi mnie to nawet bardziej niz co dalej wyniknie z zwiazku TiBette;)->wiekszosc z Was zaraz powie, ze bluznie:]
ale najbardziej zal mi mojej ukochanej parki czyli Al i Tash! jednen z najgoretszych zwiazkow znowu sie rozpadnie?!?
aha i opowiadajac na PS1: dopiero dzis sie skapnelam ze ogladnelam 7. odcinek, tragedia! i nie lezka tylko morze lez!
Adel zabije Jenny i nie bedzie kolejnych serii...
to tylko tak hipotetycznie :)
NIE NIE NIE !
Skąd wiesz że ma ją zabić, już jakiś anglik pisał na YT że Adelle ma zabić Jenny. Nie wiem co mam o tym myśleć, ale co najwyżej Jenny przywita Danne w niebie i pograją sobie w Tenisa...
<hahaha> no ale to tak hipotetycznie tylko ale nie zdziwiłabym się gdyby tak było. to ograny scenariusz może jej nie uśmierci ale na pewno będzie próbować :)
Wszystko jest możliwe, mam wkręty w Hollywood, więc jak coś mi się nie spodoba to zmienię to.
<<>><<<>>><<<>>><<<>>><<<>>><<>>
ej to ja mam propozycje (z happy endem, zeby nie bylo tak przerazajaco): okazuje sie, ze Adelle od poczatku w planach miala zabicie Nikki <-nieprzewidywalny watek! zrozpaczona Jenny po smierci swojej dizewczyny postanawia sie zabic podpalajac studio filmowe- ginie w plomieniach wraz z Adelle i Jodi (nie zebym jej nie lubila, ale mnie juz nudzi), Max zostaje kaleka z powodu poprzazenia 3/4 powierzchni ciala (mialo byc dramatycznie) a Tina bankrutuje i od teraz musi mieszkac pod mostem. ale jak juz mowilam musi byc happy end, wiec Bette przygrania T i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie!
aha i jeszcze ciekwostka- Shane w 7 odcinku (kiedy to probuje podrywac Molly, ale o dziwo jej sie nie udaje) ma bluzke z napisem UH HUH HER;)
DrAmat...Moja osoba zmieniłaby to w komedie, jak będę mieć wenę twórczą to coś stworze.
<<<>>><<<>>>><<<<>>><<<>>>><<<<>>> <<<>>><<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<>>><<>>>